مشکل در W810i

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي سوني بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

اميرحسام, دوست عزيز اگه تا÷يک رو کامل ميخونديد مي ديد مشکل حل شده....به هر حال ممنون از شما به خاطر کمک به دوستان

Mahdi1944, راستش هفته ي قبل ........نمي دونم شايد تو شهرستان ما اينجوريه!!!! :-(
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط jeeerjeeerak »

از همه دوستان بخاطر راهنماييهاشون ممنونم . خوب اين کار چه سودي براي مخابرات داره ؟؟؟
مشترک مورد نظر در دسترس نمي باشد !!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

jeeerjeeerak
با اين روش جلو قاچاق تقريبا گرفته مي‌شه :-)
چون يك قاچاقچي نمي‌تونه مثلا براي 400 گوشي 400 سيمكارت هم داشته باشه (براس مقرون به صرفه نيست و ...)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط ndm1364 »

سلام
من با گوشيم مشکل پيدا کردم.جريت ندارم بسپرمش دست کسي.
w810من اول recordesh مشکل پيدا کرد.اصلا ضبط نمي کنه بعد بلوتوثش هر وقت دلش مي خواد کار مي کنه.
تازگي ها هم هر وقت مي خوام عکس بگيرم فقط روي حافظه موبايل ميريزه يعني ا گه بخوام روي memory stickبريزم عکس مي گيره ولي مي پره.
اين گوشي رو يه ماه هم نيست خريدم. چه کنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ndm1364
به نظر مي‌رسه ريشه تمام اين مشکلات مموري گوشي باشه، اخيرا به گوشي رطوبت نرسيده؟ (مثلا افتادن در آب و يا قرار گرفتن در زير باران :-( ؟ )

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط akhmail »

ndm1364 نوشته شده:تازگي ها هم هر وقت مي خوام عکس بگيرم فقط روي حافظه موبايل ميريزه يعني ا گه بخوام روي memory stickبريزم عکس مي گيره ولي مي پره.
اين گوشي رو يه ماه هم نيست خريدم. چه کنم؟

در رابطه با سوال اخرتون باید یکبار کارت حافظتون رو فرمت کنید البته اگر اطلاعات مهمی روش دارید حتما" ازس بک آپ بگیرید البته اگر فقط DCIM اونرو هم بوسیلهء کامپیوتر فرمت کنید(پاک) جواب میده ولی فرمت کامل کارتتون مطمئن تره.
بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

سلام.
البته 100% مطمئن نيستم ولي شنيدم که ويروس جديدي تحت جاوا آمده که باعث اين اختلالات ميشه :-(
New Member

پست توسط ndm1364 »

تازگی ها رفتم شمال ولی به گوشیم نه بارون خورده نه آب.فقط یه بار بد از دستم افتاده که البته 2 هفته قبل از این بود که مشکلاتش شروع بشه.
New Member

پست توسط ndm1364 »

چه جوري بفهمم گوشيم ويروس داره يا نه؟؟casper sky از اينترنت dl کردم ولي فرمتش نمي خوره به گوشيم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ndm1364
تا به حال هيچ گزارشي از وجود ويروس براي جاوا منتشر نشده و همينطرو هيچ آنتي ويروسي هم براي اون طبعا وجود نداره :-)

Novice Poster
Novice Poster
تماس:

پست توسط HAJI »

عزيزم من هم مشکل ÷ريدن عکس از روي مموري را داشتم با يک reset factory درست شد.گوشيم w810Iهست.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

ndm1364, دوست عزيز مشکل شما همونطور که دوستان گفتند با يک بار ريست کامل و فرمت حل ميشه :-)
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
ارسال پست

بازگشت به “Sony”