hashem_ame جان اين سريال نامبرش رو نميتوني پيدا کني . شما اگه تو جعبه گوشيت و نگاه کني يک دفترچه رو ميبيني که روش اون بالاش نوشته Application Key . همون صفحه اول رو اگر پشتش رو نگاه کني يه تيکه کاغذ ميبيني که روش اون بالاش ريز به زبان هاي مختلف نوشته نوشته Open here . او جارو باز کن بعد يه شماره سريال 12 رقمي مي بيني . بعد اون رو در برنامه ات وارد کن . انشاالله که کار مي کنه .
اگر هم سريال نامبرش رو مي خواي بايد بول بدي و بخري.
در ضمن هر سوالي در مورد 7710 داشتي از من بپرس من هم 7710 دارم ..
در ضمن چندتا توسيه: اول يه قلم متفرقه بخر و از قلم اصليت استفاده نکن چون بعد از مدتي اون ضائده قلام خورده ميشه و قلا خود به خود مي افته.
هميشه از کيف چرمي گوشيت استفاده کن .
مموري خارجي گوشيت رو فرمت نکن چون تمامي برنامه هاي دخل گوشي پاک ميشه. البته برنامه هايي که کد مي خواهن.
ار مي خواستي از راديو استفاد کني بايد از هندزفري استفاده کني .بعد از اينکه هندز فري رو به زير گوشيت وصل کردي و وارد راديو شدي مي توني از منوي tools >Speaker in use گذينه loud speaker رو انتخاب کني تا صدا از بلند گوي پشتي بيرون بياد . اگر هندزفري رو قطع کني راديو هم قطع مي شود.
دوستان
یکسری عکس پس زمینه ( Wall Paper ) آپلود نمودم و دوستان میتوانند آنرا از این آدرس :
[External Link Removed for Guests] دریافت نمایند .
در زمن شما میتوانید با در نزر گرفتن اندازه 637 در 273 هر عکسی را بدلخواه بعنوان پس زمینه گوشیتان استفاده نمایید ( البته دقت داشته باشید که عکسهایتان روشن باشند تا بتوانید براحتی ( Icons ) نمایه های گوشیتان را ببینید .
انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید ! لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ... [External Link Removed for Guests]