درسته که روسیه مثل زالو هست.اما من نمی فهمم این باج دادن رو کی تو دهن شما اینداخته که هی بلغورش می کنین؟صدای امریکا؟یا بی بی سی؟
حتمآ تو جریان اخبار نیستین! ولی حتمآ شنیدین که یک اتفاقهایی برای اون سهم اندکی هم که ما از دریای خزر داشتیم داره میفته!مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

gigi64 نوشته شده:درسته که روسیه مثل زالو هست.اما من نمی فهمم این باج دادن رو کی تو دهن شما اینداخته که هی بلغورش می کنین؟صدای امریکا؟یا بی بی سی؟
حتمآ تو جریان اخبار نیستین! ولی حتمآ شنیدین که یک اتفاقهایی برای اون سهم اندکی هم که ما از دریای خزر داشتیم داره میفته!
)حتما خبر به آب ان انداخته شدن سکوی شناور نفتی ایران-البرز را در تاریخ 30/7/86 شنیدید.(اگرچه منابع اصلی نفت و گاز خزر در شمالشه نه جنوبش.حالا گناه این که چرا شمالش دست ما نیست دیگه گردن اجداد آریایی مون!).

.

KH.I.A.2500 نوشته شده:اينطور که معلومه همه بايد اجبارا قانع بشن . به خاطر اتفاقي که داره ميافته به همتون تبريک ميگم . ولي وطن فروشي شاخ و دم نداره ...............................
اجبارا که نه .اگه شما نظری غیر از نظر من دارید می تونین مطالب من رو نقض کنین وگرنه در غیر این صورت اینگونه پست های احساسی هیچ سودی ندارند.
)