نمي دانم مشکل از کجا است که هر چيز ارزاني نمي تواند جا در قلب مردم شرقي باز کند اما هر چيز رايگان که قبلا" ميلياردي بوده باشد مي تواند به راحتي جا در قلب مردم شرقي باز کند ! اول چند نکته راجع به سرور شما :
1- فايروالهاي سخت افزاري عمدتا" براي جلوگيري از حملاتي چون SIGN ATTACK و عدم توازن در بيتهاي پاکتهاي اينترنتي هستند که بهترين آنها سيسکو است که فقط 5 ميليون تومان قيمت دارد. البته انواع ديگري هم دارد که شرکت مايکروسافت بخش اعظمي از آنها را با تغييراتي در پروتوکل اينترنت خود رفع کرده است و همين امر باعث شده شرکتهايي چون سيسکو و اينفي لينک اقدام به شکايت عليه مايکروسافت نمايند که چرا مايکروسافت بازار آنها را خراب کرده است.
2-داشتن يک سرور پر سرعت براي سيستمهاي مايکروسافتي معني دارد - چرا که مثلا" نرم افزار IIS از کليه امکانات سخت افزاري و بالاخص Virtual memory استفاده مي کند و همين امر باعث شده است که سرعت IIS از نرم افزراهاي مشابه مانند FREE BSD پايين تر باشد و آنها بخشي از بازار را در دست خود بگيرند.
3-علت عمده ي هک شدن سايتهاي ايراني ( بالاخص سرورهايي که در داخل ايران است ) استفاده از نرم افزارهاي Register نشده است که مهمترين آن خود سيستم عامل است. مايکروسافت به صورت عمدي کدهايي در بازار ارايه مي کند که هکر ها بتوانند با آن سيستمهاي Register نشده را هک نمايند و کاربران مجبور شوند کدهاي امنيتي را از سايت مايکروسافت دانلود نمايند.
4-علت ديگر هک شدن سايتهاي ايراني همان توجه به ظواهر امر است. يعني اينکه معم.لا" Admin هاي شبکه سعي مي کنند همه چيز Set by default باشد. مثلا" بر روي سرور بانک اطلاعاتي Access نصب مي کنند اما AT GAURD FIREWALL نصب نمي کنند ! بي چاره ها تقصيري هم ندارند - چون در ايران مرجعي نداريم براي اين کار - من به شخصه بخشي از اطلاعات اندک خودم را در دوراني که مدير يک ديتاسنتر هاستينگ بودم کسب کرده ام نه در کتب.
5-DNS SERVER چيز غول و وحشتناکي نيست. خود نرم افزار شرکت MHDsoft داراي DNS SERVER است. زياد مگران اين موضوع نباشيد. اگر هم کسي احتياج به DNS SERVER داره مي تونه از سايت [External Link Removed for Guests] استفاده کند که تا 5 آدرس IP را مي توانيد به5 دامين ارتباط دهيد ! ( به نظر اين دوست ما احتمالا" چون رايگان است پس مشکل دارد ) اما زون اديت که آدرس سايت آنرا دادم يکي از پيشرفته ترين سيستمهاي ويرايش رکوردهاي DNS است که خود من تا بدين لحظه ديده ام.
6-از من ميشنويد يک سرور فقط بايد پايداريش بالا باشد نه سرعتش . من خودم شخصا" تضمين مي کنم که يک سرور پنتيوم 2 اگر از نرم افزارهاي درست .و Register شده استفاده نمايد هيچ اتفاقي برايش نمي افتد.
7-خوب بود اين دوست گرامي ما قبل از ايراد بحث يکبار مطالب اين پست را مي خواندند.
8-من پيشنهاد مي کنم کاتالوگ اين نرم افزار جديد را از سايت [External Link Removed for Guests] دانلود نماييد و مطالعه فرماييد.
اگر سوالي بود در خدمتم.
در پناه حق