با سلام دوست گرامی رونین عزیز
به شخصه از زحمات شما در ارسال پست های علمی تشکر میکنم و ارتقا درجه رو به شما تبریک گفته و آرزوی سالی خوب و سرشار از سلامتی را برای شما و خانواده محترمتان خواهانم .
پاینده باشید
ارتقا درجه کاربران
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 2464 بار
- سپاسهای دریافتی: 1412 بار
Re: ارتقا درجه کاربران
ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

- محل اقامت: ایران از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب
- سپاسهای ارسالی: 1369 بار
- سپاسهای دریافتی: 1309 بار
با سلام خدمت همه دوستان ، بخصوص رونین عزیز
قبل از هر چیز ارتقاء درجه اتان را به شما خالصانه تبریک عرض مینمایم و امیدوارم شاهد ارتقاء درجه در تمامی شئونات زندگیتان باشیم . به امید حق.
رونین بزرگوار ! در صورت امکان از بیشتر پستهای شما بخصوص گیاهان دارویی و پزشکی و علمی بازدید نموده ام و بحق مطالب بسیاری فرا گرفته ام و هر موقع به سایت وارد میشوم انتظار مطلب جدیدی از شما را دارم که با میل مطالعه نمایم.
از زحماتتان بسیار سپاسگذارم و امیدوارم در این زمینه و در تمام لحظه های زندگی زیبایتان موفق و سربلند باشید.

قبل از هر چیز ارتقاء درجه اتان را به شما خالصانه تبریک عرض مینمایم و امیدوارم شاهد ارتقاء درجه در تمامی شئونات زندگیتان باشیم . به امید حق.
رونین بزرگوار ! در صورت امکان از بیشتر پستهای شما بخصوص گیاهان دارویی و پزشکی و علمی بازدید نموده ام و بحق مطالب بسیاری فرا گرفته ام و هر موقع به سایت وارد میشوم انتظار مطلب جدیدی از شما را دارم که با میل مطالعه نمایم.
از زحماتتان بسیار سپاسگذارم و امیدوارم در این زمینه و در تمام لحظه های زندگی زیبایتان موفق و سربلند باشید.

اللهم عجل لولیک الفرج

- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
سام خدمت تمامی دوستان گرامی و دوستان ارجمند mohammad1365،MeTaNa،امیر جمالی
از لطف شما دوستان گرامی ممنون هستم امیدوارم شما هم در تمامی مراحل زندگی موفق و پیروز باشید و در زیر سایه پدر و مادر گرامی روزگار خوشی را سپری کنید. بنده به شخصه از دوستان عزیزی که از انجمن گیاهان بازدید میکنند تشکر خاص دارم و احترام زیادی قائل هستم. بنده نیمی از عمر خودم را در راه فراگیری دانش کشاورزی گذراندم و پشیمان هم نیستم. البته انتظار ندارم همه از این علم خوششون بیاد اما امیدوارم دوستان عزیز برای سرگرمی هم که شده از این انجمن بازدید کنند و دوستان قدیمی هم کم لطفی نکنند، بنده هم مطالب زیادی از دوستان یاد گرفتم که از این بابت بسیار خوشحالم ضمن اینکه توانستم به دوستان خودم اضافه کنم زیرا حدیثی هست از پیامبر اکرم(ص) که میفرماید بدبخت کسی هست که نتواند دوست بیابد و بدبخت تر از او کسی هست که نتواند دوست خود را حفظ کند
از فرصت استفاده میکنم و ایام عید را به تمامی دوستان تبریک عرض میکنم و امیدوارم که خوش باشید و خوش بگذرونید
سید میثم ک.
89/12/20
از لطف شما دوستان گرامی ممنون هستم امیدوارم شما هم در تمامی مراحل زندگی موفق و پیروز باشید و در زیر سایه پدر و مادر گرامی روزگار خوشی را سپری کنید. بنده به شخصه از دوستان عزیزی که از انجمن گیاهان بازدید میکنند تشکر خاص دارم و احترام زیادی قائل هستم. بنده نیمی از عمر خودم را در راه فراگیری دانش کشاورزی گذراندم و پشیمان هم نیستم. البته انتظار ندارم همه از این علم خوششون بیاد اما امیدوارم دوستان عزیز برای سرگرمی هم که شده از این انجمن بازدید کنند و دوستان قدیمی هم کم لطفی نکنند، بنده هم مطالب زیادی از دوستان یاد گرفتم که از این بابت بسیار خوشحالم ضمن اینکه توانستم به دوستان خودم اضافه کنم زیرا حدیثی هست از پیامبر اکرم(ص) که میفرماید بدبخت کسی هست که نتواند دوست بیابد و بدبخت تر از او کسی هست که نتواند دوست خود را حفظ کند
از فرصت استفاده میکنم و ایام عید را به تمامی دوستان تبریک عرض میکنم و امیدوارم که خوش باشید و خوش بگذرونید
سید میثم ک.
89/12/20
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.

- سپاسهای ارسالی: 7461 بار
- سپاسهای دریافتی: 7118 بار
- تماس:
سلام دوستان بنده هم تبریک عرض میکنم این ارتقا و انتخاب رو به رونین عزیز
اما یک نکته هم میخوام خدمت دوستان عزیز و تازه وارد عرض کنم(با اجازه از بزرگان سنترال)
دوستان توجه بفرمایند که قراری بین اعضای سنترال گذاشته شد که فردی که ارتقا درجه میگرد در این تایپیک به دیگران کاربران اطلاع داده میشه توسط یک فرد و بقیه کاربران هم از کاربری که اطلاع رسانی کرده تشکر میکنند نه به این صورت که هر کاربر یک پست تبریک برای کاربر ارتقا درجه بزنه و این تایپیک تعداد صفحاتش بره بالا
میتونین از پیام خصوصی استفاده کنین
باز هم ممنون از همه دوستان و تبریک فراوان خدمت دوستان از جمله رونین عزیز
اما یک نکته هم میخوام خدمت دوستان عزیز و تازه وارد عرض کنم(با اجازه از بزرگان سنترال)
دوستان توجه بفرمایند که قراری بین اعضای سنترال گذاشته شد که فردی که ارتقا درجه میگرد در این تایپیک به دیگران کاربران اطلاع داده میشه توسط یک فرد و بقیه کاربران هم از کاربری که اطلاع رسانی کرده تشکر میکنند نه به این صورت که هر کاربر یک پست تبریک برای کاربر ارتقا درجه بزنه و این تایپیک تعداد صفحاتش بره بالا
میتونین از پیام خصوصی استفاده کنین
باز هم ممنون از همه دوستان و تبریک فراوان خدمت دوستان از جمله رونین عزیز

- سپاسهای ارسالی: 14938 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
با نام خداوند بخشاینده و مهربان
hamed_713
برادر بزرگتر و دوست گرامی حامد ، از طرف بقیه دوستان ارتقای درجه کاندیدای مدیریت را به شما تهنیت عرض می کنم .
تخصص حاج حامد در زمینه معماری است و پست های تالیفی زیادی در زمینه نظامی خصوصا بهپاد ها و هواپیماهای بی سرنشین داشتند.
نزدیک عید هم هست ، مبشر بالخیر یا حامد 713 ! ، !gluckliches hamed ، ید الله معک یا حامد
hamed_713
برادر بزرگتر و دوست گرامی حامد ، از طرف بقیه دوستان ارتقای درجه کاندیدای مدیریت را به شما تهنیت عرض می کنم .
تخصص حاج حامد در زمینه معماری است و پست های تالیفی زیادی در زمینه نظامی خصوصا بهپاد ها و هواپیماهای بی سرنشین داشتند.
نزدیک عید هم هست ، مبشر بالخیر یا حامد 713 ! ، !gluckliches hamed ، ید الله معک یا حامد

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
مبارک باشد انشالله بر همه دوستان
حالا که پست گرفتید راه داره برای ما پارتی بازی کنید؟ استخدامی؟ وامی؟ رانتی؟ نمیشه؟ چه بد...
حالا که پست گرفتید راه داره برای ما پارتی بازی کنید؟ استخدامی؟ وامی؟ رانتی؟ نمیشه؟ چه بد...

زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"

سلام ؛
ارتقای درجه کاربران محترم زیر رو از طرف بقیه دوستان تبریک عرض می کنم ؛ فکرکنم رکورد ارتقای درجه هم زمان هم شکسته شد!
یه جورایی عیدی به کاربران گرامی!
MOHAMMAD JAFAR
mohammad1365
HASAN BARATY
typhoon
shafagh 2
airplane
kalafe2006
sayeh_roshan_1988
saeedjiji
aryo barzan
Thundertomcat
saghar130
hadi021
boreal-soldier
interceptor
ارتقای درجه کاربران محترم زیر رو از طرف بقیه دوستان تبریک عرض می کنم ؛ فکرکنم رکورد ارتقای درجه هم زمان هم شکسته شد!
یه جورایی عیدی به کاربران گرامی!
MOHAMMAD JAFAR
mohammad1365
HASAN BARATY
typhoon
shafagh 2
airplane
kalafe2006
sayeh_roshan_1988
saeedjiji
aryo barzan
Thundertomcat
saghar130
hadi021
boreal-soldier
interceptor

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
سلام به همه دوستان و مديران محترم.
بابت لطفي كه به بنده داشتيد تشكر ميكنم و اميدوارم بتونم جبران كنم .
موفق باشيد.
بابت لطفي كه به بنده داشتيد تشكر ميكنم و اميدوارم بتونم جبران كنم .
موفق باشيد.

[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
به همه عزیزان تبریک میگم و از شما متشکرم 

آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5880 بار
از لطف و مرحمت شما و سایر دوستان که از ضعف یا نارسایی مطالب ارسالی بنده چشم پوشی کرده و با این وجود بازهم لطف و مرحمت اشان را از اینجانب مضایقه نفرمودند تشکر می نمایم

با سلام
ارتقای درجه دوستان زیر را از طرف بقیه کاربران تبریک عرض می کنم .
mohammad1365
shafagh 2
shapooor
cheka
ارتقای درجه دوستان زیر را از طرف بقیه کاربران تبریک عرض می کنم .
mohammad1365
shafagh 2
shapooor
cheka