سلام به همه دوستان
من يك گوشي w810Iسريال اصلي دارم كه تازه فهميدم كاش چنج مي گرفتم و هزينه نمي كردم نزديك 25 هزار
تومان البته مشكل من اين نيست صداي گوشي من نسبت به يك w700هم ازنظر speaker وهندزفري ضعيف تره
حتي نسبت به يك w810 ديگرهم همينطوره گوشي من كيبوردفارسيه و بدنه آن كمي باقديميترهاش فرق ميكنه
قديمي ها بدنه براق ويك حالت نزديك به فلزي ولي گوشي من غير براق و پلاستيكي مي باشد ولي فرق
فقط در دور و اطراف Lcd وكيبورد است.آيا اين كمي صدا بخاطر كم شدن كيفيت گوشي هاي جديدتر نسبت به
قديمي ها مي باشد يا نه البته w700سري جديد هم صدايي بلندتر از گوشيه من دارد.من با 290هزار تومان هزينه انتظار اين رو نداشتم
لطفا راهنمايي كنيد كه اين مشكل حل شود. در ضمن اكولايزر گوشي هاي تست شده همه fullبوده.
باتشكر
مشکل در W810i
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
amiraliof جان
فکر ميکنم گوشي شما مشکل بايد داشته باشه، چون هيچ يک از سوني اريکسونها صداي کمي ندارند تقريبا، ساخت کدوم کشور هست؟ گارانتي داره؟
فکر ميکنم گوشي شما مشکل بايد داشته باشه، چون هيچ يک از سوني اريکسونها صداي کمي ندارند تقريبا، ساخت کدوم کشور هست؟ گارانتي داره؟

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
گوشي من ساخت مالزي باطري سفارش مالزي ساخت كره
البته من نگفتم صداش كمه نسبت به آن چيزي كه من در w810يكي از دوستان گوش كردم كمتره و نسبت
بهw700فكرميكنم كه كلاspeakerخارجي w700ازw810قوي ترباشه ولي مشكل اينجاست كه صداي هندزفري
من نسبت به w810وw700ضعيفتره و اين باعث نگرانيه وقتي دارم به موزيك گوش مي دهم و به گيم مي روم
حجم صدا كم مي شود ووقتي خارج مي شوم دوباره حجم صدابرمي گرده داخل گيمها صداهاي نامربوط و
خش خش زيادمي شنوم نمي دانم مربوط به بازي هاست يادستگاه وقتي ازحالت فقط موزيك استفاده مي كني
يعني حالت تلفن قطعه صدا بلندتره در مواقعي در تعويض تراك يا لود صداهايي شنيده مي شود ولي از لحاظ كيفيت صدا مطلوب است.
نميدانم ربطي به باطري دراه يا نه چون روز اول كه خريدم بعد از يك ساعت ونيم كه آداپتور سرد و فولي
شارژ شده بود برداشتم و روز بعد براي جبران شارژ اوليه بعد از اينكه باطري به صفردرصد رسيد تا 5 ساعت گذاشتم روي شارژ بماند.
گارانتي متفرقه است ارتباطات فراتل
با عرض معذرت نسبت به طولاني شدن مشكل
منتظر راهنمايي دوستان هستم
البته من نگفتم صداش كمه نسبت به آن چيزي كه من در w810يكي از دوستان گوش كردم كمتره و نسبت
بهw700فكرميكنم كه كلاspeakerخارجي w700ازw810قوي ترباشه ولي مشكل اينجاست كه صداي هندزفري
من نسبت به w810وw700ضعيفتره و اين باعث نگرانيه وقتي دارم به موزيك گوش مي دهم و به گيم مي روم
حجم صدا كم مي شود ووقتي خارج مي شوم دوباره حجم صدابرمي گرده داخل گيمها صداهاي نامربوط و
خش خش زيادمي شنوم نمي دانم مربوط به بازي هاست يادستگاه وقتي ازحالت فقط موزيك استفاده مي كني
يعني حالت تلفن قطعه صدا بلندتره در مواقعي در تعويض تراك يا لود صداهايي شنيده مي شود ولي از لحاظ كيفيت صدا مطلوب است.
نميدانم ربطي به باطري دراه يا نه چون روز اول كه خريدم بعد از يك ساعت ونيم كه آداپتور سرد و فولي
شارژ شده بود برداشتم و روز بعد براي جبران شارژ اوليه بعد از اينكه باطري به صفردرصد رسيد تا 5 ساعت گذاشتم روي شارژ بماند.
گارانتي متفرقه است ارتباطات فراتل
با عرض معذرت نسبت به طولاني شدن مشكل
منتظر راهنمايي دوستان هستم
بهترين اخلاق: اعتدال

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار