آقايون اساتيد محترم ،
آيا دو تا فايل ويديويي توي آپلود سنتر مربوط به هواپيماي شفق و صائقه رو مشاهده كرديد ...؟؟
براي داونلودش به لينك زير بريد
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... &cat_id=12
و لطفا نظرتون رو بفرماييد .
موفق و شاد باشيد .
بخش اختصاصي نيروي هوايي ايران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
JASON, عزيز
من همون روزي که تاييدشون کردم دانلود کردم، مستندات خوبي هستند، البته زمان پخش اونه از تلويزيون هم ديده بودم اما اينکه کليپي از اون باشه خيلي عالي هست
من همون روزي که تاييدشون کردم دانلود کردم، مستندات خوبي هستند، البته زمان پخش اونه از تلويزيون هم ديده بودم اما اينکه کليپي از اون باشه خيلي عالي هست

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
سلام ،
خواهش ميكنم قابلي نداشت ....
من اين كليپهارو از يه سايت خارجي پيدا كردم و برام جالب بود . اما اين صائقه رو اين طور كه ميگن حدود 30 درصد بزرگتر از اف 5 هستش به خاطر اينكه دو عدد موتور RD-33 رو داخلش جا بدن .... اما يك هواپيماي ديگه هستش كه اسمش صاثقه 80 هستش كه در ظاهر با اين صائقه فرق داره ... چند تا عكس گير آوردم كه بعد از مطمئن شدن ميزارم تو آپلود سنتر...
اويونيك رو هم مثل اينكه خيلي تغيير دادن و همچنين راداري قوي براش گذاشتن .... از اين هواپيما چند تايي ساخته شده و نيروي هوايي سفارش چند تا داده....
موفق و شاد باشيد
خواهش ميكنم قابلي نداشت ....
من اين كليپهارو از يه سايت خارجي پيدا كردم و برام جالب بود . اما اين صائقه رو اين طور كه ميگن حدود 30 درصد بزرگتر از اف 5 هستش به خاطر اينكه دو عدد موتور RD-33 رو داخلش جا بدن .... اما يك هواپيماي ديگه هستش كه اسمش صاثقه 80 هستش كه در ظاهر با اين صائقه فرق داره ... چند تا عكس گير آوردم كه بعد از مطمئن شدن ميزارم تو آپلود سنتر...
اويونيك رو هم مثل اينكه خيلي تغيير دادن و همچنين راداري قوي براش گذاشتن .... از اين هواپيما چند تايي ساخته شده و نيروي هوايي سفارش چند تا داده....
موفق و شاد باشيد

-
- محل اقامت: زیر آسمون خدا
- سپاسهای دریافتی: 407 بار
- تماس:
Reza6662, JASON, به نظر من هم باید ابعاد صاعقه باید
بزرگتر از F-5 باشه که تونستن موتورهای نسبتاً قطور RD-33 رو نسبت به
موتورهای قدیمی J-85 در اون قرار بدن. البته نمی دونم F-5 که هواپیمای
قلمی و باریکی هست و در حالت عادی هم مانور پذیریش بسیار زیاده
می خواد با RD-33 چه گرد و خاکی به پا کنه. راستی یکی در مورد اویونیک
جدیدش توضیح بده. مثلاً چه ارتقا هایی انجام دادن؟
بزرگتر از F-5 باشه که تونستن موتورهای نسبتاً قطور RD-33 رو نسبت به
موتورهای قدیمی J-85 در اون قرار بدن. البته نمی دونم F-5 که هواپیمای
قلمی و باریکی هست و در حالت عادی هم مانور پذیریش بسیار زیاده
می خواد با RD-33 چه گرد و خاکی به پا کنه. راستی یکی در مورد اویونیک
جدیدش توضیح بده. مثلاً چه ارتقا هایی انجام دادن؟

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
آرمان,
اول اين مطلب رو اضافه کنم که به نظر من F-5 نيازي به موتور پرقدرت و پرمصرفي مثل RD-33 نداره.
اينکه چرا J-85 رو با RD-33 جايگزين کردن براي من جاي سوال داره. جالبه بدوني در برشورهايي که
Northrop به IIAF داده اين عبارات در مورد موتور و هواپيماي F-5 به چشم مي خوره:
* Small
* No Smoke
* Low Radar Signature
ضمن اينکه با وجود موتورهاي پرمصرف RD-33 به طور يقين از برد پروازي F-5 کم ميشه.
فکر مي کنم به جاي اين کارها به دنبال خريد هواپيماي نو و موازي با خريد به دنبال طراحي اصولي
و ايجاد زيرساخت جهت توليد جنگنده مي رفتن خيلي بهتر بود.
من ترجيح مي دم مسراشميت 109 توليد کنيم تا اينکه F-5 چهل سال قبل رو بخواهيم اينطوري
نابودش کنيم.
ضمنن مانورپذيري F-5 با همين موتورهاي J-85 فوق العاده است. مهمترين مشکل F-5 برد کم رادار
و آويونيک ضعيف اون هستش. رادار F-5 فقط 12 کيلومتر برد داره.
اول اين مطلب رو اضافه کنم که به نظر من F-5 نيازي به موتور پرقدرت و پرمصرفي مثل RD-33 نداره.
اينکه چرا J-85 رو با RD-33 جايگزين کردن براي من جاي سوال داره. جالبه بدوني در برشورهايي که
Northrop به IIAF داده اين عبارات در مورد موتور و هواپيماي F-5 به چشم مي خوره:
* Small
* No Smoke
* Low Radar Signature
ضمن اينکه با وجود موتورهاي پرمصرف RD-33 به طور يقين از برد پروازي F-5 کم ميشه.
فکر مي کنم به جاي اين کارها به دنبال خريد هواپيماي نو و موازي با خريد به دنبال طراحي اصولي
و ايجاد زيرساخت جهت توليد جنگنده مي رفتن خيلي بهتر بود.
من ترجيح مي دم مسراشميت 109 توليد کنيم تا اينکه F-5 چهل سال قبل رو بخواهيم اينطوري
نابودش کنيم.
ضمنن مانورپذيري F-5 با همين موتورهاي J-85 فوق العاده است. مهمترين مشکل F-5 برد کم رادار
و آويونيک ضعيف اون هستش. رادار F-5 فقط 12 کيلومتر برد داره.

[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
گفته ميشود که روي آذرخش رادار N-010 نصب شده است؟ يعني رادار ميگ-29 که توان زيادي به اين پرنده ميدهد.
به نظر من توليد 300 فروند جنگنده آذرخش با آيونيک مدرن ميتواند تا 10 20 سال ديگه ( اگر خدا کمک کند و ما هم تلاش کنيم ) که ايران بتواند جنگنده اي در سطح اف-15 توليد کند ميانبر خوبي براي نيروي هوايي هست.
به نظر من توليد 300 فروند جنگنده آذرخش با آيونيک مدرن ميتواند تا 10 20 سال ديگه ( اگر خدا کمک کند و ما هم تلاش کنيم ) که ايران بتواند جنگنده اي در سطح اف-15 توليد کند ميانبر خوبي براي نيروي هوايي هست.