با سلام ودرود بیکران به همه رفقا
من کوچیک همتون ولادیمیر استپانوویچ گوربانوف هستم
متولد 6/10/1357 مشهد
ملیتها : ایرانی و روسی
فوق لیسانس علوم سیاسی و دانشجوی سال دوم اقتصاد
موضوعات مورد علاقه : لنینیسم_اتحاد شوروی_کمونیسم بین الملل_صنایع هوا فضای اتحاد شوروی_فردوسی توسی
شغل : تئوریسین لنینیسم ومسائل مرتبط با اتحاد شوروی و مدیر چند سایت روسی زبان در خارج از ایران
مجرد هستم ودشمن ابدی امپریالیسم وآمریکای منفور هستم و روزی با دستان خودم وکمک رفقا آمریکا را از صحنه گیتی محو میکنیم
تسلط کامل به زبانهای سریلیک(روسی_یوگسلاو ) فارسی و انگلیسی
از همه رفقا متشکرم واگر با بعضی از عزیزان یه خورده تند صحبت کردم و به نظراتشون حمله کردم عذر میخوام چون من تعصبی هستم ولی میدونم عزیزان منو میبخشند
راستش من نمیخواستم محیط خوب سایت رو سیاسی کنم ولی خوب باید منو ببخشید از مدیر سایت هم عذر خواهی میکنم
در پایان به همه هموطنانم وعلی الخصوص مشهدیهای عزیز درود میفرستم وامیدوارم همیشه موفق وپیروز باشید
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
مسعود رستمي متولد سال 1366 قم مدرك تحصيلي فوق ديپلم گرافيك ( شيراز ) نفر اول پوستر هفتمين جشنواره ي هنرهاي تجسمي نفر دوم مسابقات ملي مهارت نفر دوم پوستر دوسالانه ي گرافيك فارس برگزيده شده نقاشي در جشنواره خوارزمي تجليل شده در جشنواره پويا نمايي سال 1382 بسيار علاقه مند به طراحي پوستر و آرم نقاشي هم خيلي دوست دارم (نقاشي هم من و دوست داره ) راستي يكم هم انيماتورم ( كامپيوتري ) همين