[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
این درجه را به شما دوست خوبم تبریک عرض میکنم :smile
خیلی آقایی
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
karim جان
اين بود آواتاري که با روحيه لطيفت سازگاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما ميگفتيم حتما دنبال شاخه گلي تابلويي بيت عاشقانه اي يه چيزي هستي ولي خوب از هيچي بهتره.
من فکر ميکنم که اگه همين طور پيش بري تا چند روز ديگه درجه فرماندهي کل قوا رو براي اولين بار
توي اين مملکت ابداع و نصبش ميکني به هر حال موفق باشي!
بنده حقیر مطلع نبودم وگرنه زودتر از اینها تبریکات خدمت شما عرض می کردم
و
mohtasham, جان
فرمانده کل قوا مقام بسیار بالایی چه از نظر معنوی و چه از نظر نظامی می باشد من حتی نمی تونم در این مورد فکر بکنم زیرا هیچ کس نمی تونه درجه ای برای آقا طراحی کند که بتواند در شان ایشان باشد الله اکبر خامنه ای رهبر
خامنه ای رهبر ماست
وارث پیغمبر ماست
موفق باشید دوستان عزیز
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
دوستان من امروز ارتقا درجه پيدا كردم.به خودم تبريك ميگم
زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "