ALIAGHAKHAN, اسفند 11 بود که گفتين هيشکي به من major 1 رو تبريک نگفت الان همه بچه ها مي خوان capitan11 رو تبريک بگن حالا تبريک اين ديگه فرق مي کنه واقعا بهتون تبريک (از نوع خالص، هيچ ناخالصي توش نداره) مي گم ان شالله همه ي مراحل زندگيتونو با پشتکار بيشتر و با نتيجه بهتر سپري کنيد
دوستاي بامعرفتم:behnaz ، sahar2006 ، ahmad6644 ، Montana2100 ، DJ.:.DANGEROUS ، Reza6662 ، osilatoria
لازم دونستم که اسم تک تکتون رو ببرم . از همه شما سپاسگزارم . نميدونم با چه زبوني از شما تشکر کنم من هم براي همه شما آرزوي توفيق روز افسون و موفقيت بيشتر در سايت رو دارم
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...
از دوستان عزیزم Mahdi1944، Reza6662 ،sahar2006 ، Ahmad6644، Mohsen1001 ،osilatoria و بقیه دوستان به خاطر لطفی که به من دارند تشکر می کنم و به تمامی دوستانی که تازه ارتقا درجه گرفتند تبریک میگم.
بازم مرسی
ALIAGHAKHAN, gigi64, دوستان عزيزم
تبريك ميگم.انشاالله تو زندگيتون هم موفق باشيد.
--------------------------------------------------------------
زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "