arash_slayer, ارتقاء درجه شما به Major I تبریک
و
pejman, ارتقاء درجه شما به Captain
و
ALIAGHAKHAN, همچنین ارتقاء درجه شما به Captain
و
-roya-, خانم برای Major
و
Masoudبرای Major II
و
f_love_s, برای Major I و کاربر ارشد
و
mahshid-banoo, برای دست یافتن به درجۀ Major II
و
behnaz برای Major I
و تمامی دوستانی که ارتقاء درجه داشتند.....
موفق باشید...
من هم به دوست و سرور عزیزم ALIAGHAKHANتبریک می گویم و حقشان بود وگیر نه ارتقاء درجات با فاصلۀ زمانی کم میسر نبود و روز به روز به ایشان تبریک می گفتیم و حالا مدیرتشان را تبریک می گوییم مبارکتان باشد و نوش جانتان و مطمئنم که لایقش هستید
ALIAGHAKHAN, می گم خیلی کارت دسته تو همین صفحه هم تبریک Captain گرفتی و هن تبریک مدیریتت را واقعا که چقدر من خوشحال می شوم افرادی چون شما در سایت هستند که ارتقاء درجه هم برایشان کم است ......
سلام دوستان. من تازه ادرس جديد سايتو ازاقا پيمان ادمين خوب سايت پي سي سنترال گرفتم. راستش الان خيلي خوشحالم و به همه دوستان تبريك ميگم خصوصا به ALIAGHAKHAN .ولي نامردا يه تبريكم به ما ميگفتين
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
DJ.:.DANGEROUS,
با تشکر از تبريکتون, فکر کنم من 2هفته قبل از عيد major1 شدم و حالا برم سر اصل مطلب , علی جان خدا میدونه چقدر از شنیدن این خبر خوشحال شدم خودت که بهتر از همه در جریان هستی که چقدر نسبت به پست های شما در انجمن ادبیات علاقه نشان می دهم اطمینان دارم که از این پس پستهای شما بسیار جذابتر خواهد شد.