سلام
منم به دوست عزیز و خوبم سعید جان ( salo) برای رسیدن به درجۀ کاپیتان دو تبریک می گویم و امیدوارم نه تنها در این سایت بلکه در تمامی زندگیشان موفق و سربلند باشند. موفق باشید
سلام
من به دوست خوبم DJ.HAMED برای اخذ مدیریت بخش تاره ها و اخبار تلفن همراهتبریک می گویم و امیدوارم پله های ترقی را با سرعت هر چه تمام تر بپیماید. و به تمامی دوستانی که تا این لحظه ارتقاء درجه گرفتند نیز تبریک می گویم و برایشان آرزوی موفقیت و سرفرازی را دارم.
سلام دوستان
من به دوست خوب و عزیزم slayer1که از تمام مطالبشون استفاده کرده و لذت بردم ، برای به عضویت در آمدن در گروه مدیران هوافضا تبریک می گویم و آرزوی تلقی و موفقیت هر چه بیشتر برای ایشان را در تمام زندگی دارم. موفق باشید
خيلي وقت بود به سايت سر نزده بودم و امروز كه اومدم خيلي چيزها تغيير كرده بود و خيلي از دوستان ارتقاء درجه گرفته بودن . خواستم اينجوري هم بهشون تبريك بگم هم از فعاليت و پستهاي با ارزششون قدرداني كنم
موفق و شاد باشيد كوچيك شما احمد
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي
چقدر خوب که زود به زود افراد لایق در سایت پیشرفت می کنند و به درجات و دسترسی های بالاتری می رسند.من به دوست خوبمDJ.HAMED برای رسیدن به مدیریت انجمن علم و فناوری تبریک می گویم و ایشان لایق این درجات و دسترسی هاست و امیدوارم باسرعت هر چه تمام تر،موفقیت ها را در زندگی پربارشان پشت سر بگذارند. موفق باشید
سلام
چقدر ارتقاء درجه ها در این سایت زیاد است . من به nanox2004 برای رسیدن به درجۀ Captain II تبریک می گویم و امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشند. موفق باشید
ارتقاء درجۀ و آپگرید کاربر فعال انجمن دوست عزيزم DJ.:.DANGEROUS, را به درجۀ Capitan تبریک میگم وامیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشید و به تمامی دوستانی که تا این لحظه ارتقاء درجه گرفتند نیز تبریک میگم و برایشان آرزوی موفقیت و سرفرازی را دارم
موفق و مويد و پيروز و سربلند باشيد