گالری تصاویر صاعقه
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: واوان
- سپاسهای ارسالی: 3246 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
- تماس:
Re: صاعقه
آقای میهن پرست من قصد توهین رو نداشتم شما اگه عکس رو بذاری میتونیم بهتر بحث کنیم. 

[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
دوستان شرمنده چند روزی بیمارستان بودم.یک مشکلی پیش اومده بود.حالا عکس رو برای اقای سکوت اسمونی عزیز میفرستم اگه ایشون تایید کرد عکس رو قرار میدم وگرنه .یعنی اگه واقعی باشه واقعا شرمندم چون نمیتونم بزارمش وبه کشورم خیانت کنم . ولی خودم دارم میرم شهرستان. من که بنا به استدلالات خودم میگم واقعی هست.بقیش باشما
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...

[img]http://[External Link Removed for Guests][/img][/IMG]اینم یه عکس گرافیکی از ساعقه نسل 5 احتمالا
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...

دوستان معذرت میخوام که این مدت نتونستم عکس رو بزارم ولی پس از اینکه مطمئن شدم ساختگی هست عکس رو قرار دادم.ولی در کل مهارت سازنده عکس بدک نبوده واحتمال اینکه ساعقه نسل 5این باشه خیلی زیاد هست.چون یه جا فرمانده نیروی هوایی گفته بود ساعقه جدید از لحاظ شکل ظاهری خیلی فرق نمی کنه ولی از لحاظ رادار وموتور وتسلیحات قایل حمل خیلی پیشرفته میشه.
از دوست عزیزم سکوت اسمونی هم تشکر می کنم واقعا دستش درد نکنه.
از دوست عزیزم سکوت اسمونی هم تشکر می کنم واقعا دستش درد نکنه.

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
خود هواپیما که با فتوشاپ نساختن، بکگراند و رنگش رو تغییر دادن
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 29119 بار
- سپاسهای دریافتی: 21533 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 326 بار
- سپاسهای دریافتی: 1085 بار
دوستان کسی در باره آذرخش اطلاعاتی نداره؟(هواپیمایی مانند صائقه البته با سکان عمودی تکی اف-5 و بال هواپیما بر عکس اف-5 به صورت میانی در آمده و مقطع ورودیهای هوا که به زیر بالها رفته اند به صورت دایره ای در آمده)

-
- محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
- سپاسهای ارسالی: 293 بار
- سپاسهای دریافتی: 151 بار
HITMAN_KU نوشته شده:دوستان کسی در باره آذرخش اطلاعاتی نداره؟(هواپیمایی مانند صائقه البته با سکان عمودی تکی اف-5 و بال هواپیما بر عکس اف-5 به صورت میانی در آمده و مقطع ورودیهای هوا که به زیر بالها رفته اند به صورت دایره ای در آمده)
با اجازه از اساتيد مي خواستم بگم بنده پيش بيني ميكنم كه نسل جديد جنگنده ي صاعقه همون جنگنده ي رادار گريزه كه تلفيقي از
جنگنده ي بالا(يني همون اذرخش با شكل متفاوت كه در تصوير همه ميبينين )و صاعقه است.
يعني اين كه جنگنده ي جديد داراي دم v شكل(مثل صاعقه) و بالها مشابه اذرخش در تصوير بالااست.

باز هم از اساتيد پوزش ميطلبيم به خاطر اضحار نظرمون

من او بدم من او شدم
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl

- سپاسهای ارسالی: 2025 بار
- سپاسهای دریافتی: 1292 بار
HITMAN_KU نوشته شده:چرا صائقه در نوک بالهایش جایی برای حمل موشک هوا به هوا ندارد؟(چون اف-5 داره)
چهارمین صاعقه مجهز به جایگاه نصب موشک حرارتی سایدویندر می باشد.