صفحه 1 از 1

عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۱۲:۴۰ ب.ظ
توسط YOONA.K
سلام بچه ها.
من تو تابستون کف دستام خیلی عرق میکنه.طوری که انگار خیسه.زمستون خیلی کم عرق میکنه.
لطفا اگه چیزی دربارش میدونید بگید.ممنون میشم

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۱۲:۴۷ ب.ظ
توسط A3eman
مطالعات علمی جدیدی نشان می دهند فشارهای عصبی و روحی و روانی یکی از عمل بروز عرق کف دست می باشد.


   علمی: کف دست بیش ترین میزان غدد را درون خود دارند به همین دلیل بیشتر از جاهای دیگر عرق می کند.  
   غدد کف دست بستگی به وراث دارد در بعضی اشخاص نیز فعالیت این غدد بسیار کم و در بعضی بسیار شدید است.  
   عصبی مستقیما روی عصب های بدن تاثیر می گذارند و در کف دست خودشان را با عرق کردن نشان می دهند.

هیجانات و عوامل روانی در تعریق کف دست نقش دارند و باعث دفع آب بدن می شوند.  
   میزان تعریق کف دستتان بیش از حد است حتما به سراغ یک روان شناس بروید و مشکلات عصبی و روانی خود را برطرف کنید.  
  :  
  
  
  [External Link Removed for Guests]  

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۱۲:۵۱ ب.ظ
توسط Erratic
شاید از لباس های خیلی گرم و سخیم استفاده میکنید و همین عامل باعث عرف کردن باعث عرق کردن شما میشه
لباسهاتونو تا حدودی سبک کنید البته جوری که عفت جمهوری اسلامی رعایت بشه (بعدا نگید انجمنو به فنا داد)
اگر جواب نداد در این صورت به یک مشاور مراجعه کنید احتمالا به خاطر فشارهای عصبی خواهد بود.

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۱:۳۲ ب.ظ
توسط R.A.F
میتونه از پرکاری تیروئید هم باشه

ببینید علائم دیگهء پرکاری تیروئید رو ندارید، اگه داشتید بد نیست یه آزمایش بدید.

در غیر اینصورت ممکنه از استرس زیاد باشه. :razz:

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۲:۲۴ ب.ظ
توسط Bystander
در وبلاگ پایینی افرادی که این مشکل رو دارند جمع هستند و راههای درمانی ارائه شده
sweatypalm.blogfa.com

در ضم فعلا تنها راه قطعی درمان این بیماری عمل جراحی سمپاتکتومی هستش که تعریق کف دست ها و پاها رو برای همیشه از بین می بره خودتون میتونید با سرچ این کلمه در گوگل اطلاعات بیشتری در این رابطه کسب کنید.

موفق باشید.

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۳:۱۳ ب.ظ
توسط YOONA.K
ممنون از راهنمایی های همتون. :D ولی من تابستونا لباسای زخیم نمیپوشم.و تیروئید هم ندارم.مگه لباس زخیم ربگی به کف دستم داره؟ :-(

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۳:۲۶ ب.ظ
توسط Erratic
پوشیدن لباس زخیم در ایام تابستون میتونه باعث عرق کردن دست هم بشه. همینطور چاق بودن.دلیلیای دیگه ای هم میتونه داشته باشه اما برای رفع شبهات به یک پزشک عمومی مراجعه کنید خیلی بهتر میتونند راهنمایی کنند

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۳:۵۸ ب.ظ
توسط Nika
منم اين مشكل رو داشتم ولي تابستون و زمستون نداشت.وقتي توجه كردم ديدم مواقعي است كه استرس دارم شايد مال شما هم همين باشه گاهي اوقات توجه كنيد
شايد هم به دليل هواي گرم يا شايد مواقعي كه دستتون رو مشت ميكنيد باشه

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۴:۵۲ ب.ظ
توسط anybody
من قبلا شنیدم اگر پوست یا خود کیوی رو به کف دست بمالید تا حد زیادی از تعریق زیاد جلوگیری میکنه...خودم امتحان نکردم.اما اگر پیش دکتر طب سنتی برید حتما مشاوره خوبی در مورد تغذیه و استفاده از داروهای گیاهی بهتون میده

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۷:۱۴ ب.ظ
توسط jhan2010
دکتر امیر هوشنگ احسانی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: تعریق زیاد کف دست یا پا و ناحیه زیر بغل که در اصطلاح علمی به آن «هایپرهیدروزیس» می گویند معمولا ناشی از هیجانات روحی است و متاسفانه برخی آن را با بیماری تیروئید اشتباه می گیرند. در صورتی که در این بیماری، تنها یک ناحیه خاص از بدن دچار تعریق زیاد شده ولی در بیماری تیروئید کل بدن دچار تعریق عمومی می شود.
وی ادامه داد: بیماران مبتلا به تعریق زیاد کف دست و پا ممکن است مبتلا به تعریق زیاد زیر بغل هم باشند، ولی فقط ۲۵ درصد مبتلایان به تعریق زیاد زیر بغل، مبتلا به تعریق بیش از حد کف دست و پا هستند که ممکن است بوی بدی از آن ناحیه به مشام برسد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه تعریق زیاد کف دست و پا یا ناحیه زیر بغل در برخی مواقع زمینه ارثی دارد، تصریح کرد: این بیماری زمینه های ارثی دارد که در کودکان بیشتر است و با افزایش سن بهبود پیدا می کند، اما در برخی افراد این بیماری ماندگار است.
این متخصص پوست و مو در خصوص عوارض داروهای خوراکی بر دیگر اعضای بدن اظهار داشت: درمان این بیماری در چهار مرحله صورت می گیرد و معمولا داروهای خوراکی به دلیل عوارضی که بر دیگر اعضای بدن دارد مثل کاهش ترشح بزاق که سبب خشکی دهان فرد می شود، کاهش تحرکات روده ای که منجر به یبوست می شود و فشار به داخل چشم که منجر به آب سیاه گلوکوم می شود تجویز نمی شوند.
دکتر احسانی گفت: داروهای موضعی حاوی آلومینیوم کلراید اولین درمان این بیماری محسوب می شود که معمولا از غلظت پایین شروع به درمان می کنیم که فرد بایستی این داروها را شبانه به کف دست های خود بمالد و در صورت جواب ندادن، غلظت داروها بالاتر تجویز می شود.
وی پیرامون عدم بهبود بیمار که مرحله دوم درمان است، اظهار داشت: در روش Iontophoresis که شامل عبور جریان الکتریسیته از پوست است این جریان را به غدد عرق کف دست و یا پا انتقال می دهیم. بیمار در ابتدا باید جلسات بیشتری برای درمان مراجعه کند و با بروز بهبود تعداد جلسات درمان هم کاهش پیدا می کند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در صورتی که بیمار با روش های قبل بهبود نیابد مرحله سوم برای درمان که تزریق آمپول بوتاکس به کف دست بیمار است شروع می شود که به مدت ۶ ماه تعریق کف دست بیمار کاهش پیدا می کند. همچنین پرهزینه بودن و کاهش قدرت عضلانی در ناحیه دست بیمار از عوارض این روش محسوب می شود.
این متخصص پوست مو در پایان مرحله چهارم برای درمان بیماری تعریق کف دست و پا را که جراحی سمپاتکتومی و برداشت غدد عرق درناحیه زیر بغل است مورد تایید پزشکان ندانست و گفت: از این روش برای درمان اولیه بیمار استفاده نمی شود و تنها در افراد خاص این روش کاربرد دارد. همچنین استرس مهمترین عامل تشدید این بیماری است.
منبع : ایسنا

Re: عرق کف دست

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۹:۲۱ ب.ظ
توسط YOONA.K
از همه بابت راهنمایی هاتون ممنونم :D