صفحه 1 از 1

استفاده از عناصر بومی

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۲:۲۸ ب.ظ
توسط hani1459
تصویر


  سواحل نهر دبی یک برج چند منظوره با ارتفاعی بالغ بر 284 متر ایستاده است. این برج با عنوان دی1 و با تسهیلاتی هم برای کاربری خرده فروشی و هم مسکونی شناخته می شود. چنانچه به یکی از قطعه های نمایشی برای منطقه ی توسعه یافته که به عنوان " دهکده ی فرهنگی" توصیف شده، بدل گردیده است. 
  برج ملهم از مشعل المپیک سیدنی و برج کیو وان استرالیا می باشد. و از ساختمانی عمدتاً لعاب شده و با استفاده از یک سیستم تخمکدار مشابه گلبرگ گل رز برای مقابله با هر گونه نوسانات شدید دمایی متأثر گردیده است. پایه ی برج با یک سایبان چوبی با ظرافت در تفکیک نمای لعاب دارِ منظم ترکیب شده است. سایبان از ساختار قایق های تجاری عربی به ویژه پوسته ی قایق تأثیر پذیر بوده، دیگر کارکرد این سایبان در جایگاه یک میانجی برای تفاوت های دمایی فضای داخلی و خارجی می باشد، که برای فضای خارجی به عنوان سایبان نمود یافته است. 

 تصویر 

 تصویر 

 تصویر 

 تصویر 

 تصویر 

 [External Link Removed for Guests] 

Re: استفاده از عناصر بومی

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۲:۴۰ ب.ظ
توسط SMH
ببخشید
الان اون حصیر های کناری چه تاثیری دارند؟!!!
وجودشون فقط جنبه ی زیبایی دارد عایا؟!!!

Re: استفاده از عناصر بومی

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۰:۴۷ ب.ظ
توسط hani1459
mojtaba13721372 نوشته شده:ببخشید
الان اون حصیر های کناری چه تاثیری دارند؟!!!
وجودشون فقط جنبه ی زیبایی دارد عایا؟!!!


سلام تصویر
در وحله نخست این سایه بان نقطه برخورد برج با زمین رو پوشش میده و با خطوطی نرم و به شکل ماهرانه ای دید رو به سمت برج منحرف میکنه در ساخت این سایه بان ها سعی بر این بوده که تا افرادی که در داخل برج قرار دارند به دلیل اختلاف دمایی فضای بیرون و فضای داخل به با ورود به هر یک از این فضاها به نوعی دچار شوک نشوند و و تا حدی این سایه بان ها مقدمات ورود به فضاها رو مهیا میکنه مثل کاری که میان در در حمام های ناریخی ما انجام میداد در ضمن این سایه بان ها به نوعی عملکرد المان ها و نماد شهری رو هم به عهده دارند ووجود این نماد ها بنا رو شاخص میکنه .