شش نکته بسیار جالب و زیبا در مورد کتاب خوانی

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 447
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳, ۳:۴۳ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 423 بار
تماس:

شش نکته بسیار جالب و زیبا در مورد کتاب خوانی

پست توسط novinmarketing »

در روی جلد کتابهای اولیه هیچ چیز،حتی نام کتاب و نام نویسنده نوشته نمی شد.
۩ در زمانهای قدیم کتابها بصورت بر عکس در قفسه های کتابخانه قرار می گرفتند؛یعنی عطف کتاب در داخل قفسه و بخشی که شامل ورق ها می شد در بیرون قرار می گرفت.
۩ لغت book (معادل انگلیسی کتاب) از زبان دانمارکی گرفته شده است.در زمانهای بسیار قدیم دانمارکی ها برای نوشتن از پوست درخت غوشه که در زبان خودشان آن را bog می نامیدند،استفاده می کردند.انگلیسیها پس از آشنایی با این پوستها کلمه book را از bog اقتباس کردند.
۩ بزرگترین کتاب دنیا 300 صفحه دارد،طولش 3 متر و وزنش 257 کیلو گرم است.
۩ بزرگترین کتابخانه دنیا در واشنگتن دی سی آمریکاست و کتابخانه کنگره نام دارد.طول قفسه های این کتابخانه به حدی زیاد است که اگر سوار یک ماشین شوید و با سرعت 70 کیلومتر در ساعت برانید برای رسیدن به انتهای قفسه های آن باید حدود هشت ساعت در سفر باشید.
۩ در زمانهای قدیم کتابها به صورت صحافی نشده و در دسته های 24 ورقی بفروش می رسید.بنابراین اگر کسی کتاب می خرید باید به یک صحاف هم مراجعه می کرد و ورقه هایی را که خریده بود برای صحافی در اختیار او قرار می داد.

منبع : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”