صفحه 1 از 1

خدام حرم ها و عناصر مشخصی از سازمان ها و ادارات حساس مسلح باشند

ارسال شده: پنج‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۱, ۵:۵۵ ب.ظ
توسط shafagh
از روسای محترم سپاه پاسداران، پلیس و نیروهای متعدد امنیتی تقاضا می شود جهت پیشگیری جدی از حوادث مشابه حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی (ع) و نظیر انها، کلیه خدام حرم ها و عناصر مشخصی از سازمان ها و ادارات در مکان ها و طبقات مختلف ساختمان ها بطور دائم به سلاح کمری در زیر لباس مجهز شوند. لازم است این افراد خدمتگزار طی دوره هایی اموزشی از جانب ارگان های حفاظتی کشور و همچنین واحدهای امنیتی نحوه استفاده از این نوع سلاح بخصوص در موقعیت هایی که تعدادی از مردم حضور دارند را فرا بگیرند و بر این امر کاملا مسلط شده و ملکه انها شود و گاه به گاه این دوره ها بصورت عملی تکرار شده و متخصصین امر اموزش استفاده از ان سلاح را چه از نظر روحی و چه فیزیکی در ان خدمتگزاران تثبیت کنند.

علاوه بر این موارد سربازان گمنام و ناشناسی در زیارتگاه ها و سازمان های پرتردد به صورت شیفتی با تغییر مکان های مختلف از جمله درب های ورودی و خروجی به حراست و نگهبانی بپردازند.

تا انجا که بیاد دارم تا چند مدت قبل در درب های ورودی و خروجی حرم مطهر شاهچراغ (ع) پست های بازرسی وجود داشت که مردها در قسمت برادران و بانوان در قسمت خواهران بازرسی می شدند اما نمی دانم چه شد که متاسفانه این بازرسی ها برداشته شد که  علیرغم پس مانده های داعش معدوم در سوریه و وجود سایر گروهک های معاند احتمال نفوذ افراد تکفیری همچنان وجود داشت و حذف ان بازرسی ها کاری اشتباه بود.

بنده بعنوان یک بسیجی تدارکاتی دوران دفاع مقدس، علاوه بر مواردی که که در اول عرض شد پست های بازرسی که توسط برادران و خواهران خدام صورت می پذیرفت مجدد بر قرار شود و مخصوصا افرادی که ساک یا کوله پشتی همراه دارند بشدت مورد سوء ظن باشند چه از جانب ان سربازان گمنام که پشت سر افراد مشکوک و نزدیک به انها حرکت کنند و چه خدام در قسمت های بازرسی.

امروز این تدابیر امنیتی که عرض شد در حد زیاد بایست مورد نظر باشد

والسلام علیکم

Re: خدام حرم ها و عناصر مشخصی از سازمان ها و ادارات حساس مسلح باشند

ارسال شده: جمعه ۶ آبان ۱۴۰۱, ۹:۳۷ ق.ظ
توسط bamn
با سلام .

در مورد اینکه آیا خادمان و نگهبانان ورودی حرم حضرت شاهچراغ (ع) مسلح بوده اند یا نه؟ نمی توان بطور دقیق پاسخ داد ، هرچند عدم مقابله آنها می تواند ناشی از عدم مسلح بودن آنها باشد . اما در تصاویر منتشر شده مشخص است که ورودی محوطه امامزاده مجهز به گیت فلزیاب می باشد و احتمالاً به همین دلیل تروریست مهاجم از همان ورودی شروع به تیراندازی کرده و صبر نکرده تا وارد جمعیت شبستان شود بعد شروع به تیراندازی کند .

متاسفانه با وجود برخی اقدامات ، ترتیبات امنیتی در بیشتر مواقع کافی و کارساز نیست . مثلاً همین گلستان شهدا اصفهان ، حداقل 12 ورودی اصلی و فرعی دارد و تقریباً 50% مرزبندی آن هم به راحتی قابل عبور است . روز اربعین که اوج شلوغی و ازدحام در آنجا بود وقتی می خواستم از یکی از ورودی های اصلی عبور کنم فقط یک سرباز غیر مسلح آنجا ایستاده بود که تنها نظاره گر رفت و آمدها بود . تازه روز عاشورا هم از یکی از ورودی های فرعی رفتم که هیچ نگهبانی نداشت!

Re: خدام حرم ها و عناصر مشخصی از سازمان ها و ادارات حساس مسلح باشند

ارسال شده: جمعه ۶ آبان ۱۴۰۱, ۱:۰۵ ب.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
سلام

◼️ در سفارتخانه های اکثر دولتهای غربی خصوصاً آمریکا و انگلیس ، فردی که می‌خواد وارد سفارت بشه ابتدا بایستی به تنهایی از یک اتاق که کاملاً خالی از افراد و نگهبان هست و دربهای برقیِ بسیار محکم و دستگاه بازرسی و چند دوربین و بلندگو و میکروفون داره و از راه دور کنترل میشه رد بشه .

◼️ اگر مراجعه کننده چیزی همراه داشته باشه که ممنوع باشه ، دستگاه بازرسی متوجه میشه و درنتیجه دربهای برقی که بسیار قوی و محکم هست براش باز نمیشه اصلاً .

◼️ بایستی همه چیز رو روی تسمه نقاله بگذاره تا چک بشه از راهِ دور و دستگاه بازرسی بدنی هم بدنش رو بازرسی کنه تا بهش اجازه ی عبور بده و دربهای برقی رو براش باز کنه .

◼️ این اتاق تحت نظارت دائم هست توسط چند دوربین و بلندگو و میکروفون که به اتاق دوم وصل هست ، جایی که نگهبان در اون قرار داره .

حتی فردِ انتحاری هم اگه خودش رو بتونه در این اتاق منفجر کنه ، اتاق اونقدر محکمه که مقدار زیادی از قدرت انفجار رو می‌گیره .

◼️ بعد از این اتاق ، مراجعه کننده وارد اتاقِ دوم میشه که نگهبان اونجا هست ولی باز هم نگهبان پشتِ یک شیشه ی ضد گلوله و از طریق میکروفن و بلندگو با مراجعه کننده صحبت می‌کنه و اگه لازم باشه چیزی ازش بگیره ، از طریق یک کشوی بسیار محکم ازش میگیره .

★این کشو طوری طراحی شده که مراجعه کننده نتونه دستش رو ازش به سمت داخل ببره . حتی دست خالی رو .

★سایز این کشو طوری طراحی شده که همیشه یا از سمت مراجعه کننده باز هست و یا از سمت نگهبان ، تا مراجعه کننده نتونه دستش با چیزی رو داخل کشور ببره و از سمت نگهبان دربیاره .

★کنترل کشو هم در دست نگهبان هست یعنی مراجعه کننده نمیتونه کشو رو بکشه سمت خودش و چیزی بذاره داخلش و هلش بده سمت نگهبان .

★ نگهبان هم محتویات کشو رو می‌بینه از پشت شیشه ی ضدگلوله پس اگه چیز مشکوکی باشه اصلاً کشو رو حرکت نمی‌ده و نمی‌کشه سمت خودش .

◼️ خروجیِ این اتاق هم درب بسیار محکم با قفل بسیار قوی داره که کنترلش در دست نگهبان هست و تا نگهبان درب رو باز نکنه ، مراجعه کننده نمیتونه وارد ساختمان سفارتخانه بشه .

◼️ گاهی اوقات هم در همون اتاق کار مراجعه کننده انجام میشه و وارد ساختمان سفارتخانه نمیشه مثل تحویل دادن یک چیز و تحویل گرفتن یک چیز .

◼️ راه بازگشت و خروج از سفارت هم از اتاق نگهبان میگذره تا اگر کارت شناسایی و موبایلش و اینها پیش نگهبان هست تحویلش بگیره از نگهبان .

سپس از همون اتاق اول که خالی از افراد هست ، ولی از راه خروجیش خارج میشه . راه خروجیش هم ۲ درب با فاصله ی چند متری از همدیگه هست و قفل های برقی داره و نگهبان براش درب رو باز می‌کنه .

◼️ بدین ترتیب کسی هم نمیتونه از راهِ خروجی با ترفند و کلک وارد بشه چون اگر کسی بخواد از راه خروج وارد بشه باید پشت درب دومِ خروج که در بیرون سفارت هست بمونه و چون دوربین اونجا هست ، نگهبان می‌بیندش با بلندگو بهش تذکر میده که از درب دور بشه و بره سمت درب ورودیِ اتاق اول . البته چند تابلو هم در بیرون هست که مشخص می‌کنه درب ورودی و درب خروج کجاست و کمتر کسی هست که بخواد وارد بشه و اشتباهی می‌ره سمت درب خروجی

◼️ بدین ترتیب ، هیچکسی نمیتونه مسلح وارد بشه و یا به نگهبان ها و دیگران صدمه ای بزنه .

◼️ حالا در ایران چند بار اتفاق افتاده که فرد مهاجم به راحتی نگهبان رو کشته و وارد شده !!! مثل حمله به مجلس و شیراز و غیره .

این هم مثل هزاران مورد دیگه باید فرهنگ‌سازی بشه برای ما ملتِ بافرهنگ !

یکی می‌گفت :

در ایران باید مثل الان باشه تا همیشه شهید داشته باشیم !!! وگرنه کارها اونطوری که بعضی‌ها می‌خوان پیش نمیره !!