صفحه 1 از 1

ژاپن در زمينه " اميد به زندگي

ارسال شده: جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۸۵, ۸:۵۴ ب.ظ
توسط Ali Singer
سازمان بهداشت جهاني روز جمعه اعلام كرد كه ميانگين "اميد به زندگي" در ژاپن در سال ‪ ۲۰۰۴‬ميلادي ‪ ۸۲‬سال بوده است كه بالاترين حد در جهان شمرده مي‌شود.


به گزارش خبرگزاري ژاپن(كيودو)، براساس گزارش تندرستي سال ‪ ۲۰۰۶‬ميلادي سازمان بهداشت جهاني ، در نقطه مقابل ژاپن ، اميد به زندگي در كشور زيمبابوه در حد ‪ ۳۶‬سال است كه در پايين‌ترين سطح در ميان ‪ ۱۹۲‬كشور عضو اين سازمان قرار دارد.

گزارش سازمان بهداشت جهاني نشان مي‌دهد كه اميد به زندگي از بدو تولد در كشورهاي موناكو و سن مارينو نيز نزديك به ژاپن است.

براساس اين گزارش، ميانگين اميد به زندگي در نزد زنان ژاپني ‪ ۸۶‬سال است كه بالاترين حد در ميان كشورهاي جهان شمرده مي‌شود.

اين گزارش حاكي است كه اميد به زندگي در ميان مردان ژاپني ‪ ۷۹‬سال است كه بدين ترتيب ژاپن از اين حيث پس از كشورهاي ايسلند و سن مارينو قرار دارد.

اين گزارش اضافه مي‌كند، در سال ‪ ۲۰۰۴‬ميلادي اميد به زندگي از بدو تولد در ‪ ۱۶‬كشور جهان بالاي ‪ ۸۰‬سال بوده است كه نسبت به سال ‪ ۲۰۰۴‬ميلادي سه كشور افزايش نشان مي‌دهد.

بر پايه اين گزارش، در همين سال اميد به زندگي در كشور افغانستان و ‪۲۶‬ كشور افريقايي به كمتر از ‪ ۵۰‬سال رسيده است.

IRNA

ارسال شده: دوشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۸۵, ۷:۱۵ ب.ظ
توسط آرمان
خوب کشوری مثل ژاپن باید هم مردمش امیدشون به زندگی بالا
باشه. کار، زندگی، شغل، تفریح، تحصیل همه چیز به کمال اونجا
موجوده...

ارسال شده: دوشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۸۵, ۷:۴۵ ب.ظ
توسط Colonel Chazan
مردم ژاپن در فرجام قناعته كه بسيار اكنون
اين قدر مرفه هستند.
ضمناً جالبه بدونيد فرزندان ژاپني
حتي قبل از رفتن به مدرسه
قادر به ساختن وسايلي چون ماشين حساب هستند.
نه اينكه هوش بالايي در مقايسه با سايرين داشته باشند
بلكه دارن ثمره كارهاشون رو ميگيرن.