صفحه 1 از 1

بستنی باعث ايجاد احساس خوشبختی مي‌شود

ارسال شده: جمعه ۱۸ خرداد ۱۳۸۶, ۲:۵۷ ب.ظ
توسط Montana2100
محققان هلندی و ايتاليايی موفق شدند با استفاده از نرم افزاری نشان دهند که خوردن بستنی ارتباط مستقيمی با احساس خوشبختی دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، گروهی از دانشمندان دانشگاه آمستردام با استفاده از نرم افزاری با آزمايش تابلوی لبخند ژکوند، اثر لئوناردو داوينچی کشف کردند که 83 درصد از اين لبخند نشان دهنده خوشبختی، 9 درصد نا مطمئنی، 6 درصد ترس و 2 درصد خشم است. اين دانشمندان با اين نرم افزار توانستند نشان دهند که احساسات انسان در خطوط چهره، تغيير حالت لب ها و چين های اطراف چشم ها متجلی می شود.

اين برنامه نشان می دهد که بخش هايی از چهره وقتی با طرز بيان يا هر عنصری که منطبق با حواس پنجگانه است، تغيير می يابد ارتباط مستقيمی با خوشبختی، ترديد، خشم، نامطمئنی، ترس و اندوه دارد.

در اينحال، گروهی از دانشمندان ايتاليايی با کمک اين نرم افزار ساخته شده در دانشگاه آمستردام نشان دادند که خوردن بستنی در 86 درصد از موارد مورد آزمايش احساس خوشبختی را در چهره انسان نشان می دهد. اين دانشمندان در اين خصوص توضيح دادند که هنگامی بستنی می خوريم، مراکز خاصی از مغز تحريک می شوند.

اين مراکز در اصل وقتی که پول بدست می آوريم يا به موسيقی مورد علاقه خود گوش می دهيم، باعث ايجاد حس خوشبختی می شوند و در حقيقت خوردن بسنتی هم عملکردی شبيه به گوش دادن به موسيقی مورد علاقه يا پول درآوردن دارد.

[External Link Removed for Guests]