صفحه 1 از 1

آرایش 5 دقیقه ای

ارسال شده: یک‌شنبه ۲ دی ۱۳۸۶, ۱:۱۵ ق.ظ
توسط Leila
مـعــمولا خانم ها به دنبال روشی هستند تا مدت زمان آرایش خود را کوتاهتر کنـنـد. در ایـن قسـمـت راه کــارهایی برای آرايشي ساده ظـرف مـدت زمـان 5 دقـیـقـه و یـا حـتـی کوتاهتر بیان شده است:

دقیقه اول: قـلم مـوی رنـگ بـر را بـرداشـتــه و بـر روی گـودی چشـم، کـک و مـک ها و هرگونه کـبودی و سرخی موجود بر روی پوست بزنـید و بـا نــوک انگشتان خود بر روی قسمت های ذکر شده ضربه های آرامی وارد کنید تا مواد بخوبی جـــذب پوست شما شده و نقاط مذکور را كاملاپوشش دهند.



تصویر


دقیقه دوم: با پد و یا فرچه مخصوص پن کک را بـه طـور یکسان به قسمت های مختلف پوست خـود بـزنـیـد. الـبـتـه ایـن کـار را با ملایمت انجام دهید تا باعث از بین رفتن بیرنگ کننده نشود.


دقیقه سوم: قـلـمو را بـه پودر پوشش دهنده آغشته کنید و آن را بــه زیر، بالا و اطراف چشم خود به خوبی بمالید.



تصویر


دقیقه چهارم: بـا استفاده از فر مژه، مژه های خــود را حـالت دهید سپس از ریمل سیاه رنگ اســـتفاده کرده و آنرا تنها بر روی نوک مژه های خود بزنید.



تصویر


دقیقه پنجم: به وسـيــله یک رژگونه برنز رنگ،گــونه و پشت چشمهای خود را کمی تیره کنید و در آخـر نـیـز از رژ لب مورد علاقه خود استفاده کنید.



تصویر

با کـمـی تمرین می توانید مدت زمان این کار را به کمتر از 5 دقیقه نیز برسانید.



bia2funy