صفحه 1 از 4

ارسال شده: پنج‌شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۵, ۳:۰۶ ق.ظ
توسط Mahdi1944
Mohammad 1985,
بايد ياد چنين دلاوراني رو هميشه زنده نگه داشت :D
ممنون محمد عزيز به خاطر مطلب كامل و جامعي كه ارائه كرديد
انشاالله در آينده نيز شاهد فعااليت‌هاي اينچنين ارزشمند از شما باشيم :D

ارسال شده: پنج‌شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۵, ۴:۳۱ ب.ظ
توسط Reza6662
Mohammad 1985,
سلام
خيلي متشکرم :)
واقعن مطلب خواندني و جالبي بود. حيف بود که به نام نويسندهء‌ اون (شما) اشاره نمي شد. :o :D
آرزوي توفيق دارم. :)

ارسال شده: پنج‌شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۵, ۷:۴۹ ب.ظ
توسط mach1
سلام
Mohammad 1985 دستت درد نكنه اينجا هم مقاله خوبتون رو گذاشتين :smile: :)
من واقعا تا قبل از مقاله شما اصلا نمي دونستم عمليات مرواريد چي بوده :sad:
به همين خاصر از شما متشكرم

ارسال شده: جمعه ۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ق.ظ
توسط Mohammad 1985
خواهش مي کنم
وظيفه ام بود که انجام دادم اگه کاستيهايي وجود دارد شما به بزرگواري خودتان ببخشيد.
:)

ارسال شده: شنبه ۶ خرداد ۱۳۸۵, ۱:۰۹ ق.ظ
توسط Mohammad 1985
پيكان از اين نوع بوده
تصویر
اين هم SH 3d
تصویر
اين اس اچ 307 كه در عمليات نجات حضور داشته
تصویر

ارسال شده: شنبه ۶ خرداد ۱۳۸۵, ۱:۱۸ ق.ظ
توسط Mohammad 1985
اين هم هليكوپتر SH3d 314 بعد از سقوط که الان در پنها گرد و خاک مي خورد! :lol: در موردش بالا توضيح دادم
تصویر
تصویر
با هزار بدبختي و کماندو بازي تونستم اين عکسها رو بگيرم! اگه مي گرفتنم الان در بين شما نبودم! 8)
عکسها اختصاصي است!

ارسال شده: شنبه ۶ خرداد ۱۳۸۵, ۱:۳۹ ق.ظ
توسط Mahdi1944
Mohammad 1985,
ممنون محمد جان، عكسهاي خيلي خوبي هستند :)

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۳۴ ق.ظ
توسط Mohammad 1985
الان مطلبي را مي نويسم كه هر وقت ياد اون مي افتم بسيار نارحت و عصباني مي شوم
البته ربطي به عمليات مرواريد نداره .قبلا از اينكه از حرف ركيكي استفاده مي كنم از همه عذر خواهي مي كنم.
موضوع به حرامزادگي انگليسيها برمي گردد
در زمان جنگ كه ما به شدت دچار كمبود قطعه بوديم يكي از قطعات به ظاهر ساده ولي بسيار مهم موتر اف 5 كه بليد(يك نوع تيغه مربوط به کمپرسور موتر اف 5) با شماره شناسايی
PO6 بود و بدون آن موتر قادر به كار نبود و زمينگير ميشد. و متاسفانه اين قطعه را مانند خيلي از قطعات ديگر به ما نمي دادند ولي خيلي از قطعات را از طريق واسطه ها با چند برابر قيمت مي خريديم ولي اين قطعه را حتي از طريق واسطه ها هم نمي شد تهيه كرد
ولي بعد از مدتي انگليسها قبول كردند كه اين قطعه را براي ما بسازند ولي به تعداد بسيار زياد شايد پيش خود بگوييد اين كه خوب است ولي در ادامه متوجه مي شويد كه انگليسيها چه قوم كفتار صفتي هستند!
پس از آماده شدن بليدها و تحويل آنها به ايران با قيمتي بسيار گزاف به قدري كه محاسبه کرده بودند اگر آنها را از طلا ساخته بودند ارزانتر مي شد !شاید حتی تا 50 برابر قیمت واقعی اون قطعه!
بعد آنها را روي يك موتر تست كرده بودند كه موتور آتش گرفته بود و تا الان هم از آنها استفاده نشده! از این موارد چه در تجهیزات نظامی چه در تجهیزات غیر نظامی کم نداریم .

ارسال شده: جمعه ۱۲ خرداد ۱۳۸۵, ۱:۵۶ ق.ظ
توسط Mohammad 1985
يه چيز ديگه اين مطالب براي اولين بار است که در اينترنت قرار مي گيرد و تاز هيچ سايتي ک÷ي برداري نشده و منبع من از دوستانم در نيروي دريايي ارتش بوده و اين مطالب کاملا درست هستند و کپي رايت اونها ازاد است و شما مي توانيد اين مطالب رو در هر سايت يا وبلاگ ديگري قرار بدهيد :-o حتي بدون نام بردن منبع و نام نويسنده فقط خواهشن اون مطالب رو تغيير ندهيد! ممنون ( چون اون وقت سروکارتون با پليس فدرال آمريکاست!FBI :::P )

ارسال شده: چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۸۵, ۱۲:۰۷ ب.ظ
توسط کفير
هفتم آذر سالروز شهادت تیزپروازان نیروی هوایی و قهرمانان نیروی دریایی در عملیات مروارید گرامی باد

ارسال شده: چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۸۵, ۱:۴۵ ب.ظ
توسط black hawk
برای تکمیل مطلب این رو هم اضافه میکنم توان دریایی عراق در زمان جنگ:

[align=left]6 Osa I
8 Osa II, two more in 1984
12 P6 PT
3 SO 1 PC
5 Zhuk PC
4 Polnocny D LST
 

ارسال شده: دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۸۵, ۶:۵۷ ب.ظ
توسط Mohammad 1985
دوستان سلام مثل اينکه زماني که مطالب رو کپي ميکردم به صورت ناقص کپي شده به هر حال اينم بقيه مطالب در مورد عمليات مرواريد... ( واقعا که عجب اسم جالبي براي اين عمليات انتخاب کردند :) )
...
مشاهد عینی ناو سروان فرهاد شکیر که در آن لحظه در بالگرد SH-3D در حال عملیات تجسس و نجات بوده به این شرح است : حدود ساعت 17:00 با بالگرد به منطقه وارد شدیم و در حالی که خورشید غروب می کرد امیدمان به نجات مغروقین از دست می رفت دو واحد سطحی دشمن در نزدیکی هم دیده شدند که ناگهان دو انفجار در یکی از آنها رخ داد و دود سیاه زیادی از آنها بالا رفت واحد دومی به اولی نزدیک شد به نظر می رسید نفرات صدمه دیده یگان اول را جمع می کند که در این حین دو فروند F-4E به واحد دومی نزدیک شدند و آن را مورد حمله قرار دادند دود سفیدی مشاهده شد و پس از مدتی اثری از هدف نبود و فقط واحد اولی با دود سیاه رنگ می سوخت و هنوز شناور بود.
به منظور پاکسازی منطقه از یگانهای سطحی دشمن برای عملیات نجات در تاریخ 08/09/1359 بنا به در خواست فرماندهی نیروی رزمی 421 دو فروند F-4E در ساعت 06:35 به پرواز در آمدند و در منطقه سکوی البکر به یک فروند ناوچه کوچک که به نظر می رسید ناوچه تندرو باشد و یک فروند ناوچه OSA1 حمله می کنند که شناور کوچک منهدم و موشکی که به سمت OSA1 شلیک شده بود به سکوی البکر اصابت می کند که بنا به گزارش اسرای عراقی موجب زخمی شدن فرمانده آن می شود که فرمانده دوم جای او را می گیرد.
در ساعت 08:40 دو فروند هواپیمای F-4E به پرواز در آمدند که در حدود ساعت 9 به منطقه عملیات وارد می شوند که در قسمت غربی اسکله به یک فروند ناوچه موشک انداز OSA1 حمله می کنند و آن را به وسیله موشک غرق می کنند این همان ناوچه قبلی بوده.
در عمليات نجات که با شرکت بالگردهاي SH3D 302_307_308_311_314 انجام شد كه با جانفشانيها و از خود گذشتگي هاي فراوان با وجود اينكه بارها مورد حمله ميگها قرار گرفتند و مجبور به ترك منطقه عمليات مي شدند اما توانستد 16 نفر نيروي خودي و دو نفر شهيد و 17 عراقي و 2 جسد دشمن را از آب بيرون كشيدند.
در مورد بالگرد شماره 314 اين نكته را بگويم كه 2 سال پيش دقيقا يادم نيست زمان زلزله بم اين بالگرد نمي دانم براي كمك رفته بوده يا ماموريت ديگر اطلاع ندارم سقوط كرد و دچار آسيب كلي شده والان در شركت پنها و در كنار ساير هليكوپترهاي اوراق شده و سقوط كرده و از رده خارج شده و مخصوصا در كنار هليكوپترهاي آمريكايي RH-53D كه به طبس آورده بودند آرام گرفته...
در مورد نجات خلبانان نيروي هوايي هم در ساعت 09:35 بالگرد شماره 307 كه مستقيما جهت جايگزيني بالگرد شماره 308 به منطقه اعزام شد و برابر گزارش خلبان منطقه جنوب سكوي البكر كاوش مي شود و جستجو در شعاع بيشتر از حد معمول انجام شد ولي متاسفانه نتيجه اي حاصل نمي شود در ساعت 11:30 دو بالگرد عراقي و يك ميگ مشاهده گرديد كه موجب تغيير مسير بالگرد مي شود كه به طور اتفاقي ناوبانيكم سرنوشت به همراه يك نفر غواص عراقي از آب گرفته مي شوند و در ادامه مسير موفق به نجات 7 نفر عراقي مي شود و در ساعت 13:10 در فرودگاه هوا درياي بوشهر به زمين مي نشيند.
اقدامات شاخص دشمن در اين عمليات :
عمليات مرواريد يك جنگ تمام عيار دريايي بود به همين دليل دشمن از تمام توان دريايي خود براي پيروزي بهره گرفت اعزام چندين فروند ناوچه موشك انداز ناو نيرو بر و انواع ديگر ناوهاي جنگي و بهره گيري از پشتيباني هوايي با حجم زياد بيانگر اهميت و حساسيت اهداف عمليات مرواريد براي دشمن بود.
نتايج حاصله از اين عمليات :
1 انهدام هسته اصلي نيروي دريايي عراق و به دام افتادن بقيه نيروهاي دشمن در بندر ام القصر .
2 قطع كامل صادرات نفتي عراق كه از پايانه هاي نفتي البكر و الاميه در جريان بود.
3 استيلاي كامل نيروي در يايي ايران تا پايان 8 سال جنگ بر خليج هميشه فارس و درياي عمان به طوري كه در اين مدت هيچ شناوري اعم از تجاري و نظامي نتوانست از مبدا يا مقصد اين آبراه تردد نمايد. در واقع عراق در تمام مدت جنگ دريا را از دست داد در شرايط عكس اگر عراق در جنگ دريايي پيروز مي شد احتمال شكست ايران در جنگ بسيار بالا بود و اگر هم شكست نمي خورديم شرايط بسيار متفاوتي در جنگ ايجاد مي كرد مثل كم شدن شديد كالاهاي اساسي و قحطي و ...
لازم به ياد آوري است كه عراق در حدود 3 سال بعد از عمليات مرواريد تقريبا هيچ تحرك نظامي در صحنه خليج فارس نداشت و ورود هواپيماهاي جديد ميراژ و موشكهاي اگزوست و جنگ نفت كشها 3 سال بعد از اين واقعه شروع شد كه در آن هم با توجه به برتري مطلق دريايي ايران چندان موفق نبود ( در دوران جنگ در مجموع 10 هزار فروند كشتي تجاري و نفت كش توسط نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي اسكورت گرديدند و قريب 300 ميليون تن كالا به داخل كشور وارد شد از اين تعداد شناور فقط 259 فروند بر اثر حملات دشمن صدمه ديدند كه اين تعداد با توجه به نزديكي دشمن با معابر اصلي ايران و برخورداري از جديترين موشكها با بردهاي زياد رقم بسيار قابل توجهي است در اين مورد در آينده بيشتر مي نويسم.)
4 انهدام سكويهاي البكر و الاميه كه مي توانست به عنوان پايگاهي بر عليه ما استفاده گردد.
5 تامين مايحتاج و ارزاق اساسي مردم از طريق دريا
با توجه به اهميت بسيار بالاي اين عمليات و نقش آن در جنگ كه اگر مهمترين عمليات زمان جنگ نباشد حداقل دومين يا سومين عمليات مهم و تاثير گذار زمان جنگ است كه با حضور مقتدر و قدرتمند نيروي دريايي و هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران انجام شد يك بار ديگر از شما مي پرسم كه تا به حال چند بار نام اين عمليات را شنيده بوديد و از اهميت آن آگاهي داشتيد؟
اين هم دليل ديگري بر ناديده گرفتن ارتش و نقش آن است اگر اين عمليات توسط سپاه انجام شده بود ( كه صد البته غير ممكن است من حتي فكر نكنم نيروي دريايي سپاه در حال حاضر هم با اين همه امكانات قادر به انجام چنين عملياتهايي باشد!) آنقدر روي آن تبليغ و بزرگنمايي مي كردند كه آدم فكر مي كرد آنها نيروي دريايي آمريكا و شوروي را شكست داده اند! و از هر بچه اي هم راجع به اين عمليات سوال مي كردي تمام آن را برايت شرح مي داد! ولي متاسفاته يا خوشبختانه اين عمليات توسط ارتش انجام شد !!! بي صبرانه منتظر نظرات شما در اين رابطه هستم.
بازتابها و آثار سياسي نظامي و اقتصادي اين عمليات :
اين عمليات نه تنها در خليج هميشه فارس و درياي عمان بي سابقه بود بلكه در تاريخ جنگهاي دريايي بي سابقه بود . از نظر اقتصادي با تامين امنيت در دريا براي كشتي هاي تجاري و نفت كشهاي خودي صادرات و واردات به خوبي انجام شد و كشور از اين لحاظ به مشكل برخورد نكرد ولي با بسته شدن خليج فارس براي عراق ضربه شديد اقتصادي به اين كشور وارد شد شما در نظر بگيريد كه الان هم اقتصاد ما متكي به نفت است و اگر ما در دريا شكست مي خورديم و فقط صادرات نفت ما قطع مي شد چه بلايي به سر ما مي امد؟
از لحاظ نظامي عراق تا پايان جنگ از رويارويي نظامي در دريا با ايران وحشت داشت و سيادت و اقتدار دريايي ايران تا پايان جنگ كاملا حفظ شد
اين عمليات در رسانه هاي خارجي بازتاب وسيعي داشت و عليرغم حمايت رسانه هاي غربي از دولت بعثي عراق آنها مجبور به شدند پروزيهاي مقتدرانه ايران را به جهانيان منعكس كنند.
در مورد اهميت اين عمليات بايد بگويم که اين صدام زماني که خبر اين عمليات را شنيد بسيار ناراحت شد و گفته بود اين بدترين خبري بود که در عمرم شنيدم و امام هم بسيار از انجام اين عمليات خوشحال شد و روز 7 آذر را روز نيروي دريايي ناميد. در اين عمليات که از طرف فرمانده وقت نيروي دريايي دريادار افضلي طرح ريزي شد از بهترين پرسنل نيروي دريايي و هوادريا و کماندوهاي نيروي دريايي اجرا شد از نيروي هوايي هم مي توان از خلبان شهيد عباس دوران ياد کرد که در اين عمليات شرکت داشت نام برد. دريادار افضلي بعد ها اعدام شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) ( يادش را گرامي ميداريم )
همان طور که قبلا گفتم کپي رايت آزاد است البته اگه خواستيد مي توانيد منبع رو اعلام کنيد سنترال کلوپ يا انجمن تخصصي هوا فضا را نام ببريد نام نويسنده هم همان Mohammad 1985 هست. خواهش مي کنم مطالب را تغيير ندهيد يا آنها را ويرايش نکنيد!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ياد شهداي اين عمليات را گرامي ميداريم کساني که رفتند تا ايران بماند کساني که با شکست نيروي دريايي عراق که در زمان خود قويترين ارتش اعراب وحشي بود حماسه اي جاودان آفريدند.
7 آذر روز شکست نيروي دريايي اعراب وحشي گرامي باد :( مرگ بر تمام دشمنان ايران از هر دين و نژاد زنده باد ايران و ايراني :)
پايان