صفحه 1 از 1

W960 از نمایی نزدیک تر....

ارسال شده: چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۸۷, ۶:۴۸ ب.ظ
توسط Professional
امروزه شرکت سوني اريکسون جزء بهترين کمپاني هاي ساخت تلفن همراه مي باشد که با ارايه ي مدل هايي با کارايي بالا و البته قيمت مناسب جايي را در دنياي موبايل براي خود باز کرده است.
حتمآ قابل توجه شما هست که عمده اي از مدل هاي اين شرکت در مرحله ي معرفي مي باشد و هنوز به چرخه ي توليد نرسيده است.
از جمله اين مدل ها به W960 ميتوان اشاره کرد که بحث امروز ما هست


تصویر

W960 رو ميتونيم سوگولي مدل هاي سوني اريکسون بدونيم به چند دليل:

1-سيستم عامل قوي (سيمبيان)
2-ديزاين فوق العاده
3-حافظه ي بالا
4-دوربين 3.2 مگا پيکسلي و ...

روي کاغذ W960 يک تلفن همراه کامل هست که به عنوان يک موبايل مطمئن ميتونيم از اون استفاده کنيم
سيستم عامل اين W960 از بهترين نوع سيستم عامل يعني Symbian 9.2 UIQ مي باشد و مانند مدل هاي قبل مشکل نداشتن سيستم عامل را ندارد.
همچنين اين مدل قابليت ساپورت OS Symbian 9.1 را نيز دارد که به راحتي از برنامه هاي اين سري که معمولآ براي نوکيا طراحي ميشه رو استفاده کنيد

اين مدل رو ميتونيم سري تکميل شده ي W950 که فاقد دوربين بود بدانيم.
طراحي فوق العاده ي بدنه ي اين مدل باعث جذب شدن به طرف اين تلفن همراه ميشه که با يک ضخامت کم و صفحه ي نمايش بزرگ و استفاده از آلياژ هاي با کيفيت بالا و دکمه هاي مخصوص مديا پلير که به هنگام پخش موسيقي نمايان مي شوند همه و همه دست به دست هم ميدهند تا يک طراحي فوق العاده رو شاهد باشيم.

.اندازه ي ظاهري اين گوشي 109 در 55 به ضخامت 16 ميلي متر مي باشد و با استفاده از قطعات و آلياژهاي سبک و با کيفيت توانسته يک وزن خوب نسبت به اندازه اش فراهم کند. وزن اين مدل 119 گرم مي باشد.



.دکمه هاي مخصوص واکمن به صورت لمسي مي باشد و هنگام استفاده از قسمت واکمن نمايان ميشوند.

.همچنين اين مدل در يک تک رنگ مشکي براق به بازار عرضه مي شود

علاوه بر طراحي بدنه در داخل سيستم عامل هم فضايي زيبا در اختيار شما مي باشد که به زيبايي هاي اين مدل افزوده مي کند.



صفحه ي نمايش لمسي از ديگر امکانات اين مدل مي باشد که با کيفيت 240 × 320 پيکسل و پشتيباني 262144 رنگ از نوع TFT و با کيفيت QVGA مي باشد.

حافظه ثبت نام در دفترچه تلفن و اطلاعات تماس ها محدود مي باشد: در قسمت دفترچه تلفن قابليت 2000 نام و در قسمت اطلاعات تماس ها هر کدام 30 عدد مي باشد.

تصویر

همچنين قابليت اسکن کارت ويزيت را نيز دارا مي باشد که با گرفتن عکس از کارت ويزيت به صورت اتوماتيک در يک کانتکت با درصد کم خطا آن را ثبت ميکند که در نوع خودش جالب و نوين مي باشد.

اين گوشي داراي يک ميکرو هارد 8 گيگا بايتي مي باشد که به راحتي و بدون هيچ دردسري از قابليت واکمن اين مدل مي تونيم استفاده کنيم.قابل ذکر مي باشد که قابليت اضافه کردن کارت حافظه را دارا نمي باشد.

همونطور که ذکر شده است اين مدل از سري Walkman شرکت سوني اريکسون مي باشد و تمرکز اصلي اين مدل براي پخش موسيقي مي باشد.
يکي از قابليت هاي اين مدل در قسمت پخش موزيک اين است که شما با تکان دادن گوشي خود قادر به عوض کردن ترک مي باشيد.

اين مدل داراي يک دوربين 3.2 مگاپيکسلي با قابليت اتو فوکوس و فلاش مي باشد.کيفيت عکس هاي مدل قابل قبول مي باشد سايز فريم عکس هاي گرفته شده توسط اين مدل 2048x1536 پيکسل مي باشد.همچنين داراي قابليت فيلمبرداري با کيفيت VGA با 4 اندازه مختلف مي باشد که بزرگترين سايز آن که به صورت Default قرار دارد 240×320 پيکسل مي باشد که روي کاغذ کيفيت خوبي به نظر ميرسد.

براي تماشاي اندازه ی واقعی نمونه عکس هاي گرفته شده روي عکس ها کليک کنيد.



در جلوي گوشي يک دوربين VGA مخصوص تماس هاي تصويري مي باشد.

Re: W960 از نمایی نزدیک تر....

ارسال شده: جمعه ۶ شهریور ۱۳۸۸, ۴:۲۱ ب.ظ
توسط gigi64
تصویر صفحه این گوشی تمامآ لمسی هست ؟

Re: W960 از نمایی نزدیک تر....

ارسال شده: جمعه ۶ شهریور ۱۳۸۸, ۵:۵۷ ب.ظ
توسط Mahdi1944
gigi64,
منظورتون از تماما لمسي رو واضح تر بيان کنيد، اين گوشي از صفحه‌ي نمايش لمسي استفاده ميکنه

Re: W960 از نمایی نزدیک تر....

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۸, ۲:۰۲ ب.ظ
توسط mj_torres
نه خیر این گوشی با تکون دادن ترک رو عوض نمی کنه !