صفحه 1 از 1

تنها 95 دستگاه MRI در کشور وجود دارد

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۸ تیر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۱ ب.ظ
توسط activeonnet
 
رئیس انجمن رادیولوژی ایران: تنها 95 دستگاه MRI در کشور وجود   
رئیسانجمن رادیولوژی ایران با عنوان این مطلب که در انگلیس 60 میلیون نفری بهازای هر یک میلیون جمعیت 2/5 دستگاه MRI دارد گفت: اگر به این آمار استنادکنیم باید حدود 600 دستگاه MRI در کشورمان باشد، این در حالی است که تنهاحدود 95 دستگاه در ایران موجود است و این موضوع نشان می دهد که آمار وزارتبهداشت در این زمینه درست نیست.  

دکترعبدالرسول صداقت با تاکید بر اینکه هزینه راه اندازی MRI در ایران بسیارسنگین است به خبرنگار مهر گفت: گمرک برای ورود هر دستگاه MRI حدود 120میلیون تومان مالیات دریافت می کند.
آمارهای معتبر جهانی نشان می دهد به ازای هر یک ‌میلیون نفر جمعیت دراتحادیه اروپا 7/7 دستگاه MRI فعال است و بیش از 2 هزار و 250 دستگاه دراین کشورها مشغول به کار است.
صداقت با اشاره به اینکه مجوز ورود این دستگاهها فقط در دست وزارتبهداشت است افزود: مسئولان وزارتخانه معتقدند که تعداد دستگاههای MRI درکشور بیش از نیاز جمعیت است. اگر اینگونه است چرا مجوز می دهد و اگر غیراز این است چرا یک برنامه و دستورالعمل برای مسائلی که ارز بری دارد،ارائه نمی دهد.
تعداد دستگاههای MRI در کشور کانادا به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت 5دستگاه است و به طور میانگین 23 بیمار روزانه از این دستگاهها استفاده میکنند. اگر می خواهیم مثل کانادا روزانه 23 بیمار از دستگاههای MRI استفادهکند باید تعداد آنها 4 برابر شود.
رئیس انجمن رادیولوژی ایران که برای سومین دوره پیاپی با برگزاریانتخابات به مدت سه سال در این سمت ابقاء شد افزود: طبق آمار در انگلیس هریک میلیون جمعیت 2/5 دستگاه MRI دارد که با توجه به جمعیت 60 میلیون اینکشور، حدود 310 دستگاه MRI در انگلیس فعال است.
اگر بخواهیم به این آمار استناد کنیم باید در ایران حدود 600 دستگاهMRI وجود داشته باشد. در حالی که حدود 95 دستگاه موجود است که نیمی ازآنها در تهران فعال است.
صداقت با اشاره به جمعیت کشورمان گفت: تعداد دستگاههای MRI در انگلیسبیش از 3/3 برابر ایران است و این مسئله نشان می دهد که تعداد ایندستگاهها در کشور بر اساس نیاز جمعیتی نیست.
رئیس انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به اینکه هزینه یک بار MRI درایران 84 هزار تومان است گفت: این رقم در بیمارستان ایرانیان دبی حدود 280هزار تومان و در اروپا 320 تا 430 هزار تومان است.  
 تاریخ انتشار، تهران: 

 ۱۵:۲۲ 
,
 ۱۳۸۸/۰۳/۲۴ 
     
--------------------------------------------------------------------------------
امانت داری و اخلاق مداری
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاري مهر " مجاز می باشد
 
 
  
© 2003 Mehr News Agency  

[External Link Removed for Guests]