ترفند هاي سری p سونی اریکسون مخصوصا 910
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
ترفند هاي سری p سونی اریکسون مخصوصا 910
اول از همه اگه شما 910 دراید و هنوز به مشکل خرابی فیلیپ بر نخوردید حتما توصیه منو گوش کنید چون به نفعتون هست فلیپ گوشی شما 001هزار تونمنهجریان اینه که کلید ok و ستاره به مرور زمان خراب میشن و راهنمایی ساده من اینه که سعی کنید تا حد امکان از این 2 کلید استفاده نکنید حتما میگید یعنی چی!!!!ساد هست شما برای قفل کردن و.... یعنی هر کاری که به این کلید ها ربط داره با اسکرول بقل گوشی (همون کلید چرخون خودمون)استفاده کنید حتما می دنید که اگر به داخل فشار بدید کار کلید اوکی رو میکنه و برای قفل صفحه با فشار دادن چرخونک به سمت خدتون و از دوباره فشار به داخل صفحه قفل میشه ابته این ترفند نبود بلکه یه توصیه بود
آخرین ويرايش توسط 1 on SHAHRAM, ويرايش شده در 0.
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

شما هم با روشن کردم بلوتوس مشکل دراید یعنی نمی تونید سریع اون رو روشن کنید خوب مشکلی نیست حتما شما تو بعضی جاها شنید که با رفتن به قسمت برنامه ها(در حالت فلیپ بسته) و و تعیین گزینه کانکت بلوتوس را سریع روشن کنید ولی من یه راه سریع تر رو پیشنهاد میکنم.....اول برنامه یsman رو نصب کنید بعد برید قسمت (fn) و از اونجا اپشن رو انتخاب کنید و بعد (hotkey) ...در قسمت (hot key اینترنت رو انتخاب کنید و در قسمت (flip open ) در ردیف 3 بگردید و (control bluetooth ) را انتخاب کنید وokرو بزنید ...خوب دیگه راحت شدید شما دیگه کافیه فلیپ رو باز کنید و دکمه ی اینترنت گوشی که زیردکمه ی دوربین بقل گوشی بالای جای مموری هست رو نگه دارید تا بلوتوس رو روشن کنید...البته این کار تا زمانی جواب میده که شما برنامه (sman) رو نبسته باشید ولی برای این مشکل هم راه چاره هست حتما میگید چیه خوب برید از دوباره تو sman و (fn) رو انتخاب کنید و در قسمت (utilities گزینه ی (autostart) رو انتخاب کنید و بعد از اون اسمن رو انتخاب کنید ...خوب دیگه از این به بعد برنامه (sman) خود به خود اجرا میشه و دیگه احتیاج نیست شما اون اجرا کنید..از افت سرعت گوشی هم نترسید چون ابن برنامه فقط 92 تا از رم گوشی رو اشغال میکنه
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

نکته دیگر هم وقتی شما فلیپ گوشی رو باز میکنید و شرو ع به تایپ از طریق فلیپ میکنید تا حالا براتون اتفاق افتاده که میخواهید شماره رو با همین تایپ کنید ولی باید برای هر بار کلید قرمز رنگ که با اعدا 123 دیده میشه را را بزنید و برای خودش دردسریه....با یه کار خیلی کوچیک دیگه لازم نیست از کیبورد مجازی (لمسی)برای تایپ عدد استفاده کنید و می تونید با زدن دو بار کلید قرمز رنگ اعدا رو پشت سره هم و بدون دردسر تایپ کنید ...شاید بگید جالب نبود ولی موقع کار کردن موتوجه این موضوع میشید که چقد ر کاربرد داره ..حتما همین الان امتحان کنید
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

mr_mashmash, عزیز فرمایش شما درسته ......ولی فکر نمیکنید sman هم تمام کارایی رو که شما میگید انجام میده!!!!!!!!!
DJ.HAMED, Mohsen1001, ممنون انشاء ال...بهتر هم خواهد شد اگه استقبال بشه ..... من سعی میکنم بهترین ترفند ها رو بزارم که تو هیچ جا ندیدید البته ترفند ها محدوده ولی سعی میکنم تکراری ها رو کمتر بگم......شهرام
DJ.HAMED, Mohsen1001, ممنون انشاء ال...بهتر هم خواهد شد اگه استقبال بشه ..... من سعی میکنم بهترین ترفند ها رو بزارم که تو هیچ جا ندیدید البته ترفند ها محدوده ولی سعی میکنم تکراری ها رو کمتر بگم......شهرام
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

سلام می بخشید من دیر به دیر میام....یکم سرم شلوغه
حتما برای شما هم اتفاق افتاده که یا حوصله ندارید برید برنامه ها اجرا شده که باید برید ببندیدشون(همون task رو میگم) یا یادتون میره و باتری گوشیتون تموم میشه و بعدا میفهمید خوب باید بگم که برای اینکه این برنامه ها به طور خود به خود بسته بشه باید برنامه ی tracker رو نصب کنید بعد برید قسمت ستینگ و در قسمت (سریرگ) close تيک دومی رو بزنید از این به بعد با بسته شدن فلیپ گوشیتون تمام برنامه ها اجرا شده به صورت اتومات بسته میشه ...البته شاید شما هم احتیاج داشته باشید که بعضی از برنامه ها اجرا بمونه و بسته نشن که از همون صفحه میتونید برنامه ای رو که دوست ندارید بسته بشه رو انتخاب کنید
موفق و پیروز باشید centralclubs
حتما برای شما هم اتفاق افتاده که یا حوصله ندارید برید برنامه ها اجرا شده که باید برید ببندیدشون(همون task رو میگم) یا یادتون میره و باتری گوشیتون تموم میشه و بعدا میفهمید خوب باید بگم که برای اینکه این برنامه ها به طور خود به خود بسته بشه باید برنامه ی tracker رو نصب کنید بعد برید قسمت ستینگ و در قسمت (سریرگ) close تيک دومی رو بزنید از این به بعد با بسته شدن فلیپ گوشیتون تمام برنامه ها اجرا شده به صورت اتومات بسته میشه ...البته شاید شما هم احتیاج داشته باشید که بعضی از برنامه ها اجرا بمونه و بسته نشن که از همون صفحه میتونید برنامه ای رو که دوست ندارید بسته بشه رو انتخاب کنید
موفق و پیروز باشید centralclubs
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

سلام امروز هم با یه ترفند دیگه برای شما اومدم بسمه ا...
حتما برای شما هم اتفاق افتاده که تو کلاسی یا جشنی یا برای اون با کلاس ها تو یه سمیناری که گوشیتون زنگ میخوره و اعصابتون خورد میشه یا رو هم هی گیر میده زنگ میزنه نه می تونید باهاش حرف بزنید که بگید سر کلاس یا... هستم نه میتونید پشت سر هم قطع کنید خوب امروز می خوام برای 910 داران مژده بدم بله این برنامه میتونه برای اشخاص خاص که شما براش تعریف میکنید (با دادن شماره) اشغال بزنه البته برای همه تماس ها هم میشه کاملا طبیعی نه اینکه یه زنگ بخوره بعد اشغال بزنه .....یه کار خیلی جالبه دیگه که میتونید انجام بدید اینه که یه مسیج درست کنید مثلا بگید سر کلاسم 1 ساعت دیگه زنگ بزن تا برای افرادی که بهتون زنگ می زنن به صورت اتومات بعد از بوق اشغال فرستاده میشه .....
خوب چجوریشو براتون عرض کنم اول از همه از بخش برنامه ها ی خودم برنامه ی (magic profiles pro ) رو دانلود کنید بعد از نصب و ریجستری برنامه برنامه رو اجرا کنید.. خوب اول از همه باید بگم با رفتن به صفحه(general) با زدن تیک اول برنامه فعال میشه ..(البته در حالت فلیپ بسته هم می تونید برنامه را فعال یا غیر فعال کنید) حالا برید به قسمت (پروفایل) علامت+ رو بزنید تا یه (پروفیل) درست کنید
بعد درست کردنش تو همون صفحه در قسمت(incoming calls) می تونید نوع ارتباط رو تعیین کنید که به ترتیب قبول کردن همه تماس ها 1-
2-قبول نکردن همه تماس ها
3- قبول نکردن (با تنظیمات شخصی)
4- این قسمت مهمترین ش هست که بلک لیست هست.شما به روشی که بعد از این مطلب میگم می تونید با ساخت بلک لیست از تماس افراد تعیین شده جلوگیری کیند
5-اینم لیست سفید هست که با اون میتونید فقط لیست کسانی که دوست دارید گوشیتون فقط برای اون ها زنگ بخوره.
طریقه ی ساخت بلک لیست::::
بعد انجام تنظیمات بالا (cancel کنید بیایید بیرون و دنبال سربرگ(صفحه ی) (contact list) بگردید .اونجا + رو بزنید و با تعیین نام برای لیست خودتون و زدن + شماره هایی که دوست دارید تو لیست مورد نظر باشه انتخاب کنید .خوب شما حالا هر چند تا لیست که دلتون می خواد با نام مختلف مثل دوستان و ننه جون و بابا و... درست کنید که در مواقع ضروری سریع انتخابش کنید.
تنظیمات مربوط به نوع برخورد با مکالمات::::::
حالا بعد از درست کردن لیست برگردید به صفحه ی (پروفایل) و با انتخاب اون و زدن اون دکمه ی که شبیه قلم هست وارد تنظیمات پروفیل ساخته شده بشید
حالا با انتخاب نوع (incoming calls) که مواردشو بهتون بالا شرح دادم و انتخاب لیست های ساخته شده از تگ پایینی که به اسم(contact list) هست کار رو تمام کنید ..د.باره میگم در حالت بلک لیست شماره های داخل لیست انتخاب شده دیگه نمی تونند با شما تماس بگیرند و با انتخاب وایت لیست فقط اون هایی که داخل لیست هستند می تونند با شما تماس داشته باشند .
ارسال اس ام اس به طور اتومات:::::::::
ارسال اس ام اس به اشخاص در لیست که نتونستند با شما تماس بگیرند که در حقیقت پاسخ شما به اون افرلد هست.برای این کار بعد از اینکه واردتنظیمات پروفایل خودتون شدید به صفحه ی (ادوانسد) برید و و در قسمت (default reject action) گزینه ی (reply sms) رو انتخاب کنید و متن خودتون رو در زیر همون صفحه بنویسید
گزینه های دیگه هم واضخ هست که به ترتیب فرستادن اشغال و 2 امی فرستادن اس ام اس(که توضیحات برای این بخش بود) و سومی هم برای انتقال مکالمه و 4 امی هم برای mute کردن زنگ گوشی هست.
توجه ::::::::::::::::::: :::::::::::::توجه
تيک switch profiles automatically در بخش general حتما بايد غير فعال باشه
تمام توضيحات من رو مي تونيد از راه حل هاي ديگر انجام بديد يعنياين راه تنها راهش نيست و من سعي کردم با پيچوندن قضيه بيشتر قسمت هاي اين برنامه ي پر کاربرد رو معرفي کنم
حتما برای شما هم اتفاق افتاده که تو کلاسی یا جشنی یا برای اون با کلاس ها تو یه سمیناری که گوشیتون زنگ میخوره و اعصابتون خورد میشه یا رو هم هی گیر میده زنگ میزنه نه می تونید باهاش حرف بزنید که بگید سر کلاس یا... هستم نه میتونید پشت سر هم قطع کنید خوب امروز می خوام برای 910 داران مژده بدم بله این برنامه میتونه برای اشخاص خاص که شما براش تعریف میکنید (با دادن شماره) اشغال بزنه البته برای همه تماس ها هم میشه کاملا طبیعی نه اینکه یه زنگ بخوره بعد اشغال بزنه .....یه کار خیلی جالبه دیگه که میتونید انجام بدید اینه که یه مسیج درست کنید مثلا بگید سر کلاسم 1 ساعت دیگه زنگ بزن تا برای افرادی که بهتون زنگ می زنن به صورت اتومات بعد از بوق اشغال فرستاده میشه .....
خوب چجوریشو براتون عرض کنم اول از همه از بخش برنامه ها ی خودم برنامه ی (magic profiles pro ) رو دانلود کنید بعد از نصب و ریجستری برنامه برنامه رو اجرا کنید.. خوب اول از همه باید بگم با رفتن به صفحه(general) با زدن تیک اول برنامه فعال میشه ..(البته در حالت فلیپ بسته هم می تونید برنامه را فعال یا غیر فعال کنید) حالا برید به قسمت (پروفایل) علامت+ رو بزنید تا یه (پروفیل) درست کنید
بعد درست کردنش تو همون صفحه در قسمت(incoming calls) می تونید نوع ارتباط رو تعیین کنید که به ترتیب قبول کردن همه تماس ها 1-
2-قبول نکردن همه تماس ها
3- قبول نکردن (با تنظیمات شخصی)
4- این قسمت مهمترین ش هست که بلک لیست هست.شما به روشی که بعد از این مطلب میگم می تونید با ساخت بلک لیست از تماس افراد تعیین شده جلوگیری کیند
5-اینم لیست سفید هست که با اون میتونید فقط لیست کسانی که دوست دارید گوشیتون فقط برای اون ها زنگ بخوره.
طریقه ی ساخت بلک لیست::::
بعد انجام تنظیمات بالا (cancel کنید بیایید بیرون و دنبال سربرگ(صفحه ی) (contact list) بگردید .اونجا + رو بزنید و با تعیین نام برای لیست خودتون و زدن + شماره هایی که دوست دارید تو لیست مورد نظر باشه انتخاب کنید .خوب شما حالا هر چند تا لیست که دلتون می خواد با نام مختلف مثل دوستان و ننه جون و بابا و... درست کنید که در مواقع ضروری سریع انتخابش کنید.
تنظیمات مربوط به نوع برخورد با مکالمات::::::
حالا بعد از درست کردن لیست برگردید به صفحه ی (پروفایل) و با انتخاب اون و زدن اون دکمه ی که شبیه قلم هست وارد تنظیمات پروفیل ساخته شده بشید
حالا با انتخاب نوع (incoming calls) که مواردشو بهتون بالا شرح دادم و انتخاب لیست های ساخته شده از تگ پایینی که به اسم(contact list) هست کار رو تمام کنید ..د.باره میگم در حالت بلک لیست شماره های داخل لیست انتخاب شده دیگه نمی تونند با شما تماس بگیرند و با انتخاب وایت لیست فقط اون هایی که داخل لیست هستند می تونند با شما تماس داشته باشند .
ارسال اس ام اس به طور اتومات:::::::::
ارسال اس ام اس به اشخاص در لیست که نتونستند با شما تماس بگیرند که در حقیقت پاسخ شما به اون افرلد هست.برای این کار بعد از اینکه واردتنظیمات پروفایل خودتون شدید به صفحه ی (ادوانسد) برید و و در قسمت (default reject action) گزینه ی (reply sms) رو انتخاب کنید و متن خودتون رو در زیر همون صفحه بنویسید
گزینه های دیگه هم واضخ هست که به ترتیب فرستادن اشغال و 2 امی فرستادن اس ام اس(که توضیحات برای این بخش بود) و سومی هم برای انتقال مکالمه و 4 امی هم برای mute کردن زنگ گوشی هست.
توجه ::::::::::::::::::: :::::::::::::توجه
تيک switch profiles automatically در بخش general حتما بايد غير فعال باشه
تمام توضيحات من رو مي تونيد از راه حل هاي ديگر انجام بديد يعنياين راه تنها راهش نيست و من سعي کردم با پيچوندن قضيه بيشتر قسمت هاي اين برنامه ي پر کاربرد رو معرفي کنم
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
- تماس: