صفحه 1 از 1

براي نخستين بار كارگاه تربيت مربي آموزش در پيشگيري از ايدز برگزار شد

ارسال شده: شنبه ۷ مرداد ۱۳۸۵, ۹:۴۰ ب.ظ
توسط ARMIN
  نخستين بار در کشور؛
كارگاه تربيت مربي آموزش هم سانان در پيشگيري از ايدز برگزار شد  


تهران- خبرگزاري كار ايران
براي نخستين بار در كشور كارگاه تربيت مربي "آموزش هم‌‏سانان در پيشگيري از ايدز" از سوي مجمع جوانان استان‌‏هاي خراسان در مشهد برگزار شد.
به گزارش ايلنا, كارگاه تربيت مربي "آموزش هم‌‏سانان در پيشگيري از ايدز" از سوي مجمع جوانان استان‌‏هاي خراسان و صندوق كودكان سازمان ملل متحد (يونيسف) برگزار شد.
اين كارگاه، با هدف تربيت مربي و در ادامه پروژه پيشگيري از ايدز در جامعه محلي خراسان, از سوي فدراسيون سلامت و بهداشت مجمع جوانان استان‌‏هاي خراسان و با حمايت يونيسف در شرق كشور برگزار و در اين راستا، مطالب جديد آموزش همسانان به شركت‌‏كنندگان ارائه شد.
آموزش هم‌‏سانان (PEER EDUCATION) يكي از روش‌‏هاي موثر و جديد در پيشگيري از ايدز در جهان محسوب مي‌‏شود.
در اين كارگاه پس از ارزشيابي و آزمون شركت‌‏كنندگان, به 18 نفر از سازمان‌‏هاي مردم نهاد جوانان, سازمان بهزيستي, مركز بهداشت, دانشگاه علوم پزشكي, كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان, كانون اصلاح و تربيت و فدراسيون سلامت و بهداشت جوانان استان‌‏هاي خراسان,‌‏ گواهينامه رسمي تربيت مربي آموزش هم‌‏سانان اهدا شد.


[External Link Removed for Guests]