چند ماهی است که با دستکاری موتور توربو دوگانهٔ آئودی r8 gt در کارگاه Underground Racing واقع در امارات، خودرویی با توان مقابله با بوگاتی را بوجود آوردهاند! و به گونه ای دست به تیونینگ r8 gt زدهاند.موتور v10 دستکاری شدهٔ این خودرو در حالت استاندارد قادر است 1000 اسب بخار و در حالت ریس بیش از 1250 اسب بخار نیرو تولید کند! این دستکاری برای افزایش قدرت، 2 ماه زمان برده است.
لازم به ذکر است که این خودرو ویژگیهای جدید دیگری نیز دارد که میتوانیم به چرخ دنده های MoTeC اشاره کنیم.و اما قیمت، این پکیج استثنایی در حدود 94 هزار دلار قیمت دارد و تنها میتواند در مسابقات غیر قانونی شرکت کند.به گزارش پارس ناز فعلاً اطلاعات دیگری از قبیل شتاب و حداکثر سرعت این خودرو منتشر نشده است اما به نظر میرسد به دلیل ویژگیهای آیرودینامیکی نامناسب r8 برای 1000 اسب بخار، به بوگاتی ویرون نمیرسد.
[External Link Removed for Guests]
اتومبیل آئودی R8 با 1000 اسب بخار (+عکس)
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, RAHVAR, Mohsen1001, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1357 بار
Re: اتومبیل آئودی R8 با 1000 اسب بخار (+عکس)
با سلام
هر گردي گردو نيست محاله به بوگاتي برسه هر خودرويي كه وارد كلوپ 1000 اسب بخار شد نميشه كه بگي به بوگاتي رسيده.
طرح بوگاتي خيلي پيچيده است مثلا" قسمت جلو و عقب اين خودرو با 8 عدد پيچ از جنس تيتانيوم خالص به هم متصل ميشن
فكر كنيد در قسمت عقب اين خودرو يه موتور 8000 سي سي قرار داره
هر گردي گردو نيست محاله به بوگاتي برسه هر خودرويي كه وارد كلوپ 1000 اسب بخار شد نميشه كه بگي به بوگاتي رسيده.
طرح بوگاتي خيلي پيچيده است مثلا" قسمت جلو و عقب اين خودرو با 8 عدد پيچ از جنس تيتانيوم خالص به هم متصل ميشن

چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
ولی من مخالف حرف شما هستم و بوگاتی رو یک ابر خودرو بلامنازع نمیدونم
هرچقدر هم بوگاتی دنیای از تکنولوژی باشه ولی باز هم میتونن ماشینهایی رو بسازن که اون رو به چالش بکشه
مثلا مکلارن اف 1 شتاب اولیه بهتری نسبت به بوگاتی داره و این مربوط به گیربکس و تنفش طبیعی بودن موتور این ماشین هست
در مورد شتاب اولیه ثانویه و سرعت نهایی تنها توان موتور ملاک نیست گیربکس نوع تنفش موتور طراحی بدنه نوع لاستیکها هم مطرح هستن پس این قسمت از حرف شما درسته که هر گردی گردو نیست ولی میتونه باشه .
هرچقدر هم بوگاتی دنیای از تکنولوژی باشه ولی باز هم میتونن ماشینهایی رو بسازن که اون رو به چالش بکشه
مثلا مکلارن اف 1 شتاب اولیه بهتری نسبت به بوگاتی داره و این مربوط به گیربکس و تنفش طبیعی بودن موتور این ماشین هست
در مورد شتاب اولیه ثانویه و سرعت نهایی تنها توان موتور ملاک نیست گیربکس نوع تنفش موتور طراحی بدنه نوع لاستیکها هم مطرح هستن پس این قسمت از حرف شما درسته که هر گردی گردو نیست ولی میتونه باشه .
به رویاهایت بی اندیش ..........
- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1357 بار
با سلام
به چالش کشیدن یه چیزه ولی اینکه شما بگی در حد بوگاتی یه چیزه والا بله میشه روی یه پراید موتور 2000 سی سی با 4 تا کاربراتور نصب کرد و هم پای یه ماکسیما راه رفت ولی آیا این پراید به ماکسیما از لحاظ تکنولوژی رسیده
به چالش کشیدن یه چیزه ولی اینکه شما بگی در حد بوگاتی یه چیزه والا بله میشه روی یه پراید موتور 2000 سی سی با 4 تا کاربراتور نصب کرد و هم پای یه ماکسیما راه رفت ولی آیا این پراید به ماکسیما از لحاظ تکنولوژی رسیده
چه خوب خوند حرف دلمو
-
- سپاسهای ارسالی: 375 بار
- سپاسهای دریافتی: 550 بار
دوستان توجه کنند بوگاتی و آئودی هر دو زیر مجموعه فولکس واگن هستند!!! یعنی تکنولوژیشان یک منشا دارد که البته با توجه به سابقه و عظمت بیشتر آئودی می توان حتی آئودی را برتر دانست!!!!