2010/11/18
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

به گزارش [External Link Removed for Guests]،پايگاه اينترنتي اتوموتيو ورلد كه در زمينه انتشار اخبار و گزارشهايتخصصي مربوط به صنعت خودروسازي فعاليت ميكند، در گزارشي به بررسي آخرينوضعيت فعاليتهاي شركت خودروسازي پژوسيتروئن فرانسه و برنامههاي آيندهاين شركت پرداخت.
اتوموتيو ورلد در بخشي از گزارش مفصل خود به رابطه ميان بزرگترين خودروساز فرانسه با ايران اشاره كرده است.
[External Link Removed for Guests]
دراين بخش از گزارش آمده است: در حالي كه تحريمها عليه ايران مانع ازسرمايهگذاري شركتهاي خارجي در اين كشور شده شركتهاي خودروسازي رنو وپژوي فرانسه كه طي دهههاي اخير در بازار ايران حضور داشتند به اين حضورخود ادامه داده و دست از سرمايهگذاري در ايران نكشيدهاند.
اين گزارش تصريح كرده كه صنعت خودروسازي ايران با وجود تحريمهاي غرب از مهندسان و كارشناسان بااستعداد و با تجربه خود برخوردار است.
بزرگترينخودروساز فرانسه قصد دارد به همكاري خود با شركتهاي ايران خودرو و سايپاتا سال 2015 ميلادي ادامه دهد كه طي آن شركت ايران خودرو در سال 2012 يا2013 خودروي پژو 208آي را جايگزين پژو 207 آي خواهد كرد.
ازسوي ديگر قرار است مدل جديد رانا در آگوست 2011 توليد شود. همچنين هنوزمعلوم نيست شركت پژو-سيتروئن تا چه حد به ايران براي توليد اين خودرو كمككرده، اما رانا نوعي طراحي مجدد و تغيير در پلتفرم پژو206 به شمار ميرود.
همچنيندر بخش ديگري از گزارش اين پايگاه اينترنتي آمده است: افزايش فعاليت پژودر روسيه و ساير كشورهاي اروپايي باعث شد تا فروش اين شركت در 9 ماهه سالجاري ميلادي با رشد 12 درصدي مواجه شود.
برنامهپژو براي سرمايهگذاري در بازارهاي نوظهور مانند چين، برزيل و آرژانتيننيز تاثير زيادي در افزايش فروش اين شركت در بازار اين كشورها داشته است.