مودم من Linksys مدل Wireless-G Home Gateway هستش و از 2 روز پیش زمانیکه میخوام صفحات با حجم بالای عکسو باز کنم یکدفعه چراغ Internet LAN قرمز میشه و به محض خارج شدن از اون صفحه دوباره سبز میشه !!! شرکت خدمات دهنده هم پاسخگو نیست . ممنون میشم راهنمایی بفرماین مشکل از کجاست ؟
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
, به چه مرورگري اين مشکل رخ ميده؟ ممکنه صفحهي مورد نظر مشکلي داشته باشه، آيا با هر صفحهاي با اين خصوصيت اين وضعيت وجود داره و يا فقط براي يک سايت خاص هست؟ فکر ميکنم عامل مخربي در اون صفحه وجود داره و يا سيستم شما ويروسي هست، از چه سيستم امنيتي و چه نسخهاي استفاده ميکنيد؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944 در واقع بیشتر روی صفحات همین سایت رخ میده !! مرورگر Explorer هستش و آنتی ویروس هم NOD آپدیت هفته پیش. البته بنا به پیشنهاد شما دنبال کاسپر هستم ولی هنوز نصب نکردم. ممکنه ویروس باشه ؟
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return