سلام دوستان
آدرس سایت Aerospacetalk.com به Aerospacetalk.ir تغییر یافت ، این تغییر به علت برخی مشکلاتی که برای سایت Aerospacetalk.com پیش آمده بود و همچنین به خاطر از دست رفتن بخش اعظم آرشیو آن سایت صورت گرفته است ، لازم به ذکر است که در سایت جدید Aerospacetalk.ir تمامی آرشیو سایت از زمان آغاز به کار آن موجود است ...
من هم به نوبه خودم تولد دوباره اولين تالار پارسی زبان هوانوردی را تبريک ميگم. ضمن آرزوی پيشرفت و موفقيت برای اين انجمن دوست داشتنی , از زحمات تمام دوستان عزيزم که اين مهم را به انجام رساندند تشکر ميکنم .
بعد از وقفه کوتاه مدتی که در کار سایت پیش آمده بود ، مجددا می توانید با مراجعه به آدرس [External Link Removed for Guests] از سایت aerospacetalk.ir دیدن فرمایید ....
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....
دوستان من در این سایت ثبت نام کردم و کاربری خودم را فعال کردم پس از ورود خوش آمد بالای سایت به نام کاربری من داده می شود و لینک ها برایم قابل دسترسی نیست و گفته میشود به دلیل نا مشخص اجازه دسترسی نداری از دوستانی که در این سایت تجربه دارند خواهش میکنم راهنمایی کنند
فردوسی
ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست
امام خمینی
شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛ وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد. از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند. مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.