رسوایی مخالفان سوریه و رسانههایی مانند BBC ادامه دارد/
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 376 بار
Re: رسوایی مخالفان سوریه و رسانههایی مانند BBC ادامه دارد/
برام جابه وقتي بخوان يك كشور را نا آرام كنن به چه آسوني خون مردم بيگناهش را ميريزند
برام جالبه فقيرترين مناطق كشور عربستان در مناطق شيعه نشين هسند
برام جالبه وقتي مردم يمن ( مخصوصآ شيعيانشون ) وقتي راهپيمايي ميكنن عربستا با اف 16 و نيروي نظامي وارد عمل ميشه و قتل عامشون ميكنه
برام جالبه توي بحرين يك مقدار به هم ميرزه عربستان با نيروي نظامي خيلي راحت وارد يك كشور ديگه ميشه و مردم آن كشور را ميكشه
از اينا جالب تره اينه كه هيچ بني بشري صداش در نمياد و توي هيچ تلويزيوني اعلام نميشه .
و هزار اما و اگر ديگه
بايد از اينا نتيجه بگيرم اگه خودمون قدر آرامش خودمون را ندونيم اين بي پدر و مادر ها با ما هم همين كار را انجام ميدن
همون كاري كه صد سال پيش با ما ايراني انجام دادن .
برام جالبه فقيرترين مناطق كشور عربستان در مناطق شيعه نشين هسند
برام جالبه وقتي مردم يمن ( مخصوصآ شيعيانشون ) وقتي راهپيمايي ميكنن عربستا با اف 16 و نيروي نظامي وارد عمل ميشه و قتل عامشون ميكنه
برام جالبه توي بحرين يك مقدار به هم ميرزه عربستان با نيروي نظامي خيلي راحت وارد يك كشور ديگه ميشه و مردم آن كشور را ميكشه
از اينا جالب تره اينه كه هيچ بني بشري صداش در نمياد و توي هيچ تلويزيوني اعلام نميشه .
و هزار اما و اگر ديگه
بايد از اينا نتيجه بگيرم اگه خودمون قدر آرامش خودمون را ندونيم اين بي پدر و مادر ها با ما هم همين كار را انجام ميدن
همون كاري كه صد سال پيش با ما ايراني انجام دادن .
-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
فیلم مزایده عاملان انتحاری در عربستان برای اعزام به سوریه+
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 2097 بار
- سپاسهای دریافتی: 2074 بار
پس طبق اطلاعات دوستان و عاشقان سینه چاک "اسد و حزب بعث" این گروه تروریستی توپخانه سنگین و تانک هم در اختیار داره، نه؟ عجب گروه تروریستی ...
یکی از دوستان هم خیلی جالب سوریه را با بحرین مقایسه کرد! والله من در تصاویر همین صدا و سیمای خودمان تا جایی که دیدم در بحرین پلیس ضدشورش و گاز اشک آور استفاده شده، اما در سوریه دوستان میدونند که سال قبل و در بدو اعتراضات، تظاهرات های معروف روزهای جمعه مردم سوریه با تانک و نفربر سرکوب می شد.
برخی از دوستان مصداق کامل جمله ی معروف "هدف وسیله را توجیه می کند" هستند. اونوقت ادعای انسانیت و پایبندی به ارزش های انسانی شون گوش فلک رو کر کرده اما برای حفظ منافع خودشون مهر تایید به نابودی زندگی یک ملت میزنند که چند دهه است از دیکتاتوری "حافظ اسد و پسران" بهره مندند.
دوست دیگری فرمود که ببینید چه کسی از نابودی اسد سود می برد؟ در جواب اجازه بدید بپرسم: چه کسی از بقای حکومت موروثی اسد سود می کند؟
یکی از دوستان هم خیلی جالب سوریه را با بحرین مقایسه کرد! والله من در تصاویر همین صدا و سیمای خودمان تا جایی که دیدم در بحرین پلیس ضدشورش و گاز اشک آور استفاده شده، اما در سوریه دوستان میدونند که سال قبل و در بدو اعتراضات، تظاهرات های معروف روزهای جمعه مردم سوریه با تانک و نفربر سرکوب می شد.
برخی از دوستان مصداق کامل جمله ی معروف "هدف وسیله را توجیه می کند" هستند. اونوقت ادعای انسانیت و پایبندی به ارزش های انسانی شون گوش فلک رو کر کرده اما برای حفظ منافع خودشون مهر تایید به نابودی زندگی یک ملت میزنند که چند دهه است از دیکتاتوری "حافظ اسد و پسران" بهره مندند.
دوست دیگری فرمود که ببینید چه کسی از نابودی اسد سود می برد؟ در جواب اجازه بدید بپرسم: چه کسی از بقای حکومت موروثی اسد سود می کند؟
- سپاسهای ارسالی: 1067 بار
- سپاسهای دریافتی: 1211 بار
سخنان رهبر معظم انقلاب برای هر ایرانی آزاده ای حجته و کاملا روشن و بیطرفانه است
جالبه برخی دوستان همه دنیا رو از چشم سازمان ملل که سازمانی تحت سیطره 5 کشور دنیاست میبینن این سازمان بی طرف نیست
حالا هر کس میخواد عناد داشته باشه با حرف های مقام معظم رهبری بحث رو کش بده
من نمیندونم شما و من بیشتر اطلاع دارید یا رهبر معظم انقلاب
امیدوارم برای همه روشن شده باشه که خطوط قرمزی هم وجود داره
جالبه برخی دوستان همه دنیا رو از چشم سازمان ملل که سازمانی تحت سیطره 5 کشور دنیاست میبینن این سازمان بی طرف نیست
حالا هر کس میخواد عناد داشته باشه با حرف های مقام معظم رهبری بحث رو کش بده
من نمیندونم شما و من بیشتر اطلاع دارید یا رهبر معظم انقلاب
امیدوارم برای همه روشن شده باشه که خطوط قرمزی هم وجود داره
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<
نیروی دریایی حافظ مرز آبی
ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
نیروی دریایی حافظ مرز آبی
ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
واقعا که!!! برخی افراد حرفهای بنگاه دروغ پراکنی بهاییان(BBC) و صدای دشمنان اسلام و انسانیت(VOA) را برای خودشون حجت قراردادن .
-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
نمی دونم برای پدری که فرزندش رو با اون وضع فجیع کشتند، یا مادری که پسراش رو جلو چشماش سر بریدند، یا پسری که از این به بعد بدون پدر و مادر زندگی کنه چه فرقی می کنه کی کی راست می گه و کی دروغ؟
تا اونجایی که تاریخ می گه انقلاب ها اومدن وضع رو درست کنند ، ولی بدترش کردند!!
در سوریه مقصر کیست؟ چیست؟ چه گروهی است؟
یقنا مردم بی دفاع الحوله نبودند. یقینا آن کودک مظلوم نیست. مقصر عطش سیری ناپذیر نوع بشر برای تصاحب قدرت است و چه شیرین ایست این قدرتی که بهایش خون مظلومان باشد.
قُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا
در سوریه انچه مهم است نه مردم بلکه منافع است. ارتش سوریه و ارتش ازادی هر دو چماقند. جنگ ،جنگ منافع است. جنگی که برنده نخواهد داشت. مطلقا برنده این جنگ ان گلوی بریده نخواهد بود. برنده کسانی هستند که خودشان هم نمی دانند از چی و و برای چی دارند از طرف مطبوعشان حمایت می کنند.
انچه در حوله اتفاق افتاد پیش از این در خیلی جاهای دیگر رخ داده بود. ولی هیچ گاه پای منافع ما در میان نبود. ولی اکنون که در میان است با عینک منافع به ان می نگریم.
واقعیت را می بینیم ولی حقیقت را جرات نداریم فریاد بزنیم.
حرف از مذاهب زده شد. سخن از انسانیت به میان امد.
راستی اگر علی اکنون میان ما بود باز هم اینگونه قضاوت می کرد؟
اگر حسین اکنون زنده بود باز هم دم از منافع می زد؟
کاش هیچوقت وجاهت را فدای حقیقت نمی کردیم.
کاش بتوان حقیقت را فریاد زد تا بلکه خفتگان بیدار شوند.
تا اونجایی که تاریخ می گه انقلاب ها اومدن وضع رو درست کنند ، ولی بدترش کردند!!
در سوریه مقصر کیست؟ چیست؟ چه گروهی است؟
یقنا مردم بی دفاع الحوله نبودند. یقینا آن کودک مظلوم نیست. مقصر عطش سیری ناپذیر نوع بشر برای تصاحب قدرت است و چه شیرین ایست این قدرتی که بهایش خون مظلومان باشد.
قُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا
در سوریه انچه مهم است نه مردم بلکه منافع است. ارتش سوریه و ارتش ازادی هر دو چماقند. جنگ ،جنگ منافع است. جنگی که برنده نخواهد داشت. مطلقا برنده این جنگ ان گلوی بریده نخواهد بود. برنده کسانی هستند که خودشان هم نمی دانند از چی و و برای چی دارند از طرف مطبوعشان حمایت می کنند.
انچه در حوله اتفاق افتاد پیش از این در خیلی جاهای دیگر رخ داده بود. ولی هیچ گاه پای منافع ما در میان نبود. ولی اکنون که در میان است با عینک منافع به ان می نگریم.
واقعیت را می بینیم ولی حقیقت را جرات نداریم فریاد بزنیم.
حرف از مذاهب زده شد. سخن از انسانیت به میان امد.
راستی اگر علی اکنون میان ما بود باز هم اینگونه قضاوت می کرد؟
اگر حسین اکنون زنده بود باز هم دم از منافع می زد؟
کاش هیچوقت وجاهت را فدای حقیقت نمی کردیم.
کاش بتوان حقیقت را فریاد زد تا بلکه خفتگان بیدار شوند.
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
شرمنده ولی
همین طور که این دوستمون گفتن بحث منافع وسطه و به همین دلیل داره این داستان در ایران به این شکل پوشش داده میشه. حکومتهای عربی از شمال آفریقا بگیر تا حاشیه خلیج فارس همه عین هم هستند. حالا یکی از اینها شده متحد ما. در بقیه کشورها شده بیداری اسلامی و در این یکی شده توطئه بر ضد مقاومت!!!!!!
شرمنده ولی
همین طور که این دوستمون گفتن بحث منافع وسطه و به همین دلیل داره این داستان در ایران به این شکل پوشش داده میشه. حکومتهای عربی از شمال آفریقا بگیر تا حاشیه خلیج فارس همه عین هم هستند. حالا یکی از اینها شده متحد ما. در بقیه کشورها شده بیداری اسلامی و در این یکی شده توطئه بر ضد مقاومت!!!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
حرف از سوریه بود و من گفتم مصر دچار تحول خواهد شد ... 1 سال بعد مصر شلوغ شد و همه چیز در مصر تغییر کرد...
الان هم باز بحث سوریه در بین دوستان هست، بنده بر اساس تجربیات و اطلاعات خودم پیش بینی میکنم در سوریه هیچ اتفاق جدی نخواهد افتاد و اینبار نوبت عربستان است که شاهد یک تحول قابل توجه باشد ...
البته مطمئناً به این پیش بینی بنده باز عده ای خواهند خندید و احتمالا در صورت درست از آب در آمدنش خواهند گفت از این دست پیش بینی ها زیاد است و دلیل بر داشتن بینش درست نیست ...
آنچه امروز در سوریه جاریست اصلا شبیه چیزی که در دیگر کشورهای عربی برقرار است، نمی باشد. سوریه مشکلش اساسی تر از این حرف ها است. مردم سوریه بشار اسد را دوست دارند و در بین ایشان واقعا محبوبیت دارد، بگذریم از چهار تصویر خبری رسانه های معلوم الحال یا وبلاگ های روباتیک و محدود مخالفان. اگر واقع بینانه نگاه کنیم تعداد مخالفان بشار اسد شاید کمتر از 10% باشد. اما موضوع بشار اسد نیست، موضوع نظام حاکم و ساختار کشور است که شاید بیش از 50% مردم سوریه بهش معترض هستند. این بین تغییر ساختاری و نظام سوریه ناخواسته با تغییر بشار اسد همراه خواهد شد و اینجاست که گره بزرگ پدید اومده. من دوستان سوری دارم که در طول یک سال بارها در مورد بشار اسد تغییر نظر دادن! چون از طرفی وی محبوب است و از طرفی شیوه حاکمیت وی منفور...
آمریکا هم که از ایران یاد گرفته جنگ در حیاط خلوت را ... آمده در سوریه و مشغول جنگ با هر نوع الگو و منافع جمهوری اسلامی شده است و به هر ترتیب که شده قصد ایجاد اختلال و آشوب بیشتر در این کشور را دارد، شبیه کاری که ایران در برخی کشورهای مامن آمریکا کرد و البته آمریکا با بودجه و تجهیزات بیشتری وارد شده است. اما این بحث آن قدرها در مقابل سردرگمی مردم سوریه اهمیت ندارد و تا مردم سوریه به یک فهم جمعی از مسیر مورد نظرشان نرسند هیچ تحول خاصی در سوریه رخ نخواهد داد. این را قبلا هم گفته بودم و شاهدش بودید طی این چند سال ...
اما عربستان وضعش کاملا فرق دارد و فکر کنم مثل پیش بینی در مورد مصر و ترکیه ... این یکی هم درست از آب در بیاد و شاید تا پایان سال شاهد تحولات اساسی در این کشور به نظر پایدار باشیم.
الان هم باز بحث سوریه در بین دوستان هست، بنده بر اساس تجربیات و اطلاعات خودم پیش بینی میکنم در سوریه هیچ اتفاق جدی نخواهد افتاد و اینبار نوبت عربستان است که شاهد یک تحول قابل توجه باشد ...
البته مطمئناً به این پیش بینی بنده باز عده ای خواهند خندید و احتمالا در صورت درست از آب در آمدنش خواهند گفت از این دست پیش بینی ها زیاد است و دلیل بر داشتن بینش درست نیست ...
آنچه امروز در سوریه جاریست اصلا شبیه چیزی که در دیگر کشورهای عربی برقرار است، نمی باشد. سوریه مشکلش اساسی تر از این حرف ها است. مردم سوریه بشار اسد را دوست دارند و در بین ایشان واقعا محبوبیت دارد، بگذریم از چهار تصویر خبری رسانه های معلوم الحال یا وبلاگ های روباتیک و محدود مخالفان. اگر واقع بینانه نگاه کنیم تعداد مخالفان بشار اسد شاید کمتر از 10% باشد. اما موضوع بشار اسد نیست، موضوع نظام حاکم و ساختار کشور است که شاید بیش از 50% مردم سوریه بهش معترض هستند. این بین تغییر ساختاری و نظام سوریه ناخواسته با تغییر بشار اسد همراه خواهد شد و اینجاست که گره بزرگ پدید اومده. من دوستان سوری دارم که در طول یک سال بارها در مورد بشار اسد تغییر نظر دادن! چون از طرفی وی محبوب است و از طرفی شیوه حاکمیت وی منفور...
آمریکا هم که از ایران یاد گرفته جنگ در حیاط خلوت را ... آمده در سوریه و مشغول جنگ با هر نوع الگو و منافع جمهوری اسلامی شده است و به هر ترتیب که شده قصد ایجاد اختلال و آشوب بیشتر در این کشور را دارد، شبیه کاری که ایران در برخی کشورهای مامن آمریکا کرد و البته آمریکا با بودجه و تجهیزات بیشتری وارد شده است. اما این بحث آن قدرها در مقابل سردرگمی مردم سوریه اهمیت ندارد و تا مردم سوریه به یک فهم جمعی از مسیر مورد نظرشان نرسند هیچ تحول خاصی در سوریه رخ نخواهد داد. این را قبلا هم گفته بودم و شاهدش بودید طی این چند سال ...
اما عربستان وضعش کاملا فرق دارد و فکر کنم مثل پیش بینی در مورد مصر و ترکیه ... این یکی هم درست از آب در بیاد و شاید تا پایان سال شاهد تحولات اساسی در این کشور به نظر پایدار باشیم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
واقعا عمیقا به عنوان یک ایرانی متاسفم که کشورم ،..... همراه دو کشور منفور و فرصت طلب جهان (چین و روسیه ) از میان ۱۹۴ کشور جهان ،...... تنها حامیان بزرگترین قاتل و منفورترین دولت جهان هستند.....
- محل اقامت: روبروی شما
- سپاسهای ارسالی: 2234 بار
- سپاسهای دریافتی: 14097 بار
حکایت عجیبیس!!!!!
آیندگان ما را چگونه در کتابهای تاریخ میخواهند بخوانند...!!!!!چگونه؟؟؟
خوب بد زشت منفور محبوب....وارونه جلوه خواهند داد یا.....
آیندگان ما را چگونه در کتابهای تاریخ میخواهند بخوانند...!!!!!چگونه؟؟؟
خوب بد زشت منفور محبوب....وارونه جلوه خواهند داد یا.....

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1016 بار
- سپاسهای دریافتی: 483 بار
- تماس:
ببین دوست عزیز شما هنوز ایدئولوژی شیعه مد نظر خودت رو برای ما نگفتی!
ببینید اقای گوبلز ایدئولوژی بنده به عنوان یک فرد مسلمان شیعه و پیرو آیت الله خامنه ای کاملا واضح و به دور از هر گونه تعصب میباشد....بایستی تغییراتی در قانون اساسی این کشور داده شود و انتخابات آزاد در این کشور برگزار گردد که انجام شد و همچنین حقوق اهل تسنن به رسمیت شناخته شود..... ضمنا هر گونه جنایتی که رخ دهد از سوی هر یک از دو طرف محکوم هست....بنابراین این سیاست کلی ما و نظام جمهوری اسلامی در قبال سوریه میباشد....
اتفاقا نظر من هم تاکید بر عقل است و منطق ! مثلا در حمص در مسیر کاروان بازرسان سازمان ملل بمب گذاری میشود یا به طریقی به اونها حمله میشه خوب این کار چه کسی میتونه باشه چه کسی میتونه از این نفع ببره؟ شورشیان؟ یا حکومت اسد که میخواد همه رو تروریست جلوه بده؟ عقل به شما چی میگه؟
و اما در مورد بمب گذاری ها واضح و آشکار است که توسط گروه های مخالف انجام شده است به دو دلیل :
یک : با توجه به سابقه ای که از سنی های افراطی و وهابیت در کشورهای مختلف سراغ داریم که قطعا معرف حضور بوده اند....در چندین سال اخیر انفجارهای انتحاری در کشورهای اسلامی بیشتر توسط چه گروهی انجام شده است؟ شیعیان یا سنی های افراطی؟ خواهش میکنم به دور از تعصب برخورد کنید......ضمن اینکه دقت کنید بخش اعظمی از انفجارهای سوریه به صورت انتحاری انجام میشود یعنی اینکه یک فرد جان خود را فدا میکند بر سر ایدئولوژی مورد نظرش.....خب ما این قبیل انفجارات از چه گروهی شاهد بوده ایم طی این چند سال؟ آیا جواب غیر از سنی های افراطی و وهابیت است؟ ایا از عقاید وهابیت و سنی افراطی مطلع هستید؟
دو : ببینید اساس وجودی گروه های مخالف و مبارز سوری بر پایه وجود درگیری و خشونت در سوریه میباشد...یعنی مادامی که در سوریه درگیری و خشونت وجود داشته باشد اساس وجود این گروه ها قابل درک مییاشد اما در صورت صلح دیگر وجود یک گروه مسلح مخالف به چه درد میخورد؟ از نکته فوق مانند روز روشن است که از بین دو طرف قطعا دولت بیشتر تمایل به امنیت و آرامش دارد تا گروه های مخالف و همچنین لزومی نداشت در آستانه بازدید نماینده های سازمان ملل از منطقه و طرح کوفی عنان که قطعا به ضرر مخالفین بود این انفجارها صورت پذیرد....
در مورد فروپاشی و سقوط اسد هم عربستانی ها بیشتر از همه خوشحال خواهند شد و اسرائیل به دلایلی اصلا مایل به سرنگونی اسد نیست و اسد رو میخواد اتفاقا. یک حکومت سکولار که هر زمان امکان امتیاز دادن و گرفتن داره!و اینکه در رسانه های ما حوادث سوریه رو به اسرائیل هم ربط میدن کمی مردوده چون اسرائیل حکومت سکولار اسد رو بارها به حکومت سنی ها که ممکنه تندرو باشند ترجیح میدهد
شاید یکی از عجیب ترین تحلیل هایی که در مورد مسائل سوریه دیده بودم همین صحبت شما باشد!

در مورد ترکیب جمعیتی سوریه هم دوست عزیز کمی بیشتر اطلاعات کسب کنید. قدرت در سوریه در دست علویان است و بس . که کمتز از 16 درصد هستند که حالا شاید این از نظر شما اکثریت باشه! اکثر پست ها و مقامات کلیدی در سوریه رو هم علویان در اختیار دارند از جمله خاندان اسد. تمامی دیکتاتور های مخلوعی که گفتین هم در بین مردم طرفدار داشتند ولی در اقلیت بودند مثل سوریه! همین مبارک ملعون هم طرفداران زیادی داشت در مصر و هنوز هم دارد اگر یک نگاهی به انتخابات مصر بیاندازید متوجه خواهید شد که جریان مبارک هنوز در مصر باقی است ونیمی از آراء رو به خودش اختصاص داده
بنده عرض نکردم در سوریه اکثریت با شیعیان علوی میباشد گفتم تمامی شیعیان به علاوه بخشی از اهل سنت طرفدار بشار میباشند...
- سپاسهای ارسالی: 1253 بار
- سپاسهای دریافتی: 7310 بار
ببینید اقای گوبلز ایدئولوژی بنده به عنوان یک فرد مسلمان شیعه و پیرو آیت الله خامنه ای کاملا واضح و به دور از هر گونه تعصب میباشد....بایستی تغییراتی در قانون اساسی این کشور داده شود و انتخابات آزاد در این کشور برگزار گردد که انجام شد و همچنین حقوق اهل تسنن به رسمیت شناخته شود..... ضمنا هر گونه جنایتی که رخ دهد از سوی هر یک از دو طرف محکوم هست....بنابراین این سیاست کلی ما و نظام جمهوری اسلامی در قبال سوریه میباشد....
بله کاملا به دور از تعصب است! البته پست های شما چیز دیگری رو نشان میده دوست گرامی!
اما سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال سوریه یک جاده یک طرفه است! شما اگر دقت کرده باشید تا سه الی چهار ماه اول تظاهرات در سوریه (و حتی بیش از این مدت) هیچ خبری در رسانه های ما از سوریه نبود و یک مرتبه هر چه که در سوریه خبرش به ما میرسید تروریست ها بودند!صدا و سیمای ما به خوبی بیانگر سیاست های جمهوری اسلامی در مورد سوریه هست .
بنده عرض کردم در طرز فکر من جمهوری اسلامی اصلا بیانگر تفکر اصیل شیعی نیست! بلکه صرفا بخشی و یا تفسیری از این تفکر رو دنبال میکند که در برخی مواقع منافع محور است! تفکر شیعی مد نظر خودم رو به شما گفتم ، رفتار و گفتار امام علی (ع)
در مورد تغییرات به وجود آمده در سوریه هم خدمت شما عرض کنم که جناب اسد و رژیم ایشان تا اخرین لحظات از تغییر خودداری میکردند تا جایی که خطر حمله نظامی مطرح شد! وگر نه تغییری در کار نبود و تغییری که الان اتفاق افتاده هم خیلی ریشه ای نیست و هنوز باید منتظر بود
و اما در مورد بمب گذاری ها واضح و آشکار است که توسط گروه های مخالف انجام شده است به دو دلیل :
یک : با توجه به سابقه ای که از سنی های افراطی و وهابیت در کشورهای مختلف سراغ داریم که قطعا معرف حضور بوده اند....در چندین سال اخیر انفجارهای انتحاری در کشورهای اسلامی بیشتر توسط چه گروهی انجام شده است؟ شیعیان یا سنی های افراطی؟ خواهش میکنم به دور از تعصب برخورد کنید......ضمن اینکه دقت کنید بخش اعظمی از انفجارهای سوریه به صورت انتحاری انجام میشود یعنی اینکه یک فرد جان خود را فدا میکند بر سر ایدئولوژی مورد نظرش.....خب ما این قبیل انفجارات از چه گروهی شاهد بوده ایم طی این چند سال؟ آیا جواب غیر از سنی های افراطی و وهابیت است؟ ایا از عقاید وهابیت و سنی افراطی مطلع هستید؟
دو : ببینید اساس وجودی گروه های مخالف و مبارز سوری بر پایه وجود درگیری و خشونت در سوریه میباشد...یعنی مادامی که در سوریه درگیری و خشونت وجود داشته باشد اساس وجود این گروه ها قابل درک مییاشد اما در صورت صلح دیگر وجود یک گروه مسلح مخالف به چه درد میخورد؟ از نکته فوق مانند روز روشن است که از بین دو طرف قطعا دولت بیشتر تمایل به امنیت و آرامش دارد تا گروه های مخالف و همچنین لزومی نداشت در آستانه بازدید نماینده های سازمان ملل از منطقه و طرح کوفی عنان که قطعا به ضرر مخالفین بود این انفجارها صورت پذیرد....
عجب !!
بازرسان سازمان ملل در حال رفتن به حمص هستند برای ملاقات با معترضین خوب حالا حمله به ایشان و بمب گذاری در محل رفت و آمد ایشان به نفع چه کسی است؟ دقیقا دو گزینه مطرح میشه :
1- یا برادران و یاران وفادار به جناب بن لادن (ره) هستند( القاعده در همه کشور های سنی نشین پایگاه دارد مثل اینکه!!!)
2- حکومت سوریه که معترضین رو تروریست نشان بده در نگاه بازرسان
اصولا در این مثالی که برای شما زدم و سوال کردم از شما هیچ نفعی برای معترضین حقیقی نبوده و صرفا بمب گذاری یا حمله به بازرسان ضرر کاملی است چون خودشون رو تروریست جلوه خواهند داد در نظر بازرسان!
شاید یکی از عجیب ترین تحلیل هایی که در مورد مسائل سوریه دیده بودم همین صحبت شما باشد!ببینید در پست اول خدمت شما عرض کردم به چه دلایلی اسراییل قطعا مایل به سقوط بشار میباشد ....ببینید اون چیزی که ما در این چندین سال اخیر مشاهده کردیم ظاهرا دوستان اهل سنت خیلی با قضیه اسراییل مشکلی ندارند ...... برای قضیه فلسطین مایی که شیعه هستیم بیشتر دل میسوزونیم بگذریم که مارو متهم به ریا و تزویر میکنند...بعد از جنگ شش روزه اعراب و اسراییل هیچ حرکت و مخالفت خاصی به طور یکپارچه از کشور های عربی و سنی در مورد قضیه فلسطین مشاهده نمیشود که این خود به این معنا میباشد که جامعه اهل سنت به نوعی با ماجرای اسراییل کنار آمده است و آن را به رسمیت شناخته است از تفاسیر فوق نتیجه میگریم که قطعا حضور یک حکومت شیعی بیشتر از یک حکومت سنی برای اسراییل مضر خواهد بود.....که این خود دلیلی بر بطلان حرف شما مبنی بر بهتر بودن دولت فعلی حاکم بر سوریه برای اسراییل میباشد....
اتفاقا اسرائیل به همان دلایلی که گفتم اسد را میخواهد! اسد امتیاز میدهد و میگیرد چون یک حکومت علوی و در عین حال کاملا خنثی و سکولار است( منافع محور است)!اسرائیل اسد رو میخواد چرا که خط آتش بس بین بلندی های جولان مابین اسرائیل و سوریه تنها مرز اسرئیل است که همواره آرام بوده و از سوریه حتی یک تیر هرگز به سوی اسرائیل شلیک نشده . بنابر این اسرائیلی ها بر این باورند که بهترین رژیم برای سوریه یک رژیم استبدادی است که مردم اش را سرکوب کند ولی در عین حال هم جرات آغاز جنگ با اسرائیل را نداشته باشد. (البته برخی سران این رژیم عقیده دیگری دارند هم اکنون). بهتر است بدانید که معترضین حقیقی سوریه هم با اسرائیل مشکل دارند و خواهان پس گرفتن بلندی های جولان هستند! اما بخشی از معترضین سوری سنی های تند رویی هستند که خیلی بیشتراز اسد خنثی ، اسرائیل رو نگران میکنند! اما در مورد اینکه سنی ها اسرائیل رو به رسمیت شناختند و این واقعیت رو قبول کردند باید خدمت شما عرض کنم که اسد هم همینطور است البته به رسمیت شناختن نصفه و نیمه باعث پایان دشمنی ها نیست( به خصوص از جانب سنی های تندرو سوریه که اسرائیل رو دشمن خونی میدانند و به شدت خواهان بازپس گیری بلندی های جولان هستند). حکومت اسد یک حکومت علوی به معنی حقیقی نیست بهتر است اندک تحقیقی در مورد علوی های سوریه و طرز فکر و مواضعشان در مدت 30 سال اخیر بکنید . صرف مسئله بلندی های جولان مشکل اساسی سوریه و اسرائیل است خیلی بیشتر از اینکه مسئله فلسطین مهم باشه. اسد بیش از هر چیز از جنگ با اسرائیل بیم داره (البته بعد از شکست های پی در پی اعراب در مقابل اسرائیل). اما آرمان فلسطین که باید خدمت شما عرض کنم که مرده است! حتی خود فلسطینیان و حتی امثال جناب هنیه هم کم کم در حال پذیرش اسرائیل هستند!!!