Alireza.Hosseini نوشته شده:کاملا با این یشنهاد موافق هستم.
این یک فرصت اجتماعی - فرهنگی - اقتصادی است که همه کاربران می توانند از آن سود ببرند.
امیدوارم یک سری از فرهنگ های اشتباه شبکه های اجتماعی رایج با راه اندازی این شبکه اصلاح شود.
mahdi2elve نوشته شده:خیلی ببخشید
اگه بخاین شبکه ای در چار چوب قوانین ایران اسلامی بزنین از همین الان قیدشو بزنین بهرته!!!!!!
چون طبق همین چار چوب آب خوردن هم حرامه و پیگرد قانونی داره.!
دیدم که میگم!!!!!
چیزی به اسم ازادی در این چارچوب وجود نداره.
دوست عزیز میشه بفرمایید کجای قوانین جمهوری اسلامی ایران سد راه این پروژه است؟
قوانین کشور عزیزمان در خصوص مباحث جاسوسی و موارد غیر اخلاقی که در یک شبکه اجتماعی ممکن است رخ بدهد حساس است.
که این موضوع یک مورد جهانی است. یکسری از کشورها توسط این شبکه های اجتماعی به فعالیت های جاسوسی و تروریستی می پردازند که نتیجه اش مقابله کشورهای هدف با روش هایی مانند فیلترینگ است. پس شبکه اجتماعی پیشنهادی مشکلی با قوانین نخواهد داشت.
در خصوص موارد غیراخلاقی هم اگر با فرهنگ های جهان آشنا باشید. همه جای جهان با موارد بی اخلاقی خاص مشکل دارند و حتی دانش فارنزیک برای مقابله با آن بوجود آمده است. پس در این شبکه اگر شما به هویت افراد تعرضی نکنید و فرضا تصاویر خیلی خاص منتشر نشود چرا باید قوانین کشوری دست و پاگیر باشد؟
در کل نظر شخصی بنده اینست که اتفاقا اگر قوانین اسلامی کشور بدون افراط و تفریط در این شبکه اعمال شود بسیاری از برداشت های بد از قوانین جاری در جامعه می تواند رفع گردد و حتی منجر به اصلاح آنها در سطح جامعه گردد.
تو همین سایت اگه اسم افراد سیاسی رو ببریم بلاک میشیم.
آقا مهدی این یکی رو به شما میگم.
من یه عکس گذاشته بودم که ناو آمریکا در حال بمباران شدن بود و روش نوشته بود اندکی صبر آزادی نزدیک است.
کاملا این عکس داشت نابودی آمریکا رو توسط موشک های ایرانی نشون میداد که عکس رو بلاکش کردین.!!!
تو شبکه فیس نما که 2 سال توش عضو بودم عکسی که روی پروفایلت میزاری باید مطابق قانون خاص و سخت گیرانه ای باشه وگرنه پاک میشه!!!
----
شمایی که میگی فیس بوک جاسوسی مارو میکنه درسته حق با شماست .
جاسوسی ما رو میکنه . تو این یه مورد با شما موافقم .
ولی به نظرتون
شبکه های اجتماعی ایرانی جاسوسی ما رو نمیکنه!!!
-
بهتره بحث رو تموم کنم .
برین سایت فیس نما اسم مدیر سایت رو در گوگل جستجو کنین ببینین چه شخصیه!!! بعد بیاین حرف از جاسوسی بزنین!!!!!
-
حق با شماست همیشه

--------------------------------------------
از همه بچه ها عذر میخام اگه تند حرف زدم .
آخه حرف زور تو کتم نمیره

--------------------------------------
در ضمن من اصلا با فیس بوک موافق نیستم!! اون هم ایرادات بسیاری داره .