هنگ کردن سیستم هنگام نصب قابلیت ویندوز در ControlPanel
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
هنگ کردن سیستم هنگام نصب قابلیت ویندوز در ControlPanel
وقتی می خواهم Internet Information service رو از قسمت Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features\Turn Windows features on or off انتخاب کنم تا نصب بشه،وقتی Internet Information service رو انتخاب می کنم و ok می کنم تا نصب بشه تا حدود 90 درصدش نصب میشه بعد کامپیوتر طوری هنگ میکنه که ماوس و کی بورد به طور کامل از کار میفته و تنها راه حل فشار دادن دکمه Restart روی کیس است.چکار باید کنم؟
- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: هنگ کردن سیستم هنگام نصب قابلیت ویندوز در ControlPanel
سلام...
سیستم عامل و مشخصات سخت افزاری سیستم (CPU و RAM) رو لطف کنید بگید تا بتونیم سریعتر و دقیقتر راهنماییتون کنیم......

سیستم عامل و مشخصات سخت افزاری سیستم (CPU و RAM) رو لطف کنید بگید تا بتونیم سریعتر و دقیقتر راهنماییتون کنیم......

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
- سپاسهای ارسالی: 72635 بار
- سپاسهای دریافتی: 31667 بار
- تماس:
,
برنامهاي که با IIS تداخل داشته باشه مانند Apache نصب نداريد؟
پورتهاي مورد نياز برنامه در اختيار برنامه يا سرويس ديگري نيست؟
فضا کافي روي ديسک داريد؟
رم سيستم بيشتر از 1GB هست؟
از چه سيستم امنيتي استفاده ميکنيد؟
فضا کافي روي ديسک داريد؟
رم سيستم بيشتر از 1GB هست؟
از چه سيستم امنيتي استفاده ميکنيد؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
فکر نمی کنم مشکل از سیستم باشد.
Cpu intel corei5 3.2 GHz
Ram 4GB
هارد هم یک ترابایته.فضا اصلا کم ندارم.
windows 7 ultimate
Eset smart security
در این زمینه مبتدی هستم و با چیزایی که گفتین آشنایی ندارم اما مطمئنا هستم که چنین برنامه هایی نصب نکردم.
در ضمن طوری هنگ میکنه که حتی دکمه های Num Lock ,Caps Lock رو نمیشه خاموش یا روشن کرد.
Cpu intel corei5 3.2 GHz
Ram 4GB
هارد هم یک ترابایته.فضا اصلا کم ندارم.
windows 7 ultimate
Eset smart security
در این زمینه مبتدی هستم و با چیزایی که گفتین آشنایی ندارم اما مطمئنا هستم که چنین برنامه هایی نصب نکردم.
در ضمن طوری هنگ میکنه که حتی دکمه های Num Lock ,Caps Lock رو نمیشه خاموش یا روشن کرد.
- سپاسهای ارسالی: 72635 بار
- سپاسهای دریافتی: 31667 بار
- تماس:
,
متاسفانه هر چند علاقهاي به بدگويي از برنامهاي ندارم، اما nod آبرويي براي خودش باقي نگذاشته ...
متاسفانه هر چند علاقهاي به بدگويي از برنامهاي ندارم، اما nod آبرويي براي خودش باقي نگذاشته ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد