dont send!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث کامپيوتر به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
پست: 2294
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 21 اردیبهشت 1385, 1:56 pm
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

dont send!

پست توسط Ma3ouD »

سلام به دوستان گلم.
من با این اررور مشکل دارم.وقتی دارم بازی آنلاین انجام میدم یک دفعه میاد و ارتباط من قطع میشه و فقط باید ریست کنم سیستم رو.مشکل از چیه؟


[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
پست: 512
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 15 مهر 1386, 7:17 pm
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

Ma3ouD, جان سلام بازي رو پاک کن و از اول نصب کن احتمالا چندتا از فايلاش پاک شده اگه بازم درست نشد بايد بري سراغ Recovery ويندوز ممکن از فايلهاي ويندوز پاک شده يا ويروسي شده باشه
 



 
Old Moderator
Old Moderator
پست: 2294
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 21 اردیبهشت 1385, 1:56 pm
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

ta.abad نوشته شده:Ma3ouD, جان سلام بازي رو پاک کن و از اول نصب کن احتمالا چندتا از فايلاش پاک شده اگه بازم درست نشد بايد بري سراغ Recovery ويندوز ممکن از فايلهاي ويندوز پاک شده يا ويروسي شده باشه

بازی رو دوباره نصب کردم.ویندوز عوض کردم.(کلا هر بازی آنلاین که انجام میشم این اررور میاد بعضی موقع ها).کاسپر هم همیشه نصب دارم.!!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1106
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 11:12 am
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

Ma3ouD,

برای مشاهده نکردن مجدد غیر فعالشکن
کلیبک راست روی
my computer
properties
advanced
error reporting
disable

در نظیمات دی اس ال compress رو فعال کن شاید حل شد . فکر کنم سرعت شما 128 که هنگام بازی صد در صد پینگ بالایی خواهید داشت و این خودش یک مشکل برای ویندوز
چون اطلاعات همواره با یک ثانیه تاخیر فرستاده خواهند شد .
پینگ تون موقعه بازی عموما چنده ؟
Old Moderator
Old Moderator
پست: 2294
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 21 اردیبهشت 1385, 1:56 pm
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mehdi2224 نوشته شده:Ma3ouD,

برای مشاهده نکردن مجدد غیر فعالشکن
کلیبک راست روی
my computer
properties
advanced
error reporting
disable

در نظیمات دی اس ال compress رو فعال کن شاید حل شد . فکر کنم سرعت شما 128 که هنگام بازی صد در صد پینگ بالایی خواهید داشت و این خودش یک مشکل برای ویندوز
چون اطلاعات همواره با یک ثانیه تاخیر فرستاده خواهند شد .
پینگ تون موقعه بازی عموما چنده ؟

مهدی جان مشاهده نرکردنش که مشکل را رفع نمی کنه.تنظیمات Compress کجا هست عزیزم؟پینگ رو از کجا بفهمم که چقدر هست.؟
آره عزیزم 128 هست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1106
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 11:12 am
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

Ma3ouD,
وقتی که وارد یک سرور انلاین میشید یک عددی که اغلب بین صفر تا 1000 هست در کنار اطلاعات سرور های انلاین دیده میشه . این همون پینگ شماست . برای اینکه بتونید در سرور های انلاین بازی خوب و راحتی داشته باشیدو مشکلی پیش نیاد این عدد باید کمتر از 200 باشه . ولیس با توجه به سرعت شما و تجربه من شما مطمئنن پینگت بالاتر از 500 هست ..

اینه پینگ در واقع همون فاصله زمانی بین رفت و برگشت اطلاعات از سیستم شما به سروره و بالعکس . عدد هزار هم مساوی یک ثانیه تاخیر کامل هست . . در بسیاری از سرور های انلاین خاصیتی به کار می برن که کاربران با پینگ بالای 300 اتوماتیک یا بن بشن یا کیک و یا بوت . احتمال داره شما دچار نقص سوم باشید .

خوب حالا شاید میخواهید بدونید چطور میتونید پینگتون رو پایین بیارید

کارهایی که خودتون میتونید انجام بدید اینه
قبل از اغاز بازی اتوماتیک اپدیت ویندوز رو خاموش کنید
قبل از آغاز بازی آنتی ویروس و فایر والتون رو غیر فعال کنید
قبل از اغاز بازی اگر مرورگر باز دارید و بیا در حال دانلودید کاملا از اون خارج بشید و دانلود ها رو قطع کنید
اگر احتمال میدید نرم افزاری در سیستم شما وجود داره که در هنگام اتصال به اینترنت فعال میشه از طریق task manager اون رو ببندید . مثله realsched اگر درست گفته باشم
برای بازی سرور هایی رو انتخاب کنید که در مقابلشون کمترین پینگ ممکن براتون ذکر شده
هر چه محل ایجاد سرور به ایران نزدیک تر باشه پینگ شما کمتر خواهد بود . مثا سرور های اروپایی و ترکیه و روسی سرورهای داخل ایران رو بی خیال بشید که واقعا وضعشون افتضاحه
هر چه تعداد افراد انلاین در یک سرور کم باشه پینگ براتون در اون سرور بالاتر خواهد بود
سعی کنید در منوی تنظیمات بازی گزینه هایی رو که استفاده نمیکنید ببندید . مثلا دریافت صدا vois رو غیر فعال کنید چون خودش تبادل اطلاعات و پینگ شما رو افزایش میده
direx.x خودت رو کاملا بروز کن . اخرین نسخشو دانلود و نصب کن

من با وجود انجام همه این کارها و داشتن خط 256 پینگم در سریعترین سرور بازی میدان نبرد 2 از 160 کمتر نشد
وقتی هم که سرعتم 128 بود از 500 تا کمتر نشد
بارها هم به خاطر پینگ بالا بوت و بن شدم . علاوه بر اینها ما یه مشکل دیگه ای هم داریم و اون استفاده از نسخه کراک شده بازی هاست . همین امر دلیلی هست برای سرور هایی که از خاصیت پانک باستر استفاده میکنند تا افرادی مثل ما رو اتوماتیک بیرون بندازن . اگر امکانشو داری نسخه اصل بازی رو تهیه کن .
برای دریافت هم مستقیما به سایت خود بازی برو نه ebay . amazon .yahoo
بهترین سرعت برای بازین انلاین با تعداد کمتر از 50 نفر کاربر بالای 512 کیلوبیت بر ثانیه هست که تقریبا در کشور ما شده یک ارزوی دست نیافتنی
:? :?
خاصیت فشررده سازی رو با کلیک روی کانکشن و انتخاب properties و زدن دکمه configure در منوی بالایی میتونی ببینی و از اون جا فعال کنی
اینها چیزایی هستند که من تو سرور های انلاین بازی یاد گرفتم . امیدوارم به دردت بخوره :P :P
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 720
تاریخ عضویت: دوشنبه 3 دی 1386, 9:27 pm
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

پست توسط Justice »

Mehdi2224,

اطلاعاتتون کامل بود ! :D بازی مورد نظر شما که انلاین بازی می کنید چیه ؟

Ma3ouD,

بازی شما چیه ؟
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
پست: 2294
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 21 اردیبهشت 1385, 1:56 pm
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mehdi2224 نوشته شده:Ma3ouD,
وقتی که وارد یک سرور انلاین میشید یک عددی که اغلب بین صفر تا 1000 هست در کنار اطلاعات سرور های انلاین دیده میشه . این همون پینگ شماست . برای اینکه بتونید در سرور های انلاین بازی خوب و راحتی داشته باشیدو مشکلی پیش نیاد این عدد باید کمتر از 200 باشه . ولیس با توجه به سرعت شما و تجربه من شما مطمئنن پینگت بالاتر از 500 هست ..

اینه پینگ در واقع همون فاصله زمانی بین رفت و برگشت اطلاعات از سیستم شما به سروره و بالعکس . عدد هزار هم مساوی یک ثانیه تاخیر کامل هست . . در بسیاری از سرور های انلاین خاصیتی به کار می برن که کاربران با پینگ بالای 300 اتوماتیک یا بن بشن یا کیک و یا بوت . احتمال داره شما دچار نقص سوم باشید .

خوب حالا شاید میخواهید بدونید چطور میتونید پینگتون رو پایین بیارید

کارهایی که خودتون میتونید انجام بدید اینه
قبل از اغاز بازی اتوماتیک اپدیت ویندوز رو خاموش کنید
قبل از آغاز بازی آنتی ویروس و فایر والتون رو غیر فعال کنید
قبل از اغاز بازی اگر مرورگر باز دارید و بیا در حال دانلودید کاملا از اون خارج بشید و دانلود ها رو قطع کنید
اگر احتمال میدید نرم افزاری در سیستم شما وجود داره که در هنگام اتصال به اینترنت فعال میشه از طریق task manager اون رو ببندید . مثله realsched اگر درست گفته باشم
برای بازی سرور هایی رو انتخاب کنید که در مقابلشون کمترین پینگ ممکن براتون ذکر شده
هر چه محل ایجاد سرور به ایران نزدیک تر باشه پینگ شما کمتر خواهد بود . مثا سرور های اروپایی و ترکیه و روسی سرورهای داخل ایران رو بی خیال بشید که واقعا وضعشون افتضاحه
هر چه تعداد افراد انلاین در یک سرور کم باشه پینگ براتون در اون سرور بالاتر خواهد بود
سعی کنید در منوی تنظیمات بازی گزینه هایی رو که استفاده نمیکنید ببندید . مثلا دریافت صدا vois رو غیر فعال کنید چون خودش تبادل اطلاعات و پینگ شما رو افزایش میده
direx.x خودت رو کاملا بروز کن . اخرین نسخشو دانلود و نصب کن

من با وجود انجام همه این کارها و داشتن خط 256 پینگم در سریعترین سرور بازی میدان نبرد 2 از 160 کمتر نشد
وقتی هم که سرعتم 128 بود از 500 تا کمتر نشد
بارها هم به خاطر پینگ بالا بوت و بن شدم . علاوه بر اینها ما یه مشکل دیگه ای هم داریم و اون استفاده از نسخه کراک شده بازی هاست . همین امر دلیلی هست برای سرور هایی که از خاصیت پانک باستر استفاده میکنند تا افرادی مثل ما رو اتوماتیک بیرون بندازن . اگر امکانشو داری نسخه اصل بازی رو تهیه کن .
برای دریافت هم مستقیما به سایت خود بازی برو نه ebay . amazon .yahoo
بهترین سرعت برای بازین انلاین با تعداد کمتر از 50 نفر کاربر بالای 512 کیلوبیت بر ثانیه هست که تقریبا در کشور ما شده یک ارزوی دست نیافتنی
:? :?
خاصیت فشررده سازی رو با کلیک روی کانکشن و انتخاب properties و زدن دکمه configure در منوی بالایی میتونی ببینی و از اون جا فعال کنی
اینها چیزایی هستند که من تو سرور های انلاین بازی یاد گرفتم . امیدوارم به دردت بخوره :P :P

با تشکر ویژه از مهدی جان عزیز دلم که اطلاعات کاملی را در اختیار من قرار دادند.
مهدی جان باورت میشه من تمام این نکته هارو رعایت میکنم.اما نمی دونم چرا...
مهدی جان من درسته 125 دارم ولی سرعت دانلود من همیشه بالای 50 هست.در بازی کانتر Latency من بین 60 تا 160 .آ
عزیزم من در Properteis کانکشنم Configure را پیدا نکردم.میشه لطف یکم دقیق تر بگی؟ :)
Justice نوشته شده:Mehdi2224,

اطلاعاتتون کامل بود ! :D بازی مورد نظر شما که انلاین بازی می کنید چیه ؟

Ma3ouD,

بازی شما چیه ؟

من کانتر بازی میکنم.Stronghold Crusader.
Stronghold Crusader اگه خواستی بیا آی پی بهت بدم چند نفر هستیم...
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1106
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 11:12 am
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

با تشکر ویژه از مهدی جان عزیز دلم که اطلاعات کاملی را در اختیار من قرار دادند.
مهدی جان باورت میشه من تمام این نکته هارو رعایت میکنم.اما نمی دونم چرا...
مهدی جان من درسته 125 دارم ولی سرعت دانلود من همیشه بالای 50 هست.در بازی کانتر Latency من بین 60 تا 160 .آ
عزیزم من در Properteis کانکشنم Configure را پیدا نکردم.میشه لطف یکم دقیق تر بگی؟

البته اين گزينه بنابه نوع مودم دي اس ال فرق ميکنه که تنظيماتش کجاست . در مودم من که در کانکشن بود. ممکن در بخش تنظيمات مودم خودت باشه. اونجا رو بگردي پيدا ميکني..

مطمئنم مودمت يک بخش باي تعيين نرخ دربيافت داره . rate
اون رو پيدا کن و در بالاترين حد ممکن قرار بده .

مسعود اگر جنگ هاي صليبي يک رو بازي ميکنيد آي پي بديد يه سر بزنيم

اون عدد 60 که موقع دانلود نشون ميده اون به اطر تاخير زمان استارت دانلود از سيستم کاربر هست . و الا سرعت همون 128 يا 16 کيلوبايت بر ثانيه هست و از اين هم بيشتر نميشه به خصوص در بازي هاي انلاين که رد دو بدل اطلاعات همزمان انجاميشن

يادم اومد که من بارها در حين بازي کانکشنم رو از دست دادم . خودتون که اينترنت ايران رو ميشناسيد . هر از گاهي سوتي ميده و قطع ميشه خود به خود و تبادلي انجام نميشه . البته به دليل نوع سيستم بشبکه بازي فقط log out
مي شدم و لي در بازي هاي قديمي اين سيستم وجود نداره . اون طور که من فکر ميکنم بازي هاي قديمي از game spy استفاده ميکنند که تقريبا داره يواش يواش استفاده کنندگانشو از دست ميده چون يک سري نقايصي داره که هنوز رفع نشده .
Mehdi2224,

اطلاعاتتون کامل بود ! بازی مورد نظر شما که انلاین بازی می کنید چیه ؟


خواهش ميکنم
من بازي ميدان نبرد دو رو بازي ميکنم . تصاويرشم در بخش تصاوير بازي هاي هوايي گذاشتم
Old Moderator
Old Moderator
پست: 2294
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 21 اردیبهشت 1385, 1:56 pm
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mehdi2224, جان
ممنون از توضیحاتت عزیزم :( :( :razz: :razz:
مهدی جان چون من خوردم سرور میشم, هر دفعه آی پی فرق می کنه.
آی دی منو ادد کن تا آنلاین بهت آی پی بدم. :razz:
ma3oud_khoroushi
بسیار خوشحال میشم... :-)
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد کامپيوتر”