بيوگرافيEmmanuelle Seigner

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 19
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 11 بهمن 1384, 2:15 pm
تماس:

بيوگرافيEmmanuelle Seigner

پست توسط Hojjat »

facts

Date of birth
22 June 1966, Paris, France

Height
5' 8"

Family
Husband since 1989 Roman Polanski. 2 children with Polanski, Morgane (b. 1993) and Elvis (b. 1998). Sisters Mathilde Seigner and Marie-Amélie Seigner

filmography
Four Last Songs (2006)
Backstage (2005)
Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants (2004)
Sans toi (2004)
Imortais, Os (2003)
Corps à corps (2003)
Streghe verso nord (2001)
Laguna (2001)
Fernando Krapp m'a écrit cette lettre (2000) (TV)
Buddy Boy (1999)
The Ninth Gate (1999)
Place Vendôme (1998)
RPM (1998)
Divine poursuite, La (1997)
Nirvana (1997)
Pourvu que ça dure (1996)
Sourire, Le (1994)
Bitter Moon (1992)
Male oscuro, Il (1990)
Frantic (1988)
Cours privé (1986)
Détective (1985)
Année des méduses, L' (1984)
کسانی که چشم به راه زندگی دیگر نیستند حتی در همین زندگی هم مرده اند
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”