داداش من خودم هم اول مبتدی بودم و حتی بلد نبودم تو ریکاوری برم
یه ذره مطالعه و وقت بذاری...
اما راجب کاستوم رامی که من پورت کردم این رام برای یکی از گوشی های طرح s5 هست. برا همین تونستم پورتش کنم
راجب پورت کردن رام هم که باید یه نکاتی رعایت بشه:
اندازه و تراکم پیکسلی صفحه
cpu که برای هر دو مدل mtk6582 باشه
gpu که برای هر مدل mail 400mp2 باشه
نسخه کرنل یکی باشه {یعنی اندروید بیس در هر دو گوشی 4.2.2 باشه}
دکمه های مجاورتی
دوست عزیز چون درصد خیلی کمی گوشی هستند که تمام این خصوصیات مشابه رو داشته باشند که یا به اون ها دسترسی نداریم یا اصلا پیداشون نمیتونیم بکینم
ولی میشه گوشی هایی که نزدیک ترین شباهت رو

به این گوشی دارن رو پیدا کرد و با ازمون وخطا و تست های مداوم یک رام براشون پورت کرد
پورت کردن رام کار سختی نیس ولی اول از همه از رام گوشیت و اطلاعت شخصیت بکاپ بگیر و با خیال راحت کارت رو انجام بده.
پورت کردن رام ها به روش اسان :
اصطلاحات:
رام بیس : رامی که برای گوشی شما است.
رام پورت : رامی که میخواهید برای گوشیتون پورتش کنید.
مراحل کار:
مرحله 1:
هر نوع رام CM9, AOSP, CM7, CM10 که روی گوشیتون کار میکنه رو به عنوان رام بیس انتخاب کنید.
مرحله 2:
رام رو با Winrar اکسترکت کنید.
مرحله 3:
رام پورت رو هم انتخاب کنید و اون رو هم اکسترکت کنید.
مرحله 4:
در رام بیس فولدرهای app، Framework،Fonts ، Media رو از فولدر System پاک کنید.
مرحله 5:
فولدرهای app، Framework،Fonts ، Media از فولدرSystem رااز رام پورت به رام بیس کپی کنید.
مرحله 6:
فولدر etc در هر دو رام را باز کنید.
مرحله 7:
در رام بیس فولدر permissions رو باز کنید و تمام محتویات فولدر permissions در رام پورت (به جز platform و handheld_hardware) را به این فولدر منتقل کنید.
مجددا در رام بیس فولدر init.d رو باز کنید و همه چیز غیر از banner را پاک کنید و تمام محتویات فولدر init.d در رام پورت را به این فولدر منتقل کنید.
مرحله 8:
حالا فایل build.prop در رام بیس را با notepad++ باز کنید و پارامترهای زیر را در صورت علاقه تغییر دهید:
کد:
ro.build.id=
ro.build.display.id=
ro.build.date=
ro.modversion=
مرحله 9:
در فایل build.prop در رام بیس، پارامترهای زیر را به شکلی که در رام پورت هست، تغییر دهید:
کد:
ro.config.ringtone=
ro.config.notification_sound=
ro.config.alarm_alert=
به علاوه هر پارامتر اضافه ای که با عنوان ADDITIONAL BUILD PROPERTIES هست رو هم کپی کنید.
مرحله 10:
فایل META-INF/com/google/android/updater-script رام بیس رو باز کنید و خطوط set_perm رو پاک کنید و همین خطوط رو از updater_script رام پورت به اینجا کپی کنید.
مرحله 11:
هر فایل اضافه ای که در فولدر system رام پورت می بینید رو به فولدر system رام بیس کپی کنید.
مرحله 12:
فولدرهای META-INF, system, boot.img, data را انتخاب کرده و right click کنید و گزینه Add to Archive را انتخاب کنید.
گزینه Zip رو انتخاب کرده و نام رام را تعیین کنید و ok کنید.
اگر رامتون دچار bootloop شده، فایلهای زیر رو از رام بیس به رام پورت کپی کنید:
libandroid_runtime.so
libandroid_servers.so
libmedia_jni.so
منبع :سایت های PDA and XDA