بنده مشکل دیگه ای دارم هر فیلمی که با کا ام پلیر اجرا میکنم صدا با تصویر اختلاف داره هر چی با کیفیت تر باشه مشکل حاد تره سیستمم به هیچ وجه ضعیف نیست رم 6 سی پی یو:cor i 7 گرافیک 2 با ویندوز مدیا پلیر که اجراش میکنم مشکلی نداره
... , احتمالا تنظيمات سينک صدا و تصوير رو تغيير داديد. اين برنامه امکانات زيادي در اين زمينه داره. پيشنهاد ميکنم کامل حذف کنيد و آخرين نسخه رو دانلود کنيد. البته در مجموع K-lite انتخاب بهتري هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
خب دوست عزیز در مورد مشکل اولتون که مشکل ساب تایتل بود باید از مسیر زیر اقدام کنید : start----> control panel ----------> regional and language option ------------> (tab) Administrative -------------> change system localle
در ادامه باید persian رو انتخاب کنی و یزاری سیستمت ری استارت بشه و بعد از اون مشکلی نخواهی داشت
و در مورد دوم دقیقا حق با اقا مهدی هست بهتره با یک نرم افزار مخصوص uninstall کردن اونو حذف کنی که همه ی تنظیماتش از بین بره و یه ورژن جدید تر نصب کنی مشکل شما به امید خدا حل میشه
حذفش نکردم ولی وقتی به نسخه جدید ارتقاش دادم بازم همونطوری بود در حالی که وقتی همونو برای یکی دیگه نصب کردم خیلی قشنگ اجرا میشد بازم ممنون از راهنماییتون
[FONT=Comic Sans MS]MAMAD...56 [FONT=Comic Sans MS]
دوست عزیز پیشنهاد بنده به شما استفاده از نرم افزار PotPlayer هست یک نرم افزار فوق العاده و حتی خیلی کاربردی تر از نرم افزار KM در واقع نرم افزار PotPlayer ساخت شرکت KM هست که جدیدا ارائه شده به شما و تمامی دوستانی که این پست رو مطالعه می کنند توصیه شدید می کنم که از این نرم افزار حتما استفاده کنید 99.9% فایل های رایج موجود رو کاملا و بدون هیچ مشکلی پخش می کنه بسیار بسیار عالی حتما اون رو تست کنید