دوباره شایعه حمله آمریکا به ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

حمله به ایران بخاطر اسراییل؟/ 48 ساعت حملات پی در پی به 2500 نقطه حساس

؛ اظهارات کوندولیزا رایس هفته گذشته دائر بر اینکه ایران خود به تنهایی چالش بزرگی برای منافع امنیتی ایالات متحده در خاورمیانه و سرتاسر جهان ایجاد می کند به سادگی بیانگر کش و قوس یافتن این مسئله است.

خبرگزاری انتخاب به نقل از کنسرسیوم نیوز، موگاورن ابتدائاً می نویسد: برای سنجش میزان مقبولیت افراد لازم است که به گذشته انها و همچنین تجربیات حاصل از عملکرد انها مراجعه کرد.مقبولیت و اعتبار کاندولیزا رایس با اظهارات البرادعی که اذعان داشت هیچ مدرک و سندی دائر بر تلاش ایران در دستیابی به سلاح های اتمی وجود ندارد،خدشه دار شده است.
البرادعی همین مطلب را درمورد عراق قبل از حمله ایالات متحده به آن کشور عنوان کرده بود.اما سه روز قبل از حمله دیک چنی در مصاحبه ای با تلویزیون ان.بی.سی به گزارشگر برنامه تایم درست گفته بود که البرادعی سخت دراشتباه است.
حال تاریخ تکرار می شود و ما شاهد این هستیم که منابع اطلاعاتی ایالات متحده به سختی در تلاش برای یافتن مدرک و سندی برای اثبات مدعای خود مبنی بر تلاش ایران در دستیابی به سلاح های اتمی ،هستند.اما دریغا که تلاشی بیهوده ای در پی گرفته اند.

ایا بوش و چنی در صدد پیروی از اظهارات رامسفلد که گفته بود:"آیا عدم وجود مدرک دلیل نداشتن آن است"،می باشند؟پاسخ بسیار ساده است.

به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری انتخاب به نقل از کنسرسیوم نیوز،ری موگاورن ادامه می دهد: سفیر اسرائیل در امریکا 22 اکتبر در سخنان خود در مهمانی نهار در کمیته یهودیان امریکا به موازات سخنان کاندولیزا رایس گفت:بگذارید بی پرده سخن بگویم ایران تهدیدی جدی برای اسرائیل است.
وی با گستاخی و بی قیدی تلاش داشت تا توجه واشنگتن را به این نکته معطوف کند که مقابله با مقاصد هسته ای ایران برای ممانعت از ان در دستیابی به سلاح های اتمی ایالات متحده را درگیر خود کرده و اظهار داشت مبادا ایرانیان به هدف خود دست یابند چنانچه ژانویه 2009 فرابرسد انها کارخود را خواهند کرد.
انها اشکارا به دست و پا افتاده اند و مکررا سخنان تابستان گذشته جیمز وولسی از جناح نو محافظه کار مبنی بر اینکه ایالات متحده چاره ای جز بمباران ایران ندارد،را بیان می کنند.
وولسی که خود را از مشایخ جامعه یهودیان در شورای امنیت سازمان ملل می داند در ادامه می گوید:ترس من از این است که در بدترین حالت ایران بعد از چند ماه و در خوشبینانه ترین حالت بعد از چند سال بتواند به بمب دست یابد.
یک روز قبل از اظهارات خام و افشاگرانه مریدور،معاون رئیس جمهوری ،دیک چنی گفته بود:ما هرگز این فرصت را به ایران نخواهیم داد تا به سلاح های اتمی دست یابد.سخنان دیک چنی در حالی بیان می شود که چند روز پیش از ان پرزیدنت بوش به شیوه مکاشفات یوحنا از وقوع جنگ جهانی سوم در صورت دستیابی ایران به سلاح های اتمی خبر داده بود.در جبهه اسرائیل نیز به نظر می رسد بوش و چنی، آنها[اسرائیل]را متقاعد کرده اند که تا توقف فعالیتهای هسته ای ایران در مسند ریاست خواهند ماند.

اسرائیل با دارا بودن 200-300سلاح اتمی در زراد خانه های خود از انحصاری بودن ان در منطقه به نفع خود بهره می برد.آنها می خواهند این انحصار رادر دستان خود بدانند و به همین جهت است که به ایالات متحده در تحدید فعالیتهای هستهای ایران فشار می اورند.همه کسانی که از اقدامات تلافی جویانه ایران در صورت حمله به این کشور و وقوع جنگ آگاهند، به خوبی می دانند که چنین اقدامی چه فجایعی در منطقه و چه بسا در سرتاسر جهان به بار خواهد آورد.

ایا این همان "طرح چنی"که در رسانه های امروز بطور مفصل تحلیل شد ،نیست؟ در این گزارش حملات هوایی اسرائیل،اقدامات تلافی جویانه ایران،جهش امریکا در حمایت و دفاع از متحد خود اسرائیل بطور گسترده ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
با دامن زدن به حملات پیش دستانه ،چنی توجه خود را به امادگی و مستعد بودن اسرائیل به حملات پیش دستانه، مشابه انچه بر علیه رآکتورهای اتمی عراق در اسیراک در سال 1981صورت گرفت،معطوف داشت.
10 سال بعد از حمله هوایی اسرائیل به اسیراک، دیک چنی که در سال 2001 عملاً به وزارت دفاع ایالات متحده منسوب بود مکررا به دیوید ایوری ،فرمانده نیروی هوایی اسرائیل، عکسهای ماهواره ای از رآکتورهای اتمی عراق که توسط موشکهای اسرائیلی ساخت امریکا ویران شده بود ،نشان می داد.در این عکسها چنی با خط برجسته ای نوشته بود:از اقدامات شایان ذکر شما در حمله به تاسیسات اتمی عراق و توقف برنامه های اتمی آن در سال 1981 سپاسگزاریم.
از جزئیات پاسخ ایوری هیچ مدرکی در دست نیست اما بی تردید وی در اثنای نامه خاطرنشان کرده که این اقدام اسرائیل بدون حمایت ایالات متحده غیر ممکن بوده است.
گرچه ایالات متحده رسما این اقدام اسرائیل را محکوم کرد[کابینه ریگان در آن زمان از موضع صدام حمایت می کرد]،در اطلاعات رد و بدل شده بین اسرائیل و پنتاگون امده که ایالات متحده سهم عمده ای در حمایت اسرائیل در حمله به عراق داشته است.

یک اشاره دیک چنی برای حملات مشابه توسط اسرائیل به ایران کافی است !

انچه که به نظر می رسد تاکید حملات پیش دستانه بر علیه تاسیسات اتمی ایران پای سربازان امریکایی را هم به میان خواهد کشید.
محتملا مقامات ارتش به بوش و دیک چنی گفته اند در صورت وقوع جنگ بگذارید بگوییم که 2 روز بعد،4 هفته بعد،6 ماه بعد چه اتفاقاتی خواهد افتاد.جدی ترین انها مواجه شدن با پاسخ تلافی جویانه از سوی ایران در عراق و اسرائیل و هرجای دیگری که ما هستیم، خواهد بود.

ژنرال جرج کیسی یکی از فرماندهان ارتش آمریکا،گفته بود:..شدت و تداوم عملیات در عراق، ارتش را در پاسخگویی به بحرانهای جدی در منطقه با مشکل مواجه خواهد کرد.ازطرفی وی می گوید این جنگ نیست که مشکل ساز است بلکه عواقب بعد از جنگ است که فاجعه بار خواهد بود.

در مورد کنگره چه خواهد شد، ایا کنگره می تواند ترمز بوش و چنی را بکشد؟فراموش کنید! اگر آیپک با خزانه سرشار خود حمله به ایران را حمایت کند. انگاه ایپک موفق خواهد شد مانع از اجرای قانونی شود که طبق ان رئیس جمهوری آمریکا موظف است تا برای هرگونه حمله به ایران موافقت کنگره را جلب کند.
مک نری گزارشگر فاکس نیوز که دیوانه وار از حملات ضربتی و هوایی بر علیه عراق حمایت می کرد گفت حملات هوایی بر علیه ایران بسیار اسان خواهد بود.

وی در ادامه می گوید: احمدی نژاد در ایران چیزی ندارد که ما نتوانیم به ان نفوذ کنیم و اینگونه ادامه می دهد که صدها بمب افکن بویژه بمب افکنهای مخفی[غیرقابل ردگیری] برای انجام چنین عملیاتی کافی خواهد بود.48
ساعت حملات پی در پی به 2500 نقطه حساس برای از کار انداختن تاسیسات اتمی ،پایگاه ها و نیروی هوایی،دریایی و موشکهای شهاب 3 و نهایتا کنترل و فرماندهی ایران کافی خواهد بود.بعد از ان به ایرانیان فرصت خواهیم داد تا کشورشان را بازسازی کنند

به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری انتخاب به نقل از کنسرسیوم نیوز، موگاورن در پایان اضافه می کند: از انجا که اثبات تلاش ایران به دستیابی به سلاح های اتمی کاری دشوار خواهد بود ، کاخ سفید به مدارک بدست امده از حمایت ایران در کشتار سربازان امریکایی در عراق توسط شورشیان ،تکیه خواهد کرد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1637
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

حمله به ایران بخاطر اسراییل؟/ 48 ساعت حملات پی در پی به 2500 نقطه حساس ??????!!!!!!!!!

چقدر بلند پروازانه , واقعا فکر ميکنيد آمريکا يک همچين ريسک بزرگي ميکنه ؟ بصورت ضربتي 2500 هدف را نابود کنه ؟ يک درصد احتمال بدهيد که نشود 2500 هدف را در 48 ساعت نابود کرد يا حمله با موفقيت صورت نگيرد . اونوقت چي ؟ بايد تن به يک جنگ طولاني بدهد .
  
*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1118
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۳ آبان ۱۳۸۶, ۳:۵۶ ب.ظ
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

KH.I.A.2500 جان
من هم منظورم همين است من كه گفتم خبري در راه است خبر جنگي بزرگ نگفم كه جنگ شروع شده.....
منم عقيده ي شما رو دارم.....اصلا اين اصول كار آمريكا از اول بوده.....اونقدر بر ضد مخالفشون جنگ رواني راه ميندازند و چهر شونو جلوي دنيا خراب ميكنند كه اعصاب طرف مقابل خرد خواهد شدو...
اما حالا با حريفي زرنگتر از خود برخورد كرده اند....
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
پست: 73
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ شهریور ۱۳۸۶, ۸:۰۴ ب.ظ
محل اقامت: navidsilver@mcn.com
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط N@AVID »

ابتدا سلام :

آسيا تايمز در گزارشي از تهران مدعي شد ، پيشنهاد پوتين به ايران = اعلام رسمي حمله به ايران . حمله به روسيه بوده است .
آسيا تايمز نوشت در جريان ديدار پوتين با رهبر معظم انقلاب . طرفين بر تلاش براي خنثي كردن حمله احتمالي دولت بوش بحث و توافق كردند .
بنا بر گزارش ، در اين ديدار پوتين پيشنهاد كرده است ، براي خنثي كردن حمله احتمالي آمريكا به ايران كه حتي مي تواند به صورت حملات تاكتيكي اتمي پيشگيرانه نيز صورت گيرد ، اعلام شود كه حمله به ايران ؛ حمله به روسيه است .
بر اساس سك نظر سنجي توسط مجله فارنافرز آمريكا 70 درصد كساني كه در اين نظر سنجي شركت كرده اند خواستار تعامل با ايران هستند و بشدت
با جنگ آمريكا بر عليه ايران مخالفند .
ديك چني در آخرين وراجي خود از بي عقلي دست برداشت و خواستار حل ديپلماتيك پرونده هسته ايران شد .البته اين رو نيز گفت كه دست
اپوزيسيون خارج و داخل ايران را مي بوسيم و البته دست اصلاح طلب ها رو ! ( اپوزيسيون = همون آدم هاي بد بختي كه فقط اين رو ياد گرفتن كه چوب لاي چرخ مملكت بزارن . البته درشتاشون !
ولي كوچولو هاي زير زربيني كارشون ايجاد خبر . شايعه . و هرچيزي كه عليه مملكت باشه ...
در ضمن اين رو يادمون نره كه مملكت ما مملكت آقا صاحب زمان (عج) است . بعضي ها اين آمريكا رو جدي مي گيرند و ريگ رو كوه مي بينند .
مگر نبود زماني كه كل دنيا هشت سال با ما جنگيد ... اون زمان اين بعد از قطع نامه اي ها كجا بودند كه حالا سنگ آمريكا رو اين چنين به سينه مي زنند :-(
شايد بزودي وقت كردم ابعاد تازه اي از اون هشت سال جنگ و تجهيزات عراق رو معرفي كنم .
يک روز با تو يک روز بر عليه تو ... روزي که با تو ست مغرور نشو ... روزي که بر عليه توست مايوس نشو
Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

پاسخ به تهدیدها

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح تاكيد كرد: فكر نمي‌كنم سران كاخ سفيد آنقدر احمق باشند اما بدانند كه منافع متجاوز را با سهمگين‌ترين پاسخ در هم مي‌كوبيم.
سردار مصطفي محمدنجار وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در حاشيه سومين جشنواره كيفيت وزارت دفاع در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور 105 زيرمجموعه اين وزارتخانه در جشنواره كيفيت گفت: نزديك به 90 نهاد در اين ارزيابي حضوري فعال دارند چون همواره به بالا رفتن سطح خدمات و محصولات خود توجه ويژه‌اي دارند.
وي به تدوين آئين‌نامه‌ها و تربيت مميزان تخصصي در عرصه كيفيت آزمائي اشاره كرد و افزود: در اين جشنواره به موضوع كيفيت و استفاده از ظرفيتهاي گسترده در بخش دفاعي توجه خوبي خواهد شد. همچنين به موضوع رعايت استانداردهاي بين‌المللي، قيمت مناسب و تحويل به موقع در كنار تناسب محصول با نيازهاي مشتري نيز اهميت قائل هستيم.
نجار در پاسخ به سوالي در مورد خبر خوش هوافضا گفت: در بخش هاي مختلف دفاعي، ما به دستاوردهاي چشم گيري دست يافته‌ايم كه يكي از آْنها بحث هوافضا است. البته جزئيات و تاريخ اين خبر خوش توسط رئيس جمهور بيان خواهد شد.
وي در پاسخ به سوال ديگري پيرامون امكان حمله به كشورمان گفت: همواره تاكيد داريم كه هيچگاه ايران متجاوز به كشوري نبوده و نخواهد بود و روابط خوب ما با كشورهاي منطقه نيز همين امر را ثابت مي‌كند كه ايران اسلامي دست دوستي را به سمت برادران مسلمان و ملتهاي ازاده دراز كرده است اما در عين حال هوشيار و آماده نيز هستيم و هركس حماقتي كند، او و منافع او را هرجا باشد با كوبنده‌ترين وجه پاسخ مي‌دهيم اما فكر نمي‌كنم سران كاخ سفيد آنقدر احمق باشند كه بخواهند اشتباهي در اين سطح انجام دهند.
خبرگزاري فارس

**********************************************
اشپیگل :
منافع آمریکا در صورت اقدام نظامی علیه ایران در جهان به خطر خواهد افتاد
یک نشریه آلمانی با اشاره به اظهارات خصمانه برخی مقامهای آمریکایی از جمله بوش علیه ایران تصریح کرد که آمریکا با حمله به ایران نه تنها به خواسته های سیاسی اش نخواهد رسید، بلکه منافع خود را در بسیاری از مناطق جهان به خطر خواهد انداخت.
به گزارش خبرگزاری مهر، "اشپیگل" در تحلیلی درباره تشدید لحن سخنان برخی مقامهای آمریکایی بر ضد ایران و اظهارات جنگ طلبانه آنها و ادعاهای تکراری مبنی بر دخالت ایران در عراق نوشت : رئیس جمهوری آمریکا مصمم است به هر قیمتی شده از فعالیتهای هسته ای ایران جلوگیری کند و اخیرا ادعا کرده است که در صورت دستیابی ایران به سلاح هسته ای، دنیا در معرض خطر جنگ جهانی دیگری قرار خواهد گرفت.
در بخشی دیگر از این تحلیل آمده است : برخی از حامیان حمله نظامی علیه ایران در آمریکا بر این باورند که چنین تهاجمی می تواند حداقل فعالیتهای هسته ای تهران را موقتا متوقف کرده و یا حتی شرایط را برای تغییر رژیم در این کشور مهیا کند. این در حالی است که به باور بسیاری از منتقدان جنگ علیه ایران چنین تهاجمی تاثیر کاملا معکوسی دارد و سبب اتحاد محکمتر مردم و دولت علیه نیروی متخاصم شده و ثبات و پایداری نظام ایران را افزایش می دهد.
به نوشته اشپیگل ،از طرفی آمریکا به دلیل درگیری در عراق و افغانستان توانایی مقابله با جبهه جدیدی را ندارد و با حمله نظامی به ایران نمی تواند به خواسته های سیاسی خود دست پیدا کند.
در ادامه این تحلیل آمده است : مسلما،ایران در جریان هرگونه حمله نظامی آمریکا به این کشور می تواند روی کمک و حمایت کشورهای دیگر منطقه حساب باز کند و از نظر اکثر کارشناسان مسائل خاورمیانه، هرگونه تجاوز به ایران حمله و تجاوز علیه کل جهان اسلام محسوب می شود .
این نشریه آلمانی در ادامه نوشت : آمریکا در چنین تهاجمی به ندرت می تواند متحد نظامی برای خود بیابد.هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران سبب افزایش هرج و مرج در عراق و افغانستان دو نقطه پرتنش برای آمریکا خواهد شد و سربازان آمریکایی و نیروهای ناتو مستقر در این کشورها را تهدید خواهد کرد.
به نوشته اشپیگل، در صورت حمله آمریکا به ایران بسیاری از تاسیسات و تشکیلات نظامی واشنگتن از طرف تهران در معرض خطر نابودی قرار خواهد گرفت .
*************************************************************************
حمیدرضا حاجی بابایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

کوچکترین تعرض آمریکا به ایران پاسخی قاطع تر از 13 آبان درپی دارد
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: آمریکا در 13 آبان دریافت که نمی تواند نگاه سودجویانه به ملت و کشور ایران داشته باشد و اکنون مطمئن است که اگر کوچکترین تعرضی به این ملت داشته باشد پاسخی قاطع تر از حماسه 13 آبان خواهد گرفت .

***********************************************************************
علیرضا افشار معاون سیاسی وزیر کشور

علیرضا افشار معاون سیاسی وزیر کشور و یکی از دانشجویان مبارز حاضر در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال 58 در گفتگو با خبرنگار مهر، گفتگو می کرد، تهدیدات آمریکا علیه ملت ایران را جنگی روانی دانست و گفت: تمامی صاحب نظران و کارشناسان در آمریکا معتقدند که بازنده جنگ عراق و افغانستان، آمریکاست.
وی افزود: آمریکا با مشکلاتی که در عراق و افغانستان با آنها دست و پنجه نرم می کند، توان و امکان بازکردن میدان جنگ دیگری را ندارد.
افشار ادامه داد: تهدیدات ضد ایرانی دشمنان باعث ارتقاء روحیه رزمندگان، توان دفاعی و جهش های ما در تجهیزات نظامی در سالهای اخیر شده است.
وی در ادامه یکی از عبرت هایی که آمریکا باید از روز 13 آبان ماه بگیرد را عقب نشینی گام به گامش از تهدیدات کنونی علیه ایران ارزیابی کرد و گفت: این تهدیدات تنها باعث از دست رفتن بیشتر منافع غرب می شود.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1637
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

اينکه اينجا مملکته امام زمان (عج) درست . ممکنه رژيم بعد از يک جنگ احتمالي سر جايش باشه و کشور هم آزاد باشه . ولي اينکه چيزي از خاک ما کم نشه خيلي مهمه . مسئله تماميت ارضيه .
  
*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

جزئیاتی بیشتر درباره طرح تازه امریکا

آمریکا بطور محرمانه آماده حمله نظامی به ایران می شود که بصورت حملات هوایی اجرا خواهد شد. این مطلب را کارمند سابق سازمان سیای آمریکا اطلاع داد. وی گفت: "اعزام گسترده نیروها و تجهیزات به منطقه دیده شده است و آمریکا نمی تواند این را پنهان کند. اعزام گروه های نظامی نیروی دریایی آمریکا به خلیج فارس بسیار گران تمام می شود، اما ما اکنون در آنجا سه گروه داریم. ما جنگنده های جدیدی نیز به جزیره گوام عرضه کرده ایم". حرکت کشتی ها، تکمیل ذخایر و بارگیری مهمات نظامی دیده می شود، تنها یک منطقه در جهان وجود دارد که تمامی این ها آنجا ارسال می شوند.

[External Link Removed for Guests]
MOP
طول------------------- 6متر
وزن------------------ 13600 کیلو گرم
سرجنگی------------ 2700 کیلو گرم
عمق نفوذ------------ تا 60متر

برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران، آمریکا قویترین بمب به وزن 14 تن را دارد که می تواند به اهداف مستحکم که زیر زمین قرار دارند، اصابت کند. چنین مطلبی را روز چهارشنبه در شبکه فوکس "توماس ماکینرنی" رئیس شورای تخصصی کمیته غیر دولتی آمریکا در امور سیاست ایران و معاون سابق رئیس ستاد نیروی هوایی آمریکا اعلام نمود. به گفته وی، بمباران توسط 65 تا 70 هواپیما که مطابق فناوری "استلیث" ساخته شده اند و نیز 400 هواپیمای معمولی آغاز می شود. این حمله هوایی که 48 ساعت بطول می انجامد، برای ضربه زدن به 2.5 هزار هدف و نابودسازی تاسیسات هسته ای، صنایع نظامی، نیروهای نظامی و هوایی، دریایی، پتانسیل موشک شهاب-3 و بالاخره مقر فرماندهی آنان در نظر گرفته شده است. در رسانه ها معتقدند که درز مجدد چنین اخباری برای ترساندن رقیب است، اما اوضاع این قدرها هم ساده نیست.
Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 22
تاریخ عضویت: شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۳:۵۰ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط jey »

من خوابشو هم ديدم ملت ايران بدبخت ميشن
البته در عرض 48 اسعت نميشه چون ملت ايران ملت عراق نيست
همشه تاريخ اين ملت اينطوري بوده کاري به رژِيم نداريم ملت ايران وقتي کشوري بهش حمله کنه اختلافات رو کنار ميذارن و متحد براي دفاع از ايران پا ميشن

ولي قبل از نابودي سايت نطنز و بوشهر ايران زهر قديم خودشو به اسراييل ميريزه و اون کلاهک هسته اي شهاب 3 رو به سمت اسراييل نشانه ميره البته الان هم نشانه رفته ولي دستور شليک بايد از خامنه اي بياد
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1249
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۷:۴۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

نقشۀ اسرائیل برای بمباران اتمی ایران فاش شد


خبرگزاري انتخاب : گلچهره کوشا ؛ اسرائیل در نقشه ای سری تصمیم دارد تا تاسیسات غنی سازی اورانیوم ایران را با سلاح های اتمی ویران کند.



تصویر

به گزارش خبرنگار سرویس بین المللی خبرگزاری انتخاب به نقل از تایمز آنلاین، منابع نظامی اسرائیل اعلام کرده اند که دو گردان نیروی هوایی اسرائیل در حال آموزش برای بمباران کردن تاسیسات هسته ای زیر زمینی ایران می باشند.

گفتنی است ، بعد از بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی توسط ایالات متحده در سال 1945 ،این اولین باری خواهد بود که کشوری از بمب اتمی در تقابل با کشوری دیگر استفاده خواهد کرد. هریک از سلاح های اتمی اسرائیل معادل یک پانزدهم بمب هایی است که در هیروشیما ازآن استفاده شد.

بر اساس این نقشه ،بمبهای هدایت شوندۀ لیزری می توانند تونلهایی در اهداف ایجاد کنند. و همچنین بمبهای کوچک اتمی[رقیق شده] موسوم به"mini nuke" در بمباران تاسیسات اتمی نطنز مورد استفاده قرار خواهد گرفت که می توانند در اعماق زمین نفوذ کرده و ریسک انشقاق رادیو اکتیو را کاهش دهند.

بنا به اظهارات یک منابع آگاه؛به محض اینکه نور سبز رنگ مشاهده شد ،اولین ماموریت انجام شده تلقی گشته پروژه اتمی ایران فلج خواهد شد.

این طرح روز یکشنبه هفته گذشته در ساندی تایمز در پی ادعاهای سرویس اطلاعاتی موساد ،مبنی بر اینکه که ایران به اورانیوم غنی سازی شده بسیار نزدیک شده و این مقدار برای ساخت بمب اتمی در عرض دوسال کافی می باشد،منتشر شد

به اعتقاد فرمانده هان نظامی اسرائیل ،این حملات متعارف برای نابود کردن تاسیسات غنی سازی که به خوبی محافظت می شوند کافی نخواهد بود. به گفتۀ این مقامات بسیاری از این تاسیسات در عمق 70 فوتی زمین زیر لایه های بتونی و سنگی قرار دارند.

منابع ارشد نظامی در پنتاگون اینگونه اظهار داشتند؛ در صورتی که دستور چنین حملاتی صادر شود و ایالات متحده مداخله نکند،اسرائیل از بمبهای موسوم به"bunker-busters"[سنگر شکن و نفوذ کننده] که اهداف زیر زمینی را مورد هدف قرار می دهند ،استفاده خواهد کرد.

بر پایۀ این گزارش ،مقامات اسرائیل و امریکا بارها در باره چگونگی عملیات ملاقات هایی داشته اند .یک تحلیلگر نظامی در این باره به تایم گفت:هدف از علنی کردن این طرح تحت فشار قرار دادن تهران برای توقف برنامه های هسته ای آن،ترغیب کردن امریکا برای حمله به ایران و پیش از آن نرم کردن افکار جهانی برای حملات اسرائیل می باشد.

برخی از تحلیلگران هشدار داده اند که عکس العمل ایران در برابر چنین حملاتی از نوسانات شدید در قیمت نفت شروع شده تا حملات تروریستی به پایگاه های یهودیان در سراسر دنیا ادامه خواهد یافت.

اسرائیل حملات خود را از جنوب تهران که به گفتۀ آنها برنامه های هسته ای را در بر گرفته شروع خواهد کرد.بر اساس این گزارش مراکز تاسیسات هسته ای ایران به شرح زیر بیان شده اند:

نطنز جایی که هزاران سانتریفیوژ برای غنی سازی اورانیوم نصب شده است ومرکز غنی سازی اورانیوم نزدیک اصفهان ،جایی که به گفتۀ معاون رئیس جمهوری جمهوری اسلامی ،250تن از گاز مصرفی برای فرآیند غنی سازی از آنجا تامین می شود و دیگری رآکتور آب سنگین در اراک که در اینده می تواند پلوتونیوم کافی برای ساختن بمب را تولید کند.

به گفتۀ مقامات اسرائیلی نابودی هر 3 مرکز هسته ای ایران، برنامۀ هسته ای این کشور را به تعویق خواهد انداخت و اسرائیل را از زندگی زیر سایۀتهدید هالوکاستی دیگر خواهد رهانید.

دولت اسرائیل مکرراً هشدار داده که هرگز اجازۀ ساخت سلاح های اتمی به ایران که رئیس جمهوری آن از محو اسرائیل از نقشه جهان ،سخن می گوید را نخواهد داد.

به گزارش خبر سرویس بین المللی خبرگزاری انتخاب ؛رابرت گیتس وزیر دفاع ایالات متحده اقدام نظامی بر علیه ایران را اخرین گزینه ذکر کرده و از مقامات اسرائیلی خواسته که تصمیم گیری در این مورد را بعهدۀ امریکا بگذارند.

بر پایۀ این گزارش ؛خلبانان اسرائیلی در هفته های گذشته برای آموزش برای پرواز 2هزار مایلی بر اهداف مورد نظر در ایران به جبل الطارق در حال تمرین پرواز می باشند.

در این گزارش آمده،یکی از سه مسیر هوایی محتمل که برای حملات در نظر گرفته شده ، ترکیه می باشد.

نیروی هوایی هاتزاریم در صحرای نقب در تل نو ،در جنوب تلاویو،در حال آموزشهای تاکتیکی برای استفاده سلاح های اتمی اسرائیل در این عملیات می باشد و نظارت اماده سازی این نیروها بر عهدۀ آلوف [ژنرال] الایذر اشکدی،فرماندۀ نیروی هوایی اسرائیل است.

یک منبع نزدیک به پنتاگون اعلام کرد که بسیار بعید می داند ایالات متحده چنین تاکتیکی را تائید کند. وی در ادامه گفت :منابع ما اعلام کرده اند که اسرائیل مجبور خواهد بودبه دنبال تصویب بعد از وقوع این بمباران ،مشابه انچه در سال 1981 بعد از انهدام تاسیسات اتمی عراق در اسیراک انجام داد، باشد.

بر اساس محاسبات دانشمندان اتمی گرچه الودگی ناشی از انهدام اهداف زیر زمینی ایران محدود خواهدبود اما صدها تن ترکیبات اورانیوم و رادیواکتیو،آزاد خواهد شد.

به باور مقامات اسرائیلی ، ایران در اقدامی تلافی جویانه برای جلوگیری از حملات ثانوی ، موشکهای بالستیک شهاب 3 را به اسرائیل پرتاب خواهد کرد.

بهر حال کارشناسان امریکایی عواقب این اقدام را جدی برشمرده و اعلام کرده اند که چنین اقدامی اعتراضهای گسترده در جهان اسلام را در پی داشته و رابطۀ دوستانۀ کشورهای مسلمان با غرب را خدشه دار خواهد کرد.

سرهنگ سام گاردینر،مشاور ارشد پنتاگون در اینباره به تایم گفت:در صورت وقوع چنین عملیاتی ایران تنگۀ هرمز را خواهد بست و با این اقدام، شاهراه 20 درصد از نفت مصرفی جهان را مسدود خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری انتخاب به نقل از تایمز آنلاین، برخی منابع در واشنگتن اظهار داشته اند ؛ما تردید داریم که اسرائیل قدرت حمله به ایران را داشته باشد.گرچه دکتر افراییم اشنه ، معاون وزیر دفاع اسرائیل ماه گذشته اظهار داشت ؛"زمان تصمیم گیری جامعه جهانی و اسرائیل در رابطه با اقدام نظامی بر علیه ایران نزدیک شده است".
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4118
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4506 بار
سپاس‌های دریافتی: 4332 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

مسير احتمالي پرواز به سمت ايران
(قسمتی از مسیر قرمز رنگ، چندی پیش مورد آزمایش قرار گرفت)
[External Link Removed for Guests]



آشنايي و تمرين خلبانان اسرائيلي با هواپيماهاي ميگ29
جهت واکنش مناسب به هنگام برخورد با ميگهاي ايراني
[External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]    
Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

اسرائیل در نقشه ای سری تصمیم دارد تا تاسیسات غنی سازی اورانیوم ایران را با سلاح های اتمی ویران کند.
این امر امکان دارد
استفاده از سلاح اتمی تعداد بمبها را کاهش می دهد در واقع یک بمب برای هر هدف کافی است
همچنین باعث کاهش تعداد بمب افکن ها می شود چون برای بمباران با بمب های متعارف نیاز به دهها بمب افکن و هواپیمای اسکورت می باشد
حمله به سوریه نشان داد سیستمهای پدافندی ما دچار ضعف های عمده ای می باشند
اما در مورد مسیر حمله به نظر من مسیرهای بالا( ترکیه ) .و جنوب امکان کمی برای موفقیت دارند چون
مسیر بسیار طولانی است
احتمال برخورد با پایگاهای هوایی ایران و درگیری زیاد است ودر نتیجه احتمال موفقیت راکم میکند.
مسیر وسط به دلیل مسافت کمتر و برخورد کمتر با پایگاههای راداری و پدافند کشورهای منطقه و ایران در صورت حمله احتمالی مورد استفاده قرار میگیرد
مضافا اینکه کشورهای اردن که مزدور امریکا در منطقه است و عراق که مستعمره امریکاست نمی توانند در این ماموریت خللی ایجاد کنند

[External Link Removed for Guests]


افزایش سیستمهای پدافندی مناسب در مسیر احتمالی و رفع نقایص و بهینه نمودن سیستمهای موجود
خرید ویا ساخت هواپیماهای پیش اخطار
افزایش گشت های هوایی
خرید جنگنده های شکاری پیشرفته
می تواند این حملات را با شکست مواجه کند ( انشا ا... )
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1249
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۷:۴۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

نگرانی آمریکا از حمله اسرائیل به ایران

روزنامه تایمز چاپ لندن در شماره روز پنجشنبه، 8 نوامبر، گزارشی را به افزایش احتمال حمله اسرائیل به ایران پس از سخنرانی اخیر محمود احمدی نژاد اختصاص داده است.




[External Link Removed for Guests]
اظهارات احمدی نژاد در مورد تعداد سانتریفوژها خطر حمله اسرائیل را افزایش داده است

این گزارش با عنوان "آمریکا نگران حمله اسرائیل به ایران در پی جدیدترین ادعای هسته ای است" چاپ شده و در آن آمده است که ادعای روز گذشته محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران، در مورد راه اندازی سه هزار دستگاه سانتریفوژ، جهان را تکان داد و این نگرانی را پدید آورد که ممکن است اسرائیل با بمباران تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی نسبت به این تحول جدید واکنش نشان دهد.

به نوشته تایمز، منابع نظامی آمریکایی راه اندازی این تعداد سانتریفوژ را "نقطه بحرانی" دانسته و گفته اند که ممکن است باعث چکانده شدن ماشه حمله هوایی اسرائیل شود.

این روزنامه می افزاید که وزارت دفاع آمریکا مایل به دست زدن به اقدام نظامی علیه ایران نیست اما مقامات آمریکایی گفته اند که واکنش اسرائیل "موضوعی متفاوت" است و در میان جنجال جهانی بر سر اظهارات آقای احمدی نژاد، گروهی از نمایندگان پارلمان بریتانیا هم که قرار بود از تاسیسات هسته ای ایران دیدن کنند از این سفر چشم پوشی کرده اند.


تایمز می نویسد که حتی قبل از اظهارات اخیر محمود احمدی نژاد هم یک مقام وزارت دفاع آمریکا به این روزنامه گفته بود که زمانی که ایران بتواند حدود سه هزار دستگاه سانتریفوژ را راه اندازی کند، ممکن است اسرائیل دست به کار شود و کارشناسان آمریکایی می گویند که این تعداد سانتریفوژ می تواند در طول یک سال مقدار اورانیوم لازم برای ساخت یک عدد بمب اتمی را تولید کند.

تایمز اظهارات اخیر اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل را یادآوری می کند که گفته بود "مذاکره هرگز موشک ها را متوقف نکرده، نمی کند و نخواهد کرد."

سوابق نگران کننده اسرائیل

این روزنامه می نویسد که مقاصد اسرائیل نسبت به ایران از آن جهت نگران کننده تر است که اخیرا هواپیماهای نظامی اسرائیل به تاسیساتی در سوریه که ظن فعالیت هسته ای در آن می رفت حمله کردند همانطور که در سال 1981 نیز رآکتور اتمی عراق را بمباران کردند و این در حالی است که محمود احمدی نژاد خواستار محو اسرائیل از نقشه جهان شده و در نتیجه، اسرائیلیان ایران را بزرگترین تهدید نسبت به امنیت خود می دانند.

تایمز به نقل از افرایم اینبار، کارشناس مرکز مطالعات استراتژیک بگین-سادات در تل آویو، می نویسد که رقم سه هزار سانتریفوژ نشانه توانایی دشمن اصلی اسرائیل برای دستیابی به مقدار اورانیوم لازم جهت ساخت یک کلاهک اتمی است و اگر جامعه جهانی اسرائیل را به حال خود رها کند، بعید نیست که این کشور خود دست به کار شود.


این کارشناس اسرائیلی با اشاره به راه اندازی سه هزار سانتریفوژ در ایران افزوده است که "به نظر من، ما آماده چنین اقدامی می شویم. برای اسرائیل این نقطه حساس فنی است."

تایمز می نویسد که دولت ایران در نظر دارد تعداد سانتریفوژهای مستقر در تاسیسات نطنز را به پنجاه و چهار هزار دستگاه افزایش دهد که به معنی توانایی تولید اورانیوم در مقیاس صنعتی است.

این روزنامه سخنان روز چهارشنبه محمود احمدی نژاد را نقل می کند که گفته بود تحریم های سازمان ملل مانع از ادامه غنی سازی اورانیوم نشده و می افزاید که گرچه وی قبلا نیز چند بار از نصب سه هزار سانتریفوژ خبر داده بود، اما روز چهارشنبه برای نخستین بار اعلام داشت که تمامی این سانتریفوژها عملیاتی شده است.

تایمز می نویسد که آژانس بین المللی انرژی اتمی اخیرا گفته بود که تعداد سانتریفوژهای ایران به حدود دو هزار دستگاه می رسد و ششصد و پنجاه دستگاه دیگر نیز تحت آزمایش است و روز گذشته سخنگوی آژانس گفت که هفته آینده گزارشی در مورد برنامه های هسته ای ایران منتشر خواهد کرد و تا آن زمان از اظهار نظر در این مورد خودداری خواهد ورزید.

لغو سفر چند نماینده مجلس عوام به تهران

این روزنامه می افزاید که قرار است خاویر سولانا، سرپرست روابط خارجی اتحادیه اروپا نیز به زودی در مورد موضوع آمادگی ایران برای توقف غنی سازی اورانیوم در برابر دریافت مشوق های سیاسی و تجاری گزارشی را تهیه کند.

در مورد برنامه سفر چند نماینده پارلمان بریتانیا به ایران، تایمز می نویسد که دست کم پنج عضو کمیته روابط خارجی مجلس عوام از سفر به ایران خودداری کرده و گفته اند که دولت ایران از این سفر بهره برداری تبلیغاتی خواهد کرد اما در حال حاضر، هنوز هشت نماینده دیگر مجلس از سه حزب اصلی همچنان در نظر دارند برای یک دیدار چهار روزه به ایران سفر کنند.


این روزنامه یادآور می شود که قرار است هیات پارلمانی بریتانیا روز یکشنبه عازم تهران شود و این نخستین دیدار از این نوع از زمان بازداشت پانزده عضو نیروی دریایی بریتانیا در ایران در ماه مارس است در حالیکه آن حادثه همراه با شواهدی از حمایت جمهوری اسلامی از شورشیان در افغانستان و عراق و طرح اتهام تلاش برای ساختن بمب اتمی روابط آن کشور با بریتانیا را تیره کرده است.

ارکی ایلسلی، نماینده مجلس عوام از حزب حاکم کارگر که از سفر به ایران صرفنظر کرده، به تایمز گفته است که میل ندارد تصویر او در کنار تاسیسات اتمی ایران در سرتاسر جهان پخش شود.

در خاتمه گزارش تایمز آمده است که سازمان های اطلاعاتی تحقیقات درباره دانشجویان ایرانی متقاضی تحصیل در دوره های فوق لیسانس در رشته های حساس علمی در بریتانیا را آغاز کرده اند با این هدف که از دستیابی آنان به مهارت های مرتبط با صنایع تولید جنگ افزارهای کشتار جمعی جلوگیری کنند.

به نوشته تایمز، در سال جاری به شصت دانشجوی ایرانی پذیرش دانشگاهی داده نشده است.



bbc
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”