وقت همگی دوستان بخیر

بنده به فیلم های درگیری واقعی ( دست خالی یا با سلاح مخصوصا چاقو ) نیاز دارم تا کمی روی اون ها مطالعه کنم .
اگر کسی داره لطف کنه و بگذاره . ( در ضمن کم حجم باشه که ما با این خط های گازوئیلی بتونیم دانلودش کنیم

مرسی

مدیر انجمن: شوراي نظارت
ASHK HIKAYESI نوشته شده:سلام !
وقت همگی دوستان بخیر![]()
بنده به فیلم های درگیری واقعی ( دست خالی یا با سلاح مخصوصا چاقو ) نیاز دارم تا کمی روی اون ها مطالعه کنم .
اگر کسی داره لطف کنه و بگذاره . ( در ضمن کم حجم باشه که ما با این خط های گازوئیلی بتونیم دانلودش کنیم)
مرسی![]()
![]()
Palang mah gerefteh نوشته شده:ASHK HIKAYESI نوشته شده:Palang mah gerefteh, جان !
ممنون به خاطر زحمتی که کشیدید .![]()
![]()
فیلم روس ها جالب بود![]()
منظور بنده در این تاپیک فیلم از درگیری واقعی ( خیابانی ) بود ( نه باشگاهی )لزمی هم نداره که خارجی باشه ! ایرانی باشه بهتره !
![]()
اینطور که پیداست شما در پی فیلم مستند هستید.
ASHK HIKAYESI نوشته شده:Palang mah gerefteh, جان !
ما همیشه تمرینات درگیری را در باشگاه داریم . اما همانطور که میدانید اکثر این تمرینات دارای محدودیت هایی هستند که هنرجویان آسیب نبینند . بنده تصمیم دارم برای شاگردانم چنین صحنه هایی تهیه کنم و به حالت آموزشی بررسی کنیم . فقط درگیری واقعی خیابانی باشد .
( با توجه به اینکه به لطف خدا تا این لحظه حتی یک درگیری خیابانی هم نداشته ام ( دعا کنید که همچین اتفاقی هم نیفته ! ) مشتاق مطالعه دقیق چنین صحنه هایی هستم ، هر چند که معمولا در چنین مواقعی می ایستم و نگاه می کنم و صحنه را از دست نمی دهم !!!)
![]()
Palang mah gerefteh نوشته شده:ASHK HIKAYESI نوشته شده:Palang mah gerefteh, جان !
ما همیشه تمرینات درگیری را در باشگاه داریم . اما همانطور که میدانید اکثر این تمرینات دارای محدودیت هایی هستند که هنرجویان آسیب نبینند . بنده تصمیم دارم برای شاگردانم چنین صحنه هایی تهیه کنم و به حالت آموزشی بررسی کنیم . فقط درگیری واقعی خیابانی باشد .
( با توجه به اینکه به لطف خدا تا این لحظه حتی یک درگیری خیابانی هم نداشته ام ( دعا کنید که همچین اتفاقی هم نیفته ! ) مشتاق مطالعه دقیق چنین صحنه هایی هستم ، هر چند که معمولا در چنین مواقعی می ایستم و نگاه می کنم و صحنه را از دست نمی دهم !!!)
![]()
فکر بسیار بسیار جالبی ست، من حتما اگر فایلی در این زمینه پیدا کردم به یاد تاپیک شما خواهم بود. ولی موضوع واقعا نادری ست. احتمالا آرشیو پلیس خصوصا در اروپا از اینگونه فیلمهای مستند پیدا می شود، چونکه در خیلی مکانها دوربین 24 ساعت روی 24 ساعت فیلم می گیرند و آرشیو می کنند. ولی در رسانه ها بعید می دانم...
برای شما استاد گرامی و شاگردانتان آرزوی موفقیت دارم. پیروز باشید.