عشق يعني چي؟
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
Re: عشق يعني چي؟
salar ,
فکر کنم تو این قضیه من فوق تخصص هم پاس کردم شما کجای کاری؟
من الان چیزی نزدیک به یک سال از عاشقیم میگذره نه کم اوردم نه چیزی از علاقه من به ایشون کم شده.
احساسات زود گذر این حرفها رو کهنه کردیم گذاشتیم کنار.
جواد عزیز. نمیدونم چی باید بگم. چون کوری عصا کش کور دیگر شود.
فکر کنم تو این قضیه من فوق تخصص هم پاس کردم شما کجای کاری؟
من الان چیزی نزدیک به یک سال از عاشقیم میگذره نه کم اوردم نه چیزی از علاقه من به ایشون کم شده.
احساسات زود گذر این حرفها رو کهنه کردیم گذاشتیم کنار.
جواد عزیز. نمیدونم چی باید بگم. چون کوری عصا کش کور دیگر شود.
-
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
عشق، حتماً باید حداقل یه سرش کامل باشه ! عشق دو موجود ناقص به یکدیگر، ملغمه ی عجیب و غریبی است از عاطفه، محبت، شهوت و هوس و در واقع توهمی بیش نیست !! میگین نه، امتحان کنین و با (مثلاً) عشقتون به وصال برسین تا ایمان بیارین !! 

,
اگه منظورتون از ناقص منم که باید بگم همچین هم ناقص نیستم. نمیدونم چرا بعضی دوستان اصرار دارن شکست ها و ناکامی های عشقی خودشون به دیگران تعمیم بدن.
چرا بعضی از ما سعی میکنم این احساس ذاتی و خدایی در خودمون سرکوب کنیم؟ اگه چیز بدی بود خدا چرا در وجود ما گذاشت؟ این حس هم مثل خیلی از حس های دیگه ای که داریم مثل درد ، خنده، تشنگی،... جزو نیازهای روحی هر انسان. حالا بعضی ها ازش استفاده میکنن بعضی ها هم نه.
عشق به خدا یه چیز و عشق به هم نوع یه چیزه دیگه. شما اگه کسی دوست نداشته باشین میتونین باهاش زندگی کنین؟ چرا میگین عشق به دختر؟
اگه سرگذشت من تورو به یاد طفولیت و خاله بازی هات انداخت که باید بگم شما تو این قضیه پیشکسوتین.
اگه براتون سخت که باور کنین هنوز هم میشه عاشق بود و دوست داشت باید بگم که واقعا براتون متاسفم.
اگه منظورتون از ناقص منم که باید بگم همچین هم ناقص نیستم. نمیدونم چرا بعضی دوستان اصرار دارن شکست ها و ناکامی های عشقی خودشون به دیگران تعمیم بدن.
چرا بعضی از ما سعی میکنم این احساس ذاتی و خدایی در خودمون سرکوب کنیم؟ اگه چیز بدی بود خدا چرا در وجود ما گذاشت؟ این حس هم مثل خیلی از حس های دیگه ای که داریم مثل درد ، خنده، تشنگی،... جزو نیازهای روحی هر انسان. حالا بعضی ها ازش استفاده میکنن بعضی ها هم نه.
عشق به خدا یه چیز و عشق به هم نوع یه چیزه دیگه. شما اگه کسی دوست نداشته باشین میتونین باهاش زندگی کنین؟ چرا میگین عشق به دختر؟
اگه سرگذشت من تورو به یاد طفولیت و خاله بازی هات انداخت که باید بگم شما تو این قضیه پیشکسوتین.
اگه براتون سخت که باور کنین هنوز هم میشه عاشق بود و دوست داشت باید بگم که واقعا براتون متاسفم.
-
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
renger نوشته شده:nasdel,
سلام دوست عزیز. تازه الان نوشته ت رو دیدم! راستش من اصلاً پستی رو که شما بهش اشاره می کنی رو ندیدم و فقط در پاسخ به سوال کلی تاپیک نظرم رو گفتم.
فکرمی کنم کلاً نگرفتی که منظورم چیه !! هم خلقتی عزیزم (!)، من هیچ اصراری ندارم که در مورد خودم چیزی بگم، چون کلاً دارم سعی میکنم خودخواهی رو در خودم از بین ببرم! ولی دیدم شما از عشق به هم نوع حرف زدی که ظاهراً مدعیش هم هستی. حالا یه سوال ! دوست عزیز، فکرمی کنی کسی که سعی می کنه عاشق هم نوعاش (به قول شما) باشه، تو کلامش با به کار بردن جملاتی مثل «اگه سرگذشت من تورو به یاد طفولیت و خاله بازی هات انداخت که باید بگم شما تو این قضیه پیشکسوتین.» همون هم نوعای کذایی رو تحقیر می کنه ؟!

در هر صورت برای تو و بقیه هم نوعان آرزوی عاشق شدن حقیقی رو دارم.

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
وقتی کسی عشق من به خاله بازی هاش تشبیه میکنه انتظار دارین من هم صدیق کنم؟؟؟
من فعالیتهایم در این سایت در زمینه های دیگر است و با اینگونه تاپیک ها میانه ای ندارم.اگر هم اظهار نظری کردم چون داستان جالبی بود و مشابه اش قبلا برایم اتفاق افتاده حتی در دوران کودکی و بعد از مدتی با بالا رفتن و تفکر به مسائل مهمتر زندگی به ورطه فراموشی رفته بودند.شما نیز اندکی احساسات عاشقانه تان در ادبیات صحبتتان تاثیر داشته است و اندکی با چاشتی تندی صحبت می کنید.مگر ما در این فروم بد یکدیگر را می خواهیم.مگر با هم دشمنیم.نه عزیز من صرفا ارائه تجربیات به یکدیگر است و تمام.
امید که شرایط خود را بسنجید و تصمیم درستی در زندگی تان بگیرید.همین.
یا علی.
بی
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6699 بار
- سپاسهای دریافتی: 12095 بار
- تماس:
salar , درد عشق نکشیدی که بفهمی این بنده خدا چی میگه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 135 بار
- سپاسهای دریافتی: 380 بار
سلام...و شاید دیگر بای!!!
این روزا که میخوام اما نمیتونم با این سایت بس خاطره انگیز بای کنم شاید برا یه مدت کوتاه...خواستم یه search ای در پستام بزنم...دیدم از 50 پستی که زدم..10 تاش مشاعره بوده..
!!10 تاش کپی پیست فیزیک...چند تاشم محدود به این تاپیک...!
من کلا پستای بچه هارو دنبال میکردم...و این اواخر اصلا فکر پست زدن نداشتم...تا به الان!!
باورتون نمیشه وقتی پستای یک سال پیشم رو در این تاپیک خوندم...شک کردم که این بنده خدا خودمم یا نه
...الانشم در
ام..!!
خداییش چه نثر خاصی داشتم اون روزا...الانم زور بزنم اونطوری نمینویسم...یاده یه بنده خدایی رو زنده کنیم..که الان میاد میگه "مگه دارمی با موبایل میحرفی؟؟"....
من این تاپیک رو با نام رنجر عزیز به یاد دارم...الانم دوس دارم در این ساعت های آخرم تو سایت ...بدونم آخر قضیه ی معروف "DVD" به کجا کشید؟؟....به آمار کاربران 24 ساعت قبل نگا کردم دیدم رنجر onشده....
حالا رنجر عزیز قضیه آخرش چی شد....؟؟؟
اگه این پستم اسپم به حساب بیاد...پیشاپیش عذر میخواهم..خوب باید یکی پیدا شه که در میان این همه متخصص دو سه تا تاپیک "عشقی"رو بیاره رو بورس!!!
این روزا که میخوام اما نمیتونم با این سایت بس خاطره انگیز بای کنم شاید برا یه مدت کوتاه...خواستم یه search ای در پستام بزنم...دیدم از 50 پستی که زدم..10 تاش مشاعره بوده..

من کلا پستای بچه هارو دنبال میکردم...و این اواخر اصلا فکر پست زدن نداشتم...تا به الان!!
باورتون نمیشه وقتی پستای یک سال پیشم رو در این تاپیک خوندم...شک کردم که این بنده خدا خودمم یا نه

خداییش چه نثر خاصی داشتم اون روزا...الانم زور بزنم اونطوری نمینویسم...یاده یه بنده خدایی رو زنده کنیم..که الان میاد میگه "مگه دارمی با موبایل میحرفی؟؟"....
من این تاپیک رو با نام رنجر عزیز به یاد دارم...الانم دوس دارم در این ساعت های آخرم تو سایت ...بدونم آخر قضیه ی معروف "DVD" به کجا کشید؟؟....به آمار کاربران 24 ساعت قبل نگا کردم دیدم رنجر onشده....
حالا رنجر عزیز قضیه آخرش چی شد....؟؟؟
اگه این پستم اسپم به حساب بیاد...پیشاپیش عذر میخواهم..خوب باید یکی پیدا شه که در میان این همه متخصص دو سه تا تاپیک "عشقی"رو بیاره رو بورس!!!

nodet, عزیز
سلام
راستش از آخرین پستم تو این تاپیک تا الان اتفاقات زیادی افتاد که اگه بخوام بنویسم چند صفحه ای میشه
ولی مختصر و مفیدش میشه این:
تو آخرین صحبتی که با هم داشتیم اواخر فروردین بود البته اینم یگم همیشه خودش سر صحبت باز میکنه من زیاد علاقه ای به بحث باهاش در این مورد ندارم چون میترسم آخرش جوری بشه که دیگه نتونم همینقدر هم ببینمش.
خوب من بهش گفتم دوستش دارم چند بار هم گفتم و اون هم همیشه میگه نه، نمیشه ما نمیتونیم از این حرفها
داشتم میگفتم اواخر فروردین امسال که رفتم گفت چرا اینقدر دی وی دی میخری که چی بشه؟
گفتم خوب چاره چیه؟
گفت: من که قبلا بهت گفتم بی خود وقتت تلف نکن جوونی برو دنبال آینده ات خیلی کارها هست که باید انجام بدی ...
گفتم: شما میگین چیکار کنم برم ؟ نرم؟
گفت: وفتی میگم نمیشه همون برو محترمانه است
اینو که گفت فهمیدم دیگه جدی جدی جای من اینجا نیست. خیلی ناراحت شدم بعد از یک سال اندی این بود جواب من تازه محترمانه اش.
یه چند ثانیه ای مکث کردم گفتم باشه خداحاقظ
رفتم. رفتم تا یک ماه اون منو نمیدید. دقت دارین که اون منو نمیدید. ولی من تقریبا هر روز دورادور میدیدمش.
تا اینکه بالاخره طاقتم تموم شد دوباره از جلوی مغازشون رد شدم. جالب میدونین چیه با این که میگه علاقه ای به من نداره ولی هر موقع رد میشم نگاهم میکنه. حالا نمیدونم این نگاه از سر محبت یا کنجکاوی که این چه جور جونوریه
مختصر و مفیدش میشه این.
سلام
راستش از آخرین پستم تو این تاپیک تا الان اتفاقات زیادی افتاد که اگه بخوام بنویسم چند صفحه ای میشه
ولی مختصر و مفیدش میشه این:
تو آخرین صحبتی که با هم داشتیم اواخر فروردین بود البته اینم یگم همیشه خودش سر صحبت باز میکنه من زیاد علاقه ای به بحث باهاش در این مورد ندارم چون میترسم آخرش جوری بشه که دیگه نتونم همینقدر هم ببینمش.
خوب من بهش گفتم دوستش دارم چند بار هم گفتم و اون هم همیشه میگه نه، نمیشه ما نمیتونیم از این حرفها
داشتم میگفتم اواخر فروردین امسال که رفتم گفت چرا اینقدر دی وی دی میخری که چی بشه؟
گفتم خوب چاره چیه؟
گفت: من که قبلا بهت گفتم بی خود وقتت تلف نکن جوونی برو دنبال آینده ات خیلی کارها هست که باید انجام بدی ...
گفتم: شما میگین چیکار کنم برم ؟ نرم؟
گفت: وفتی میگم نمیشه همون برو محترمانه است
اینو که گفت فهمیدم دیگه جدی جدی جای من اینجا نیست. خیلی ناراحت شدم بعد از یک سال اندی این بود جواب من تازه محترمانه اش.
یه چند ثانیه ای مکث کردم گفتم باشه خداحاقظ
رفتم. رفتم تا یک ماه اون منو نمیدید. دقت دارین که اون منو نمیدید. ولی من تقریبا هر روز دورادور میدیدمش.
تا اینکه بالاخره طاقتم تموم شد دوباره از جلوی مغازشون رد شدم. جالب میدونین چیه با این که میگه علاقه ای به من نداره ولی هر موقع رد میشم نگاهم میکنه. حالا نمیدونم این نگاه از سر محبت یا کنجکاوی که این چه جور جونوریه
مختصر و مفیدش میشه این.
- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
درود
[FONT=Times New Roman]ازدواج هایی که از سر عشق انجام می پذیرد (همان به اصطلاح ازدواج های عاشقانه)،پدرشان خطا و مادرشان ضرورت(نیاز) است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=Times New Roman]احساس های عاطفی مشابه بین زن و مرد از نظر سرعت متفاوت است و به همین دلیل سوء تفاهم زنان و مردان نسبت به هم هیچ گاه پایان نمی پذیرد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=Times New Roman]زنان در پس تمام غرور خویش،باز هم بدون در نظر آوردن فردی خاص،«زن» را تحقیر می کنند.
[FONT=Times New Roman]ازدواج هایی که از سر عشق انجام می پذیرد (همان به اصطلاح ازدواج های عاشقانه)،پدرشان خطا و مادرشان ضرورت(نیاز) است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=Times New Roman]احساس های عاطفی مشابه بین زن و مرد از نظر سرعت متفاوت است و به همین دلیل سوء تفاهم زنان و مردان نسبت به هم هیچ گاه پایان نمی پذیرد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=Times New Roman]زنان در پس تمام غرور خویش،باز هم بدون در نظر آوردن فردی خاص،«زن» را تحقیر می کنند.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
با این که میگه علاقه ای به من نداره ولی هر موقع رد میشم نگاهم میکنه. حالا نمیدونم این نگاه از سر محبت یا کنجکاوی
از سر دلسوزی به پسری بی ریا که صادقانه دل داده ولی نمیداند چرا!کمی هم شیطنت های دخترانه!

------------------------------
7ماه از آخرین پستم در این تاپیک میگذره! ادبیات و نثرم الان 180 درجه با آن زمان فرق میکنه! حتی حرف زدنم هم عوض شده!
صراحتا مطالب قبلی نوشته شده توسط خودم را تکذیب میکنم!احتمالا کسی دیگری نوشته!چون با نوشتار غریبی میکنم!
ولی چون تاپیک از موضوعش خیلی فاصله گرفته عشق رو اینطوری معنی میکنم!
عشق یعنی دل سپردن در الست .......از می وصل الهی مستِ مست
عشق یعنی جلوه صبر خدا.....شرم ایوب نبی از مرتضی
عشق بر دلداده فرمان میدهد....عاشق جان داده را جان میدهد
بی