"نين جوتسو" رزم پنهان

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

"نين جوتسو" رزم پنهان

پست توسط سيالكوتي »

مطلب زير از وبلاگ خودم نوشته شده و ان شالله باز هم مطلب از نين جوتسو مي ذارم
سلام این دفعه می خوام یک ورزش رزمی پدر مادر دار و با حال رو براتون معرفی کنم

نین جوتسو (رزم پنهان)

کلمه نین جوتسو به معنای رزم پنهان می باشد که کلمه ایی ژاپنی است

رشته رزمی نین جوتسو مربوط به نیرو های ژاپنی بسیار زبده به نام نینجا می باشد

که به هنر اموزان این رشته نینجا گفته می شود رشته ی نین جوتسو رشته ایی 800

ساله است که در زمان های گذشته سینه به سینه اموزش داده می شده که توسط

کانچو فرجی در سال 69 به ایران اورده شده است و در نقاط مختلف کشور نظیر شهریار

گرگان. قزوین. ابیک .بندر عباس. ارک. مشهد مقدس و تهران و... تمرین می شود امروزه

حدود 3000 نینجا این رشتهی رزمی را فرا میگیرند .

در این رشته سلاح های مختلفی از جمله بو (چوب) نانچیکو. شمشیر. شوریکن(ستاره

های پرتابی) و کوری ساری(داس) و... اموزش داده میشود که به این اموزش ها باید

دفاع شخصی و اکروبات را نیز اضافه کرد.

این رو هم بگم که کلمه ی کوماندو رو انگلیسی ها زمانی ابداع کردن که در ژاپن نینجا

ها رو دیدن.

هرکی خواست بگه ادرس تهرانشو بدم

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

Re: "نين جوتسو" رزم پنهان

پست توسط Ernesto_Rommel »

ممنون

جالب بود و البته مجله جنگ افزار هم یه 4 قسمتی میشه یه مقاله با همین نام رو شروع به کار کرده از یه استادی که الان اسمش یادم نیست

شمائید؟!

در کل باحاله! هرچند ما اخرش نفهمیدیم! کونگ فو خوبه یا نینجا بازی! یا جودو یا کاراته!

چشمک!

یا حق
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط soheil_riazi »

همش خوبه. اساتید واقعی هر کدام از این رشته ها قدرت معنوی و اخلاقی بالایی دارن که ارزشش بارها بیش از قدرت رزمیشونه
ولی من از نینجا ها خوشم نمیاد. مطالب بدی در مورد خشونت هاشون شنیدم.
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

soheil_riazi نوشته شده:همش خوبه. اساتید واقعی هر کدام از این رشته ها قدرت معنوی و اخلاقی بالایی دارن که ارزشش بارها بیش از قدرت رزمیشونه
ولی من از نینجا ها خوشم نمیاد. مطالب بدی در مورد خشونت هاشون شنیدم.

درباره ی خشونت و فنون واقعا وحشیانه شون حرفی نیست ، ولی باید گفت که نینجاهای اصیل این فنون رو در راه خدمت به مردم به کار میگرفتند نه ...

به خاطر همین دیدگاه بد نسبت به نینجا ها مخصوصا در خود ژاپن ، سوکه هاتسومی (رهبر فعلی این شیوه) با برگزاری برنامه های مختلف در جاهای مختلف جهان سعی در شناساندن این شیوه ی کهن رزمی به حالتی صلح جویانه به مردم داره ... در ضمن به خاطر همین حساسیت ها معمولا از عبارت نینجا استفاده نمیکنند (البته ایران رو نبینید که نینجا مثل نقل و نبات ریخته !_نینجا یک لقبه که به یک سری از جنگجویان این طریقت داده میشد و به هرکسی هم داده نمیشه !)

در ضمن اسم فعلی این شیوه بوجینکان بودو تای جوتسو می باشد نه نین جوتسو یا نینجا ...

تصویرتصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط سيالكوتي »

Ernesto_Rommel نوشته شده:ممنون

جالب بود و البته مجله جنگ افزار هم یه 4 قسمتی میشه یه مقاله با همین نام رو شروع به کار کرده از یه استادی که الان اسمش یادم نیست

شمائید؟!

در کل باحاله! هرچند ما اخرش نفهمیدیم! کونگ فو خوبه یا نینجا بازی! یا جودو یا کاراته!

چشمک!

یا حق

نخير قربان ايشون دان هشته در حالي كه ما كيو 10 هم نداريم
در مورد رشته هاي ديگه هم اينو بايد بگم كه هر رشتهايي براي خود استراتژيك و سياست خاص خودشون رو دارن (البته شايد بعضي از رشته ها نداشته باشن)
و تو دعوا يا غيره ميشه از همه ي اون ها استفاده كرد و چه خوبه كه ادم گلچيني از بهترين فن ها رو تو چنده ي خودش داشته باشه چيزي كه تقريبا تو نين جوتسو جمع شده (يعني از اكربات و دفاع شخصي و كوميته و ....استفاده شده)همون استادي كه شما مي فذماين (كانچو اكبر فرجي) توي مقاله ايي كه تو جنگ افزار چاپ شده بود گفته بود(نقل به مضمون ): كه يك نين جا براي رشد و پيشرفت بايد فقط دنبال تكنيك هاي نين جوتسو نباشه
...........................................................

در مورد خشونت نين جا ها هم بگم كه تو كتابي كه يكي از دوستان داده بود و ترجمه بود نوشته بود كه (نقل به مضمون ) : از اون جا كه نين جا ها از طبقات پست جامعه بودند و از اون جا كه جنگجويان اون ها رو بذدل مي خواندند در صورت دستگيري مرگري زجر اور انتظار اون ها رو ميكشيد مثلا پوستشون رو به ارومي ميگندن يا تو روغن داغ مي انداختنشون .خوب طبيعي هست كه نين جا ها به خاطر همچنين ملاحظات و سياست گذاري هي سبكشون بدترين تكنيك ها رو به دشمن مي زدند

كلا تو اون دوره در ژاپن خوشنت و خودكشي زياد بوده
........................................................
اقاي ASHK HIKAYESI تا اون جايي كه من ديدم تو ارمي كه به ما دادن به لاتين نين جوتسو نوشته شده و تو كارت باشگاه و مقالات و كتاب هايي هم كه ديدم از كلمه ي نين جوتسو استفاده شده اگر منظور شما بوجين كان دو جو است كه به معني كلاس تمرين و مدرسه و اين چيز ها مي باشد كلا تو ايران به شاگردان نين جوتسو نينجا گفته مي شه و فكر كنم تو ژاپن هم همين جور بوده خوب تو ايران يك سرس مسايل فرق مي كنه من شنيدم تو ژاپن كمر بند سفيدشون هم سياه مي بنده و در ارم با مشكي ها فرق مي كنه(ارم رو لباس)
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

ایا فقط تو تهران باشگاه داره یا بقیه شهرهام هست؟!

به خصوص دور و بره ما یعنی کرمانشاه!

ممنون
Major II
Major II

پست توسط ASHK HIKAYESI »

سيالكوتي نوشته شده:........................................................
اقاي ASHK HIKAYESI تا اون جايي كه من ديدم تو ارمي كه به ما دادن به لاتين نين جوتسو نوشته شده و تو كارت باشگاه و مقالات و كتاب هايي هم كه ديدم از كلمه ي نين جوتسو استفاده شده اگر منظور شما بوجين كان دو جو است كه به معني كلاس تمرين و مدرسه و اين چيز ها مي باشد كلا تو ايران به شاگردان نين جوتسو نينجا گفته مي شه و فكر كنم تو ژاپن هم همين جور بوده خوب تو ايران يك سرس مسايل فرق مي كنه من شنيدم تو ژاپن كمر بند سفيدشون هم سياه مي بنده و در ارم با مشكي ها فرق مي كنه(ارم رو لباس)

منظور بنده چیز دیگری نبود ، منظورم را به طور دقیق در بالا عرض کردم !!! از جمله معانی بوجینکان محل سلحشوران و جنگجویان نیز هست . و الان هم اسم رسمی این سبک در دنیا بوجینکان بودو تای جوتسو میباشد .

در ژاپن آن طور نیست که هر کس این شیوه را یاد بگیرد خود را نینجا بنامد !!!!! تصویر نینجا ها جنگجویانی بودند که زمانی وجود داشتند و الان مرده اند و به تاریخ پیوسته اند ... تصویراستاندارد بین المللی کمربند ها هم در سبک بوجینکان بودو تای جوتسو (به قول ایرانی ها و بعضی ها نین جوتسو) سفید ، سبز ، و مشکی می باشد ! درباره ی آرم هم بله یکی از نشانه های درجه ی فرد علاوه بر کمربند ، رنگ آرم و همینطور ستاره های رنگین اطراف آن (نقره ای و طلایی) می باشد ...

تصویرتصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط سيالكوتي »

Ernesto_Rommel نوشته شده:ایا فقط تو تهران باشگاه داره یا بقیه شهرهام هست؟!

به خصوص دور و بره ما یعنی کرمانشاه!

ممنون

دوست عزيز زير نقشه كه نوشته بود با ما تماس بگيريد (info@ninjutsu.ir (

نقشه باشگاه هاي نين جوتسو در ايران
[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط سيالكوتي »

ASHK HIKAYESI نوشته شده:

منظور بنده چیز دیگری نبود ، منظورم را به طور دقیق در بالا عرض کردم !!! از جمله معانی بوجینکان محل سلحشوران و جنگجویان نیز هست . و الان هم اسم رسمی این سبک در دنیا بوجینکان بودو تای جوتسو میباشد .

در ژاپن آن طور نیست که هر کس این شیوه را یاد بگیرد خود را نینجا بنامد !!!!! تصویر نینجا ها جنگجویانی بودند که زمانی وجود داشتند و الان مرده اند و به تاریخ پیوسته اند ... تصویراستاندارد بین المللی کمربند ها هم در سبک بوجینکان بودو تای جوتسو (به قول ایرانی ها و بعضی ها نین جوتسو) سفید ، سبز ، و مشکی می باشد ! درباره ی آرم هم بله یکی از نشانه های درجه ی فرد علاوه بر کمربند ، رنگ آرم و همینطور ستاره های رنگین اطراف آن (نقره ای و طلایی) می باشد ...

تصویرتصویر

ما كه تو باشگاه كمبرند بنفش و زرد هم داريم قرمزش رو هم تو تلويزين ديدم نين جا ها هنوز هم وجود دارنداما نه مثل قديم و رهبر شون الان فردي به اسم سوك ماساكي هاتسومي است
.................................................................................................
اين رو هم بگم چون تو بالا موثق نبود كانچو اكبر فرجي شي هان هست و دقيقا نمي دونم كه دان چنده
Major II
Major II

پست توسط ASHK HIKAYESI »

سيالكوتي نوشته شده:
ASHK HIKAYESI نوشته شده:

در ژاپن آن طور نیست که هر کس این شیوه را یاد بگیرد خود را نینجا بنامد !!!!! تصویر نینجا ها جنگجویانی بودند که زمانی وجود داشتند و الان مرده اند و به تاریخ پیوسته اند ... تصویر   بین المللی کمربند ها
هم در سبک بوجینکان بودو تای جوتسو (به قول ایرانی ها و بعضی ها نین جوتسو) سفید ، سبز ، و مشکی می باشد ! درباره ی آرم هم بله یکی از نشانه های درجه ی فرد علاوه بر کمربند ، رنگ آرم و همینطور ستاره های رنگین اطراف آن (نقره ای و طلایی) می باشد ... 

تصویرتصویر

ما كه تو باشگاه كمبرند بنفش و زرد هم داريم قرمزش رو هم تو تلويزين ديدم نين جا ها هنوز هم وجود دارنداما نه مثل قديم و رهبر شون الان فردي به اسم سوك ماساكي هاتسومي است
.................................................................................................
اين رو هم بگم چون تو بالا موثق نبود كانچو اكبر فرجي شي هان هست و دقيقا نمي دونم كه دان چنده

ان شاالله بعد از مدتی به صحت عرایض بنده پی خواهید برد ... نمیدانم کی ... شاید چند روز ، چند ماه ، چند سال دیگر و شاید هم هرگز !!!
New Member

پست توسط mamalllll »

دوستان سلام
من خودم نینجا هستم دان 4 و بیشتر در زمینه ی حملات مخفیانه و نابودی هدف فعالیت کردم

البته نینجوتسو رو تو ایران ادامه ندادم تویه خارج از کشور ادامه دادم چون خیلی دوستش دارم

و می خواستم اینو بگم تویه همین ایران افرادی از نینجا ها هستند که می تونن با قدرت های فکر یک نفر رو بیهوش و کنترل و یا حتی نابود کنن

البته من اینا رو خیلی دیدم و استادم یکی از همین افراده که می تونست اجسام رو تکون بده بلند کنه از رویه زمین و یک فرد رو با قدرت ذهن کنترل کنه و من اینو با چشم خودم دیدم

مطالب این دوستانم خوبه ولی زیاد روی بوجیکان تمرکز نکنین چون به قول یکی از همین دوستامون اون مکتب نه اسم این ورزش به عبارت دیگه به جایی که اموزش می بینن میگن

و در مورد کمربند ها چون در کشور های مختلف نوع اموزش های نینجوتسو متفاوت هست کمربند ها و اسامی خاصی داره مثلا در ایران یک مکتب امزشی نینجا وجود داره و در ژاپن مکتب دیگه ای برای همین رنگ کمربند ها متفاوت هست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط ashkan-mr »

با سلام

بنده و دوستانم یه تعدادی شمشیر نینجا کامائه و از این جور چیزا میخواستیم

البته تو منیریه پیدا میشه ولی نامردا گرون فروشن میخواستم ببینم از عزیزان تو تهران یا کرج که دیگه مرکز نینجودسو هست فروشگاهی سراغ دارن

با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”