آنهائی که برای تعالی نیروی دریایی زحمت کشیدند
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
- تماس:
آنهائی که برای تعالی نیروی دریایی زحمت کشیدند
کسی میدونه این خونه کی بوده؟

وبلاگهایم
[External Link Removed for Guests]
- تماس:
Re: آنهائی که برای تعالی نیروی دریایی زحمت کشیدند
ashkaan نوشته شده:کسی میدونه این خونه کی بوده؟
برای اطلاع دوستان بگم که این خانه
متعلق است به
"شهریار شفیق"

وبلاگهایم
- تماس:
ashkaan نوشته شده:ashkaan نوشته شده:کسی میدونه این خونه کی بوده؟
برای اطلاع دوستان بگم که این خانه
متعلق است به
"شهریار شفیق"
شهریار شفیق (پهلوینیا) (۲۴ اسفند ۱۳۲۳ - ۱۶ آذر ۱۳۵۸ پاریس) افسر ارشد نیروی دریایی ارتش شاهنشاهی ایران و دارای درجه تیمساری بود. از آنجاییکه وی فرزند اشرف پهلوی و خواهرزاده شاه بود لقب والاگهر در ابتدای نامش استفاده میشد.
وی بعد از پیروزی انقلاب در ایران در روز ۳۰ بهمن ۱۳۵۷ و یک هفته بعد از فروپاشی رژیم سلطنتی و اعلام بیطرفی ارتش از ایران گریخت و در فرانسه به همسر و ۲ فرزندش پیوست. همزمان در ایران صادق خلخالی رئیس دادگاه انقلاب اسلامی وقت برای وی دادگاهی غیابی ترتیب داده بود و وی را همراه با تنی چند از فرماندهان ارشد ارتش شاهنشاهی به «افساد فی الارض» متهم و محکوم به اعدام کرده بود. شهریار شفیق با نفوذی که در ارتش ایران داشت قصد انجام کودتایی را برای بازگرداندن محمدرضا شاه پهلوی به ایران را داشت که در نهایت در ساعت ۱۳ روز جمعه ۱۶ آذر ماه ۱۳۵۸ هنگام خروج از خانهٔ مادر خویش، اشرف پهلوی، به ضرب دو گلوله که به پشت گردن و سر وی اصابت کرد، به قتل رسید.

وبلاگهایم
- تماس:
و اما شنیده ها حاکی از آن است که شفیق نگریخت بدان علت که خود را فاسد نمیدانست.
اما به دستور شاه ، بادی گارد وی شبانه او را از منزل ربود و با قایق به امارات و از آنجا به فرانسه برد.
داستان ترور او را که همگی خوانده اید یا میدانید.
اما به دستور شاه ، بادی گارد وی شبانه او را از منزل ربود و با قایق به امارات و از آنجا به فرانسه برد.
داستان ترور او را که همگی خوانده اید یا میدانید.
وبلاگهایم
- تماس:
ياد نوه رضا شاه فاتح سه جزيره هميشه ايراني ناخدا يكم شهريار شفيق گرامي باد 

وبلاگهایم
- سپاسهای ارسالی: 1110 بار
- سپاسهای دریافتی: 360 بار
دوست من
لطفا به قوانین پایبند باشید
شما چند پست پشت سرهم را در فاصله های زمانی 3 و4و 10 دقیقه قرار دادید
می توانستید همه را در یک پست قرار بدهید. امیدوارم این کار شما صرفا به علت افزایش تعداد پست هایتان نباشد
در ضمن ملت ایران از خاندان پهلوی خیری ندیده اند که بخواهند یادشان را گرامی بدارند
لطفا به قوانین پایبند باشید

شما چند پست پشت سرهم را در فاصله های زمانی 3 و4و 10 دقیقه قرار دادید
می توانستید همه را در یک پست قرار بدهید. امیدوارم این کار شما صرفا به علت افزایش تعداد پست هایتان نباشد

در ضمن ملت ایران از خاندان پهلوی خیری ندیده اند که بخواهند یادشان را گرامی بدارند

!!!A good controller is a PROCEDURAL controller

- تماس:
آدم خوب خوبه و همه جا از اون به نیکی یاد میشه.
چه از پهلوی باشه و چه نه.
افزایش پست هم برای من ارزشی نداره-برای شما چی؟
کاش میشد آینده را دید
چه از پهلوی باشه و چه نه.
افزایش پست هم برای من ارزشی نداره-برای شما چی؟
کاش میشد آینده را دید

وبلاگهایم
ashkaan نوشته شده:آدم خوب خوبه و همه جا از اون به نیکی یاد میشه.
دوست عزیز
میشه یکی از خوبی های این شخص رو بگید تا بیشتر باهاشون آشنا بشم ؟؟

اصلا از خیر این آقا گذشتم یکی از خوبی ها یا خدمات شخص اول مملکت رژیم قبل رو بگید !!!
نگویید خرید اف-14 و از این جور حرفا که گوشمون از اینا پره

!!!A good controller is a PROCEDURAL controller

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
هیچکدام از ما آن دوران نبودیم که ببینیم چه اتفاقی افتاده است..فقط به ما گفته اند رژیم ستمشاهی و ساواک و ادمکشی و...
ولی یکی به ما نگفت چرا تو صف نانوایی...صف کوپن..تو تاکسی...تو اتوبوس خط واحد یا کلا هرجایی که چند نفر از قدیمیا جمع میشن به او بابا میگن خدابیامرز!!
این تضاد همیشه ذهن من روز آزار میداد...و من رو مجبور به مطالعه دقیق تاریخ از منابع بی طرف کرد...که نه سیخ رو سوزنونده باشن نه کباب رو
نتیجه هم نسبی بود...هم بدی داشت هم خوبی...
بدی اش این بود که بدجوری کشور رو به مصرف گرایی و محل پرکردن جیب کمپانی های غربی و نیز دادن اختیارات بیش از حد به این تیمسار و اون تیمسار کرد و خیلی چیزای دیگه...
خوبی اش هم این بود اگر نبود و تجهیزاتی که اون نخرید بود م معلوم نبود چند روز در جنگ دوام می آوردیم.ما بعد از انقلاب انبارهای مملو ار سلح را تحویل گرفتیم که در جنگ فوق العده به کارمان آمد.ذخائری که از رژیم شاه برای ما مونده بود خیلی به ما در جنگ کمک کرد.اف 14 ها اگر نبودند کارمان با کرام الکاتبین بود...جزیره خارک شاهرک حیاتی ایران را با جان و دل حفظ کردند.
دهها بیمارستان و ورزشگاه (آزادی و چندین تختی در سراسر کشور)ساخته شد.مدارس در روستا و باوسواد کردن همه با سپاه دانش.
اینها را که گفتم خواهشا کسی به معنای حمایت از رژیم گذشته تلقی نکند ولی به هر حال سعی کنیم به هر موضوعی از همه جوانب نگاه کنیم.
کاش دوستانی که از ما سن و سال بیشتری دارند و در این سایت عضوند خود بیایند و دیده های خود را ببینند.دیده هایی که واقعا دیده اند.
ما نیز سعی کنیم حرفهای صدا و سیما و کیهان را در اینجا تکرار نکنیم!!!
با سپاس.
بی
- تماس:
دریاسالار جان.
مصرف گرائی تو اون دوره یا ....!!!!!
آقا مجتبی میگه از خوبیاشون بگیم.اما اول شما بگو آقا مجتبی اون زمان رو با کی میخای مقایسه کنم.با الان یا با زمان پدرش یا با زمان قاجار یا با زمان.....
من نمیدونم سن شما چقدره یا چقدر در این رابطه مطالعه کردین.
اما از همین کتابهای مجازی که به عنوان خاطرات اونها منتشر میشه میتونید به خیلی چیزا برسید.
آقای شفیق بزرگترین کاری که کرد شکل دادن و زحمت بزرگی بود که برای سرو سامون گرفتن نیروی دریایی ایران انجام داد.
تاریخ نیروی دریایی ایران به اون زمانی ختم شد که چند تا ناو فکسنی ایران توسط انگلیسیها غرق شدن.
یه مثالی هست که میگه برای ساختن یه نیروی زمینی به سه سال زمان نیاز داری.برای یک نیروی هوایی به 10 سال و برای ساختن یه نیروی دریایی به 70 سال زمان نیاز داری.
من جوابی بیشتر از این نمیدم چون تصور تبلیغ برای اون نظام و ضد تبلیغ برای وضعیت فعلی میشه اما همینو در آخر بگم که تمامی طرحهای حال حاضر مملکت حتی همین انرژی هسته ای تا برو برسی به تجهیز مناطق جدید دریایی - حتی منوریل تهران - حتی مترو و .... تمامی اینها طرحهائی هستند که از اون زمان موندن و حالا دارن از تو بایگانی ها و آرشیو ها بیرون میان.
یه مثال معمولی بزنم: هیچ دقت کردین تا چند سال پیش به رضا شاه میگفتن رضا قلدر اما چند سالیه که به رضا خان از اون یاد میکنن.

مصرف گرائی تو اون دوره یا ....!!!!!
آقا مجتبی میگه از خوبیاشون بگیم.اما اول شما بگو آقا مجتبی اون زمان رو با کی میخای مقایسه کنم.با الان یا با زمان پدرش یا با زمان قاجار یا با زمان.....
من نمیدونم سن شما چقدره یا چقدر در این رابطه مطالعه کردین.
اما از همین کتابهای مجازی که به عنوان خاطرات اونها منتشر میشه میتونید به خیلی چیزا برسید.
آقای شفیق بزرگترین کاری که کرد شکل دادن و زحمت بزرگی بود که برای سرو سامون گرفتن نیروی دریایی ایران انجام داد.
تاریخ نیروی دریایی ایران به اون زمانی ختم شد که چند تا ناو فکسنی ایران توسط انگلیسیها غرق شدن.
یه مثالی هست که میگه برای ساختن یه نیروی زمینی به سه سال زمان نیاز داری.برای یک نیروی هوایی به 10 سال و برای ساختن یه نیروی دریایی به 70 سال زمان نیاز داری.
من جوابی بیشتر از این نمیدم چون تصور تبلیغ برای اون نظام و ضد تبلیغ برای وضعیت فعلی میشه اما همینو در آخر بگم که تمامی طرحهای حال حاضر مملکت حتی همین انرژی هسته ای تا برو برسی به تجهیز مناطق جدید دریایی - حتی منوریل تهران - حتی مترو و .... تمامی اینها طرحهائی هستند که از اون زمان موندن و حالا دارن از تو بایگانی ها و آرشیو ها بیرون میان.
یه مثال معمولی بزنم: هیچ دقت کردین تا چند سال پیش به رضا شاه میگفتن رضا قلدر اما چند سالیه که به رضا خان از اون یاد میکنن.

وبلاگهایم
- تماس:
میلاد جان
برداشت من از گوشه ای از صحبتهای شما اینه که جنگ راه افتاد تا انبار های ما از اونهمه اسلحه خالی بشه تا باز هم نفت بدیم و سلاح بگیریم.

برداشت من از گوشه ای از صحبتهای شما اینه که جنگ راه افتاد تا انبار های ما از اونهمه اسلحه خالی بشه تا باز هم نفت بدیم و سلاح بگیریم.

وبلاگهایم
در ابتدا یه موضوعی رو خدمتتون عرض کنم
اگر یه سری تو انجمن زده باشید و تاپیک هایی رو که به نوعی به خاندان پهلوی مربوط میشن
( زندگی نامه - خدمات - جنایات - رسوایی ها و...) رو دیده باشید متوجه می شید که اکثر آنها
یا قفل هستند و یا با درگیری لحنی شدیدی بین اعضا ختم به خیر شدند !!!
پس از عزیزان خواهش میکنم اگر قراره بحثی منطقی صورت بگیره لطفا خط قرمز ها رو رعایت کنیم
و صرفا به بیان حقایق بپردازیم ( با دلیل و منطق) . اگر لحن پست های من زننده بودهمین جا از همه به خصوص
اشکان عزیز عذر می خواهم در رابطه با تعداد پست ها هم اصلا منظوری نداشتم , ببخشید
و اما در یا سالار عزیز
سوال من اینه که اون قدیمیا که میگن خدا بیامرز چند کلاس سواد داشتند؟؟؟
از شرایط سیاسی زمونه چی می دونستند؟؟؟ حتی خلبان مملکت که تو آمریکا دوره دیده بود
خودش اقرار می کنه که هیچی !!!! حالا بماند اون فضای اختناق و بی خبری تو ارتش که این بنده خداها دچارش بودند.
از کاپیتولاسیون چی می دونستند ؟ معنی خودکفایی و وابستگی گندم رو می دونستند؟؟ ما کی و چرا به بیگانه ها برای تهیه ی گندم وابسته شدیم؟؟
ببینم چند در صد از روستا های کشور آب و برق و گاز داشت ؟ ( حالا تلفن بخوره تو سر من, نخواستیم) با توجه به این سوال که چند در صد از مردم کشور رو روستاییان
تشکیل می دادند؟؟ چرا مردم در اواخر حکومت دچار روستا گریزی شده بودند؟؟؟
و هزاران سوال از این دست که اگه لازم بشه مطرح میشه!
و اما در مورد خوبی هاش: اون همه سلاح رو مگه مجانی گرفته بود؟؟؟ اون سلاح ها رو برای دفاع از ملت تهیه کرده بود یا برای حفظ تاج و تختش؟؟؟
اگه برای ملت گرفته بود چرا اون اواخر با هلیکوپتر تو شهر ها پرواز می کردند و مردم رو به گلوله بسته بودند؟؟ فیلمش رو دیدید که ....
و اما اشکان عزیز اگه اونچه که شما درمورد سروسامون دادن به نیروی دریایی گفتید صحت داشته باشه .. قبول من هم ایشون رو می ستایم و از خدماتش تشکر میکنم
روحش شاد ... ( همونطور که مهارت خلبان نادر جهانبانی رو می ستایم )
در خواست من اینه که اگر امکان داره اون زمان رو با الان مقایسه کنید البته ما محوریت سوال های که در ابتدا مطرح شد
همین الان بگم که من منکر مشکلات موجود نیستم من هم مثل خیلی ها گرفتارم
یا علی

اگر یه سری تو انجمن زده باشید و تاپیک هایی رو که به نوعی به خاندان پهلوی مربوط میشن
( زندگی نامه - خدمات - جنایات - رسوایی ها و...) رو دیده باشید متوجه می شید که اکثر آنها
یا قفل هستند و یا با درگیری لحنی شدیدی بین اعضا ختم به خیر شدند !!!

پس از عزیزان خواهش میکنم اگر قراره بحثی منطقی صورت بگیره لطفا خط قرمز ها رو رعایت کنیم

و صرفا به بیان حقایق بپردازیم ( با دلیل و منطق) . اگر لحن پست های من زننده بودهمین جا از همه به خصوص
اشکان عزیز عذر می خواهم در رابطه با تعداد پست ها هم اصلا منظوری نداشتم , ببخشید

و اما در یا سالار عزیز
سوال من اینه که اون قدیمیا که میگن خدا بیامرز چند کلاس سواد داشتند؟؟؟
از شرایط سیاسی زمونه چی می دونستند؟؟؟ حتی خلبان مملکت که تو آمریکا دوره دیده بود
خودش اقرار می کنه که هیچی !!!! حالا بماند اون فضای اختناق و بی خبری تو ارتش که این بنده خداها دچارش بودند.
از کاپیتولاسیون چی می دونستند ؟ معنی خودکفایی و وابستگی گندم رو می دونستند؟؟ ما کی و چرا به بیگانه ها برای تهیه ی گندم وابسته شدیم؟؟
ببینم چند در صد از روستا های کشور آب و برق و گاز داشت ؟ ( حالا تلفن بخوره تو سر من, نخواستیم) با توجه به این سوال که چند در صد از مردم کشور رو روستاییان
تشکیل می دادند؟؟ چرا مردم در اواخر حکومت دچار روستا گریزی شده بودند؟؟؟
و هزاران سوال از این دست که اگه لازم بشه مطرح میشه!
و اما در مورد خوبی هاش: اون همه سلاح رو مگه مجانی گرفته بود؟؟؟ اون سلاح ها رو برای دفاع از ملت تهیه کرده بود یا برای حفظ تاج و تختش؟؟؟
اگه برای ملت گرفته بود چرا اون اواخر با هلیکوپتر تو شهر ها پرواز می کردند و مردم رو به گلوله بسته بودند؟؟ فیلمش رو دیدید که ....
و اما اشکان عزیز اگه اونچه که شما درمورد سروسامون دادن به نیروی دریایی گفتید صحت داشته باشه .. قبول من هم ایشون رو می ستایم و از خدماتش تشکر میکنم
روحش شاد ... ( همونطور که مهارت خلبان نادر جهانبانی رو می ستایم )
در خواست من اینه که اگر امکان داره اون زمان رو با الان مقایسه کنید البته ما محوریت سوال های که در ابتدا مطرح شد
همین الان بگم که من منکر مشکلات موجود نیستم من هم مثل خیلی ها گرفتارم
یا علی