سنگین ترین شکست استقلال در لیگ هشتم رقم خورد

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

سنگین ترین شکست استقلال در لیگ هشتم رقم خورد

پست توسط zadora »

تیم فوتبال فجر سپاسي شيراز روز چهارشنبه تيم فوتبال استقلال صدر نشين ليگ برتر فوتبال کشور را با شکست سنگين چهار بر يک بدرقه کرد.دیدار تيم هاي مقاومت و استقلال با نتيجه 4 بر 1 به سود تيم شیرازی به پايان رسيد.

ديدار تيم هاي مقاومت و استقلال از ساعت 14:00 در ورزشگاه حافظیه شهر شیراز آغاز شد.

شاگردان غلامحسین پیروانی توانستند در این دیدار ابتدا توسط مصطفی صبری در دقیقه 30 گل اول را وارد دروازه استقلال کرده و در دقیقه 35 نیز محمد ایران پوریان گل دوم را وارد دروازه وحید طالب لو کرد تا استقلال پس از مدتها نیمه اول را با شکست 2 بر صفر به رختکن برود.

در نيمه دوم برخلاف تصور تماشاگران،‌مقاومت دست از حملات خود نکشيد و بازي هجومي را در دستور کار خود قرار داد و پس از اينكه تيم مقاومت موقعيت هاي زيادي را از دست داد،بالاخره موفق شدند در دقيقه 67 این دیدار توسط امین متوسل زاده به گل سوم نیز دست یافت تا کار استقلال برای ادامه بازی مشکل شود.

در دقیقه 71 این دیدار علیرضا عباسفرد یکی از گل های خورده استقلال را جبران کرد اما در دقیقه 92 علی ممبینی موفق شد با ضربه ای زیبا چهارمین گل مقاومت را وارد دروازه استقلال کند تا استقلال در این دیدار هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشد.

قضاوت اين مسابقه بر عهده هدایت ممبینی بود. وي به بيژن کوشکي از استقلال و شهرام گودرزي از مقاومت کارت زرد نشان داد.

آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 407 بار

Re: سنگین ترین شکست استقلال در لیگ هشتم رقم خورد

پست توسط hadi021 »

سلام . نتيجه خيلي ضعيف بود اما لازم بود كه غرور بيش از حد استقلال يه جوري از بين بره. خاطره شكست 4-1 پرسپوليس با فجر تو استاديوم آزادي رو برام زنده كرد. خداكنه كه استقلال به خودش بياد و دوباره قهرماني رو تو روزهاي آخر از دست نده.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 135 بار
سپاس‌های دریافتی: 380 بار

پست توسط nodet »

[SIZE=200][SIZE=150]
[SIZE=200]تو تیم محبوب منی استقلال

تو افتخار میهنی استقلال

پرچمتو رو قله ها می کارم

آسمونو تو دست تو می کارم

اول و آخر که بشی حرفی نیست

قلب منی بازم تو رو دوست دارم

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6699 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

استقلال واقعا ضعیف بازی کرد ! یه دلیلی داشت چراش رو نمی دونم ولی این باخت یه جورایی باعث میشه جلوی غرور تیم گرفته بشه مثل پارسال که پرسپولیس 4 - 1 به استقلال اهواز باخت ولی بعدش تیم متحول شد و قهرمان شد .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

آبروریزی محض بود :x :x :x

ولی قهرمانه...پرسپولیسیا زیاد جوش نزنن ::ns
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

پست توسط jumong »

ما قهرمانيم
نيم فصل اول يادتون بياد كه از صبا باختيم اما به صدر جدول رسيديم با بازگشت يارهاي اصلي پيكان و له مي كنيم به اميد خدا
 درد من حصار بركه نيست!درد زيستن با ماهياني است كه فكر دريا به ذهنشان خطور نكرده است! 
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

پست توسط CentralWeb »

دوستان عزیز
بازی فوتبال هست و این چیزا هم توش هست
اتفاقا استقلال خیلی خیلی خوب هم بازی کرد اما این فجر بود که تنها با داتشن مربی بسیار خوبش آقای پیروانی خوب بازی کرند
استقلال سرتاپا حمله بود به هر حال شانس با ما یار نبود که گل بشه...

اما انشاءالله قهرمانی مال ماست...
فقط اس اس SS!!
به هر حال استقلال توی این فصل انشاءالله اوله!!!
قهرمانی مال ماست...

با تشکر از همه دوستان :razz:
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط ama.kh »

فكر مي كردم فقط اصفهانيا ميتونن جلو تيم هاي تهروني در بيان . اما نه اينگار استقلال همچين تيمي هم نبود .
اما دلم برا استقلال سوخت چون پرسپوليسيا لااقل يه داور دارن كه تو شرايط بحراني كمكشون كنه ( مظفري زاده . بازي با سپاهان و قهرماني پيروزي . بازي با ابومسلم تو همين هفته و . . . ) ولي استقلالي ها چكار كنن . :lol: :lol: :lol:
هيچ وقت از كسي كه هميشه موافق من بود چيزي ياد نگرفتم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 731 بار
سپاس‌های دریافتی: 145 بار

پست توسط HOGUO »

به نام خدا
با سلام
من از نیمه دوم بازی رو دیدم و قتی نتیجه 2 بر صفر و نگاه کردم شوکه شدم
خیلی بد بازی کردن فکر میکنم نبود بازیکنانی مثل جان واریو ، منتظری ، حیدری و نتیجه مساوی بازی قبل باعث این شکست بود البته نبود علیزاده هم بی تاثیر نبود چون استقلال رو به بازی هوایی اورده بود و اوت دستی های علیزاده خیلی می تونست موثر باشه ، از روی اوت های ارسالی علیزاده استقلال به گل های خوبی در لحظه های حساس رسیده و من از امیر قلعه نویی بیشتر از همه ناراحتم فکر میکردم بدون این مهره ها هم توان برد سپاسی رو داشته باشه یا حد اقل مساوی کنه اما شکست 4 بر 1 در حالی که بازی رفت به همین تیم 5 گل زدن واقعا دور از انتظار بود.

خاطره تلخ جا موندن از قهرمانی مثل دوسال پیش چهل ستون بدم رو میلرزونه :sad: :sad: :sad:

البته با گل دیروز رکورد گلهای زده در لیگ برتر شکسته شدتصویرتصویرتصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”