کارشناس:سیاستمداران ایرانی نمی توانند قرارداد اس-300 را فعال

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: کارشناس:سیاستمداران ایرانی نمی توانند قرارداد اس-300 را

پست توسط sand_fighter »

,
آقا مرتضا اگر شما تو آبادان بودی ما هم تو اهواز بودیم اگر شما از مادتون این حرف ها رو شندید من از عمو (خلبان) دایی (مرزبان) پدر (سرهنگ ارتش ) و.... فامیل شنیدیم و تو 5-6 سالگی دیدم و سه شهدی که خانواده ی ما داده
اینقدر حرف از جنگ نزن که ما می جنگیم میمیریم جنگ چیز خوبی نیست ما هم می جنگیم اگر نیاز بود نه اینکه علان تو دوران صلحیم هی داد بزنیم 16 سال می جنگیم می کشیم می بریم می خوریم ! بس کن ! تا زمانی که راهی برای صلح است این حرف های شما توهینیست به کسانی که جونشونو دادن برای صلح و آرامش ما !
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
جناب رنجر ، اگر آخرین پست و سایر پستهای من رو می خوندید می دید که بنده هم با ریختن پول به جیب روسها موافق نیستم. اما چند نکته در مورد میگ 29 و تور ام 1:
میگ 29 آ زمانی وارد ایران شد که جنگ تازه به پایان رسیده بود و ما ناچار از ارتقاء ناوگان با هر وسیله ای بودیم. به هر حال در امر دفاع هوایی منطقه ای میگ 29 از اف 5 بهتر عمل می کند. در مورد تور ام یک : این سیستم در کلاس خود پیشرفته ترین سیستم دفاع هوایی ارتفاع پایین در جهان است که قابلیت در گیری با موشکهای ضد رارادار رو دارد. و با توجه به مطالعه جنگهای اخیر آمریکا برای مقابله با موشکهای کروز و تهدیدات پروازی در ارتفاع پایین خریداری شده.اما در مورد اینکه بنده راجع به جنگهای اخیر و کلا این گونه موضوعات اطلاعی دارم و یا خیر پس خودم رو برای شما و سایر دوستان معرفی می کنم:
مجتبی خاجی هستم،23 ساله ، عضو هیت تحریریه ماهنامه جنگ افزار. بنده بیش از 4 سال است که در حال همکاری با جنگ افزار هستم و از مدتها قبل از آن به مطالعه و تحقیق در این زمینه می پرداختم. جهت اطلاع شما و سایر دوستان در این انجمن : قرار نیست هیچ جنگی در منطقه مابین ایران و آمریکا در بگیره. اگر یادتون باشه ، چند سال پیش هم هم چنین تاپیکی در مورد احتمال وقوع جنگ باز شد و جوابهایی دادم. ایران از نقطه ای که بتوان آن را با حملات هوایی و موشکی صرف متوقف کرد گذشته است. تنها یک گزینه می ماند و آن هم جنگ تمام عیار و اشغال کامل ایران است.اگر شما و سایر دوستان یک بار نگاهی به نقشه ایران و افغانستان و عراق بیاندازید و وسعت ایران را با این دو کشور مقایسه کنید و همین طور بحث هزینه ها و حجم نیرو و تجهیزات مورد نیاز را ، به این نتیجه می رسید که خبری از جنگ نیست. اما در مورد هوو و میوه چینی :
قبل از اینکه مسئولین مقصر در این زمینه محاکمه شوند ، بایستی از افرادی سوال کرد که بین سالهای 55 تا 65 باعث پدید آمدن مسئله ای به نام انفجار جمعیت شدند و حالا نیز دولت مجبور است برای مقابله با این حجم جمعیت دست به واردات بزند. یک مثال می زنم: تا حالا شده از خود سوال کنید علت این معافیهای جدید که در یکی دو سال اخیر تصویب شده چی بوده؟ عرض می کنم: ندارن خرج اون همه رو بدن ، این مسئله رو به عینه توی سربازی دیدم. به طور ناگهانی ، خصوصا در گردانهای آموزشی حجم سربازان به قدری زیاد شده بود که کنترل و تغذیه و آموزش اونها بسیار مشکل شده بود. مشکلاتی که در زمینه مسکن و اشتغال و ازدواج جوونها به وجود اومده هم همین طور ، متولدین دوره ای که بهتون عرض کردم حالا رسیدن به دوره ای که مسکن و اشتغال می خوان.بگذریم:در این زمینه اگر مایل بودید تاپیک جدیدی ایجاد کنید و یا در پی ام بحث را ادامه دهیم.
در ضمن ، ملاک توسعه یافتگی یک کشور به موجودی نیروی هوایی اون نیست. مسائلی مثل میزان باسوادی ، امید به زندگی ، درصد مرگ در هنگام تولد و درآمد سرانه ملی مطرحه، مثال ترکیه رو فرموده بودید: دوست گرامی ، 1000 سال دیگر هم به مونتاژ ادامه دهند به فناوری های اصلی دست پیدا نمی کنند. جهت اطلاع شما در کل یک هواپیمای نظامی از چند بخش اصلی تشکیل شده: بدنه،رادار و الکترونیک پروازی ، موتور و تسلیحات. حالا بفرمایید ترکها در کدام زمینه به خودکفایی رسیده اند. در ساخت آلیاژ بدنه ، رادار و یا موتور و یاتسلیحات اف 16. یا تجاس هند: موتور آمریکایی ، رادار با کمک اسراییل و فرانسه ، تسلیحات بخشی روسی و اسراییل و خود هند تا حدودی بدنه.در هیمن شماره اخیر ماهنامه صنایع هوایی مقاله ای وجود داره در مورد این هواپیما. دوست گرامی ساخت تجهیزات پیشرفته نظامی به صورت بومی و در داخل کشور امری است زمان بر و هزینه بر که نیاز به بدست آوردن و مسلط شدن بر علوم زیادی را می طلبد که در صورت همکاری با قدرتهای بزرگ اجازه ورود به این علوم را به شما نمی دهند. اما در رابطه با حرکت با چراغ خاموش: دوست گرامی برای این حرف بسیار دیر شده است. جمهوری اسلامی ایران سالها است که در این زمینه هم از نقطه قابل بازگشت رد شده و به گونه ای در این بحث درگیری است که در صورت برگشت بخشی از پایه ها و ریشه های خود را از دست داده و حتی ممکن است به سقوطش بیانجامد.
چیزی که بیش از تمام این امور مهم است تربیت نیروی انسانی متعهد و کار بلد است تا بتواند کشور را از وابستگی به اس 300 روسی و اف 16 آمریکایی بی نیاز کند. دوستان گرامی از 22 بهمن 1357 ، ایران و ایرانی پای در مسیری نهاده اند بسیار سخت و خطیر است و حرکت در آن بسیار مشکل اما با امید به خدا و همت و تلاش نتیجه ای شیرین خواهد داشت و آیندگان را از ما راضی و خشنود خواهد کرد.
سوال دیگری بود در خدمتم.
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

sand_fighter نوشته شده:  ,
آقا مرتضی اگر شما تو آبادان بودی ما هم تو اهواز بودیم اگر شما از مادتون این حرف ها رو شندید من از عمو (خلبان) دایی (مرزبان) پدر (سرهنگ ارتش ) و.... فامیل شنیدیم و تو 5-6 سالگی دیدم و سه شهدی که خانواده ی ما داده
اینقدر حرف از جنگ نزن که ما می جنگیم میمیریم جنگ چیز خوبی نیست ما هم می جنگیم اگر نیاز بود نه اینکه علان تو دوران صلحیم هی داد بزنیم 16 سال می جنگیم می کشیم می بریم می خوریم ! بس کن ! تا زمانی که راهی برای صلح است این حرف های شما توهینیست به کسانی که جونشونو دادن برای صلح و آرامش ما !

دوست عزیز هر کنشی ، واکنشی داره . وقتی یک کشوری 7 یا 8 ساله میگه امروز حمله می کنم ، نه فردا حمله می کنم شما باید بشینید و فکر روابط متقابل باشید؟نخیر باید پی جنگ که سهله ، کشته شدن که سهله هزارتا بلای فاجعه بار دیگر هم باشید .
شما تو اهواز بودید ولی بقیه تهرونی ها از جمله کسایی از قوم و خویش های خودمون که الان تو ... هستند که نبودند و دقیقا عین شما دارند نظر میدن . البته از شما هم دلخوری نیست چون از قدیم گفتند " کمال همنشین در من اثر کرد ... " (منظور مردم شهری که توش زندگی می کنید).

Please Login or Register to see this code

خدا بیامرزه رفتگانت رو ، مگه من چی میگم ؟
وقتی شما رابطه ی اقتصادیت با یکی قطع میشه کسی رو جایگزینش می کنی این که چیز بدی نیست می خواد چین باشه ، روسیه یا آمریکا.
البته بعضی از دوستان هم یک طرفه به قضاوت می نشینند . الان همون طور که می دونید حتی بسیاری از کشورها ی مدعی تکنولوژی هم دارند از اجناس چینی استفاده می کنند ولی وارد کنندگان ما بی لیاقت هستند و به جای اینکه بروند اجناس خوب رو از چین بیاورند می روند جنس بنجل درجه چندم میاورند. چه ربطی به جنس چینی بودن داره ؟ الان 80 درصد اجناس داخل دنیا حتی تو غرب هم چینی هست .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

من هم موافق دوست بالایی هستم اجناس چینی بدرد نخور راخودمان وارد می کنیم ان وارد کننده ای که به نظر من ایمان نداره وداره جنس بد به مردم میده ضمنا مابه همان اندازه ای که از روسا خوردیم از امریکا هم خوردیم در مورد جنگ هم من هم متنفرم چون که از بزرگترا که پرسیدم که وقتی کرمانشاه بمباران می شده چه وحشتی درست می کرده اوج فاجعه اونه که مسئولان به مردم بگن مردم برای حفظ جان از بمباران وموشک باران در سال66 و67 شهر ترک کنند من هم می ترسم جنگ را دوست ندارم واگر خدای نکرده شروع شودبه دوران ناصرالدین شاه بر گردیم
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

تفکرات بسته ی سیمان کشیده ی بعضی ها آدمو به خنده می ندازه شما چی فکر کردید فکر که صبح به صبح ملتو تو خیابان میارن بعد جلوشون پرچمشونو آتیش می زنند می گن ما داریم شما رو له می کنیم ؟ اصلا شما داری در موردی چی حرف می زنی ؟
ما به چه قیمتی داریم این کار ها رو می کنیم ؟ به قیمت تحریم به قیمت جون مسافران خطوط هوایی مان ؟ به قیمت گراند شدن تمامی اف 14 ها ؟ ما تو هر رزمایش هوایی حداقل یکی از هواپیما های ارزشمندمون سقوط می کنه ! آمریکا اگر در رزمایشش یکی از اف 16 هاش سقوط کنه 4 تا جاش می گذاره ! ما چی ؟ چون خواستیم به خاطر یک مشت تفکرات در پیت بسته بندی شده با تمام جهان بجنگیم باید شاهد پر پر شدن خلبانان عزیزمون بشیم !
آقای باهوش ای تو که فکر می کنی با بهتر کردن روابط مان با جهان داریم می ریم زیر چکمه دشمن اینو بدون که همین علان ما مستعمره ی چین هستیم با این آتو آشغال هایی که به ما میده 65 % جنس درجه 3 چین به ایران میاد بقیه به آفریقا اصلا اینو می فهمی یعنی چی ! ؟
من به شخصه حاضرم 100000 تومان گرونتر بدم ولی جنس اروپایی بخرم که حداقل کمی برام کار کنه نه جنس چینی بعد افتخار کنم که با دنیا دشمنم و هیچ نظامی خارجی در کشورم نیست ! ؟

اصلا شما با این حرفت داری به شعور مردم ایران توهین می کنی ! یعنی مردم ایران اینقدر ضعف مدیریتی دارن که نمی تونند یه مشارکت نظامی با کشوری داشته باشند ! اگر مثلا می گم ما با آمریکا همکرای می کردیم تا طالبان زودتر نابود بشه مثلا از مرز های ما کامیون های تدارکاتی ناتو و یا آمریکا عبور می کرد ما زیر پوتین سربازان آمریکایی بودیم ! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به چه قیمتی ؟ آقا جون نگذار بخندیم چشماتو بستی فکر می کنی همه هم مثل خودتن !

جناب!

شما و دوستان همفکر شما نظری راجب کاپیتالاسیون ندارید که؟
اگه فردا به شما با وعده پیشرفت،و بالابردن تکنولوژی فقط و فقط جنس بفروشن هم به به چه چه میکنید، حاضرید اینها رو داشته باشید به قیمت کمتر بودن از سگ های امریکایی؟؟؟؟

در مورد ژاپن و کره هم حرف های خنده دار نزنید لطفا! تجاورز به زنان و دختران این دو کشور درحالیکه سخترین مجازات برای سرباز و امریکایی متخلف اخراج هست چه معنی میده؟؟؟
اینکه کره و ژاپن دنبال رو امریکا هستند رو چی معنی میکنید؟؟؟

از سال 1307 زیر یوغ انگلیس بودیم چی نصیبمون شد؟ زمانیکه سمت المان رفتیم چی نصیبمون شد؟
از سال 1320 که زیر پرچم امریکا رفتیم چی نصیبمون شد؟ بگو برادر من!

اگر شما چین رو استعمارگر میدونید،من هم میدونم اما چین بازار اروپا و امریکا رو هم در اختیار داره، این چینی که شما میگی همون کشوریه که تکنولوژی موشک های کروز ضدکشتی رو به ما فروخته!!! مثل امریکایی عزیز شما فقط و فقط جنس نفروخته که برای پشتیبانی التماسش کنیم! از برکت همین موشک ها و ... است که امریکا جرات حمله به ایران رو نداره اقا!

اگر هواپیماهای ما مشکل دارن بخاطر پستی امریکایی ها و اون اسرائیلی های حرام... است که فروش قطعه به ما را تحریم کردند تحریمی که با طبق قوانین دنیا خلاف اندر خلاف است!
--------------------------------------------------------------

گوش ما از این حرف ها و ژست های روشنفکرانه پر است اقا! ما هم جزی از این کشوریم نه حزب اللهی هستیم نه بسیجی و ... اما ایرانی هستیم و افتخارمان هم سربلندی مملکتماست!
ما بدون امریکا 11 برابر دنیا سرعت علمی داریم ،امریکا 30 ساله امریکا نشد 300 سال طول کشید اون زمان که ما با درشکه اینور اونور میرفتیم اونها برق داشتند و اتومبیل قرار نیست یک شبه به قدرتی مطلق تبدیل بشیم اما متاسفانه افرادی مثل شما...
در زمینه فضایی مثال میزنم تا روشن بشید برنامه فضایی چین 30 سال طول کشید تا به ثمر نشست ان هم با کمک روسیه اما ما به تنهایی ظرف 10 سال همان راه را رفتیم...

اندکی صبر،سحر نزدیک است
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

شما و دوستان همفکر شما نظری راجب کاپیتالاسیون ندارید که؟

ما اگر نظری در موردی داشته باشیم واسه خودمون نگه می داریم نه اینکه بخواهیم به زور باتوم تو فکر دیگران بکنیم !

اگه فردا به شما با وعده پیشرفت،و بالابردن تکنولوژی فقط و فقط جنس بفروشن هم به به چه چه میکنید، حاضرید اینها رو داشته باشید به قیمت کمتر بودن از سگ های امریکایی؟؟؟؟

چرتو پرت که کنتور نداره شما هم می گی ! ما همین علانش از نظر چینی ها از انسان کمتریم فقط یه سر برو سفارت چین ببین مثل سگ با آدم برخورد می کنند کجای کاری خوابی یا خودتو به خواب زدی ؟

در مورد ژاپن و کره هم حرف های خنده دار نزنید لطفا! تجاورز به زنان و دختران این دو کشور درحالیکه سخترین مجازات برای سرباز و امریکایی متخلف اخراج هست چه معنی میده؟؟

این شمایی که داری پرتو پلا می گی مارو می خندونی
می خوام بی پرده صحبت کنم !
در کل تاریخ اگر چیزی ازش بدونی تنها 8 تا 10 مورد تجاوز گذارش شده ! که خودمون خوب می دونیم تو کره و ژاپن فاحشه کم نیست
تو همین ایران اگر تو غذای سرباز کافور نریزن مرد مردو می خوره چه برسه به کشوری دیگه که جنگ زده هم هست افرستاده بشی !
برای همینه به تو و امسال تو می گم چشم بسته شما تمامی قسمت های پر لیوان که پیشرفت باور نکردنی ژاپن هست رو نمی بینی به 3 تا تجاوز می بینی واقع که سیمان کشیده اید !

اینکه کره و ژاپن دنبال رو امریکا هستند رو چی معنی میکنید؟؟؟

کدوم دنباله رو کشک چی دادش من سود مملکتش تو اینه که به دنبال آمریکا بره نه مثل ما که هزینه ی جنگ در فلسطین هم باید ما بدیم و تمام سود کشورمون هدر میره برای یه ملت دیگه ! حرف مفت نزن خواهشن !

از سال 1307 زیر یوغ انگلیس بودیم چی نصیبمون شد؟ زمانیکه سمت المان رفتیم چی نصیبمون شد؟
از سال 1320 که زیر پرچم امریکا رفتیم چی نصیبمون شد؟ بگو برادر من!

آقایی که هرچی بت فرمان بدن بدون چون و چرا می گی چشم !
برو تاریخ بخون تو همون فاصله ایران از یک کشوری که هیچی درش نبود تبدیل به یکی از بزرگترین کشور های صنعتی خاور میانه و آسیای غربی می شه ! ولی شما ......
این چینی که شما میگی همون کشوریه که تکنولوژی موشک های کروز ضدکشتی رو به ما فروخته!!! مثل امریکایی عزیز شما فقط و فقط جنس نفروخته که برای پشتیبانی التماسش کنیم! از برکت همین موشک ها و ... است که امریکا جرات حمله به ایران رو نداره اقا!

واسه همینه می گم چرتو پرت میگی ! اینقدر آمریکا به ما انتقال تکنولوژی کرده بود که اف 14 های ما با اون همه تحریم کل 8 سالو پریدن این یک دوما کارخانجات تولید اف 16 قرار بود در ایران راه اندازی بشه ! اصلا مغز کوچیکت می تونه درک کنه که این یعنی چی ؟ کارخانجات تولیدد بل انواع هلیکوپتر ها ! اصلا فکر کنم نمی فهمی چه جهش تکنولوژی بود برای ما اگر اون زمان اف 16 ها در ایران تولید می شد من به شما قول می دهم که تا امروز حداقل 2 مدل شکاری بمب افکن ملی ما در ایران داشتیم نه یک مشت موشک کروز نه اف 5 که دو تا دم بش بستیم فکر می کینیم چیز جدیدیه نه این که هواپیمای توهمی شفق رو ساختیم هنوز نپریده بعضی ها مثل شما ادعای برابریش با اف 22 را می کنند ! ایقدر ما پیشرفت می کردیم که به جای یک نمونه یک کپی چینی موشک کروز 10 مدل 100 برابر بهتر از آمریکایی و چینی اون رو در اختیار داشتم حالا برو جلو بوق بزن بگو مرگ بر فلانی !

پشتیبانی التماسش کنیم

هیچ کسی تا حالا در ایران برای پشتیبانی التماس نکرده چه قبل از انقلاب چه بعد از انقلان پس چرت و پرت نگو !
جرات حمله به ایران رو نداره

اصلا من نمی فهمم چرا ما باید با دیگران دشمنی کنیم که حالا بخواهیم موشک بسازیم تا جرائت نکنند حمله کنند !
چرا ما نباید جوری رفتار کنیم که هم از آمریکا سود ببریم هم دستشو کوتاه کنیم از ایران

اگر هواپیماهای ما مشکل دارن بخاطر پستی امریکایی ها و اون اسرائیلی های حرام... است که فروش قطعه به ما را تحریم کردند تحریمی که با طبق قوانین دنیا خلاف اندر خلاف است!

شما با دنیا دشمنی نکن هی مرگ بر نگو هی نگو می خوام فلانی رو از رو زمین ور دارم فلانی رو بکشم انوقت ببین چه طوری دنیا واسه فروختن هواپیما و قطعات برای شما دم تکون می دن !

گوش ما از این حرف ها و ژست های روشنفکرانه پر است اقا! ما هم جزی از این کشوریم نه حزب اللهی هستیم نه بسیجی و ...

نه بابا ؟ نمردیمو معنی بسیجی نبودن و فهمیدیم ! ؟؟
اما ایرانی هستیم و افتخارمان هم سربلندی مملکتماست!

فعلا که با این حرف های ما می کشیم ما می جنگیم ما می خوریم داری بر زد منافع کشورت در سطح جهانی کار می کنی برادر!

ما بدون امریکا 11 برابر دنیا سرعت علمی داریم

بله بله شما داری دست می گی لطفا می شه بگی آمار و ارقام شما رو کی تامین می کنه ! ؟ فارس نیوز و رجا؟
من رشتم مربوط به حفاری استخارج و اکتشاف معادن و نفت هست شما که اینقدر ادعای پیشرفتت می شه شک نکردی چه طوری ما یک شبه بنزین صادر می کنیم ! ؟؟؟؟؟ نکنه دستی از قیب اومده یه هویی صنعت پترو شیمی ما رو به پیشرفت رسونده؟ نه داداش من به شما می گم چرا بنزین داریم تولید می کنیم چون 85 % تمامی واحد های پترو شیمی ما هم اکنون خوابیده و تمامی دستگاه ها فول تایم دارن بنزین تولید می کنند ! این یعنی فاجعه برای صنعت پترو شیمی ما ولی شما درک نمی کنی ! و خوشحال هم می شی و واسه برو بچ و هم فکری ها نوشابه باز می کنی !

اون زمان که ما با درشکه اینور اونور میرفتیم اونها برق داشتند و اتومبیل قرار نیست یک شبه به قدرتی مطلق تبدیل بشیم

بله درسته ولی نه با دشمنی کردن با 99% کشور های جهان !

اما متاسفانه افرادی مثل شما...
افرادی مثل ما به فکر منافع این مملکت و مردمش هستن نه به فکر یک کشور کوچولو 3000 کیلومت آن ور تر از ایران به اسم فلسطین !

در زمینه فضایی مثال میزنم تا روشن بشید برنامه فضایی چین 30 سال طول کشید تا به ثمر نشست ان هم با کمک روسیه اما ما به تنهایی ظرف 10 سال همان راه را رفتیم...

دیدی هیچی نمی دونی ! آمریکا و شوروی مجبور بودن از صفر با ناشناخته ها در گیر شن تا فضا پیما بسازن آپولو در ده 60 به ماه رفت ما بعد از چهلو اندی سال یک فرستنده رسیور تازه در مدار پایین قرار دادیم ! اون هم با استفاده از تجریبیات شوروی کره شمالی و با استفاده از فناوری موشکی رزمی مان !

واقعا اندکی صبر سحر نزدیک است !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

دوست عزیز هر کنشی ، واکنشی داره . وقتی یک کشوری 7 یا 8 ساله میگه امروز حمله می کنم ، نه فردا حمله می کنم شما باید بشینید و فکر روابط متقابل باشید؟نخیر باید پی جنگ که سهله ، کشته شدن که سهله هزارتا بلای فاجعه بار دیگر هم باشید .
شما تو اهواز بودید ولی بقیه تهرونی ها از جمله کسایی از قوم و خویش های خودمون که الان تو ... هستند که نبودند و دقیقا عین شما دارند نظر میدن . البته از شما هم دلخوری نیست چون از قدیم گفتند " کمال همنشین در من اثر کرد ... " (منظور مردم شهری که توش زندگی می کنید).

شما یه جوری صحبت می کنی انگار زمان جنگ کلا تهران تو یه کشور امن بوده مگر تهران موشک بارانو بمب باران نمی شد !؟؟؟؟؟ مگر مردم در تهران کشته نمیشدن ! ؟ واقعا که !
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

دوستان خواهشا به نظرات یکدگر احترام بگذاریم داریم باهم بحث می کنیم که یکدیگر را قانع کنیم نه اینکه بهم توهین کنیم واز القاب فکر پوسیده ومغز سیمان گرفته وچرت وپرت گفتی بپرهیزیم هرکس نظر خودش راداره ومحترم می باشد :x
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

اقای سند فایتر عزیز ابتدا باید بگم سواد شما به طرز عجیبی پایینه و اگر ناراحت نمیشید از نظر من زیر دیپلم.(شما هم میتونی در مورد سواد من هر اظهار نظری بکنی :grin: )
گفتید ما نظراتمون رو برای خودمون نگه میداریم اما پشتش 20 خط از فلسطین گرفته تا پتروشیمی رو بررسی کرده و به طرز عجیبی مغلطه هم میکنید.این اولین تناقضی که در حرف های شما بود و البته انشالله که همیشه نظراتتون رو بیان کنید.
دوست من میشه بگید با کدوم معیار میگید ما پیش چینی ها از انسان کمتریم.خواهشا یک مقدار ادب و رعایت کنید و به شعور دیگران توهین نکنید.تا اون جایی که من یادمه در طول 2500 سال اخیر ما هیچ گونه تنشی با چین نداشتیم و بر عکس جاده ابریشم نشان دهنده اوج مناسبات ایران و چین هست.

دوست من گفتید شاید کلا 7 یا 8 مورد تجاوز در کره و ژاپن در تاریخ ثبت شده مطمئنا منبع شما وزارت دفاع ایالات متحده هست درسته :-o
کسی منکر پیشرفت ژاپنی ها و کره ای ها نیست اما باید یاد اوری کرد ژاپن و کره با تکیه بر پشتکار شرقی که در خونشون هست و البته با کمک گرفتن از تکنولوژی غرب و حتی سرقت اون تونستن به این موفقیت ها برسن.حتی اگه بگیم امریکایی ها ژاپن و کره رو به این حد رسوندن که خنده داره باز هم بهایی سنگینی داشت و اونم 2تا بمب اتم ناقابل برای ژاپن و اشغال نظامی کره جنوبی و از بین رفتن روابط شمالی ها و جنوبی ها بود.حال به عنوان یک ایرانی اگر شما راضی به تحمل این مصیبت ها هستید بسم الله ولی راه ما از شما جداست.

گفتید منافعشون در دنباله روی از امریکاست.لابد شما غرور ملی و عرق میهنی رو تبعیت از یک کشور جنایتکار والبته قدرتمند میدونید هر چند بعد از تخریم ها جفتشون گفتند تحریم ایران به نفع ما نیست ولی( حیف که مستعمره امریکا هستیم.)و در ادامه بیانات حکیمانتون فرمودید حمایت از فلسطین و چرا و این جور حرف ها در حالی که یک بچه 8ساله میتونه بفهمه مشغول کردن اسرائیل به فلسطسن و لبنان چقدر برای ما مفید هست.مادامی که اسرائیل سر وقت فلسطین ولبنان باشه خطری ما رو تهدید نمیکنه اما شما هم با تفکرات صدای امریکا و رادیو فردا و بی بی سی فارسی ماله کشیده شدید و این سیمان جنسش خیلی خوب بوده.(سیمان کارش هم خوب بوده :grin: )

در ادامه فرمودید در سالهای استعمار توسط انگلیس و امریکا ما کلی پیشرفت کردیم.واقعا از اعماق وجود براتون تاسف میخورم که ننگ استعمار رو با جان و دل میخرید و از اون ور مدام کوروش کبیر پدر ایران هم سر میدید.دوست من ما چطور پیشرفته بودیم که دکتر مصدق وقتی صنعت نفت رو ملی کرد تمام مملکت خوابید.چطور پیشرفته شده بودیم که در عرض 6روز کل کشورمون در جنگ جهانی دوم اشغال شد.همون اکمریکا مگه دولت مصدق رو سرنگون نکرد.لابد بی بی سی گفته مصدق هم جز ساندیس خور ها بوده نه.لابد کاپیتولاسیون یک تحریف تاریخی توسط حکومت جمهوری اسلامی بوده.دوست ول کن بابا مارو گرفتی :shock: :shock: :shock:

دوست عزیز روزی که امریکایی ها از ایران تشریف میبردن گفتند شما یک دونه از این تامکتها رو نمیتونید بپرونید و به مدد پرسنل نیروی هوایی تامکت ها پریدن و شما لازم نیست منت دوستان غربیتون رو سر ما بگذارید.دوست من منتاژ اف16 رو ول کن بچسب به همین صاعقه ملی که فقط راکت پرت میکنه و بعضی وقتا برای ایجاد خوشحالی اونم پرت نمیکنه این خیلی با ارزش تره.در ضمن موشک های ضد کشتی چینی از امریکایی هاش هم گاهی بهتره.

واقعا هیچکس قبل از انقلاب التماس نمیکرد پس اون 40000 هزار امریکایی که در ایران بودن اومده بودن پیت نیک.اوج افتخارات حکومت قبل از انقلاب رقصیدن خانوم ملکه فرح با جناب کارتر بود که شکوه امپراتوری فارس رو به حد اعلا رسوند در حال که محمد رضا رنگ زن کارتر رو هم ندید.

دوست من ما با کسی دشمنی نکردیم این امریکا بود که سفارت خودش رو بعد از انقلاب لانه جاسوسی کرد و قصد کودتای دیگری داشت.البته لابد شما اون همه اسناد رو نادیده میگیرید و این رو هم ماله کشیدن روی ما توصیف میکنید.یک فیلم از خود هالیوود بود با بازی ویل اسمیت که در اون یک نیروی اطلاعاتی مسن امریکایی میگفت که من بعد از انقلاب در تهران بودم و قرار بود کودتا بکنیم.

دوست من بسیجی بودن البته از نوع واقعیش یک افتخاره.همون نیروی که صدام میگفت اگر داشتم دنیا رو فتح میکردم.همون بسیجی ها که شما با کراهت ازشون نام میبرید وایستادن تا شما پشت رایانتون این مطالب کودکانه رو تایپ کنید.

دوست من میشه بگید با کدوم منبع میگید 85 درصد پتروشیمی ما خوابیده.میدونید با این وضع محصولات پتروشیمی در دنیا چطور به قیمتی در حد انفجار میرسن.این وضه هم یک سال دیگر بیشتر دووم نمیاره و انشالله به زودی کاملا خود کفا میشیم.

لابد 99 درصد مردم دنیا همون 10تا کشوری هستن که سازمان ملل رو ترک کردن.این هم اماریست دیگر و بس شنیدنی.شما اگر جمعیت هند و چین رو حساب کنید میبینید عملا ما با نصف دنیا روابط خوبی داریم. :-D

دوست من فلسطین با ایران 1500 کیلومتر فاصله داره و یک بار هم در زما ساسانیان غزه جزو قلمرو ما بوده.توضیح هم دادم رابطه با این ها برای چی برای ما مهمه.

شما یک انسان افسرده و خود کوچک بین بیشتر نیستد که مسلما ریشه در کودکی شما داره.این حرف رو به خاطر حرفی که در مورد ماهواره امید زدید بهتون زدم.چقدر یک انسان میتونه حقیر باشه که برای منافع خودش همه چی رو سیاه نشون بده.روسیه ای که موشک های اس300 رو به ما نمیده فناوری فضایی در اختار ما میزاره.کره شمالی خودش یک ماهواره پرتاب کرد بر علیهش دوستان شما قطعنامه تصویب کردن کمک کردن به ما پیشکششون باشه.همون ماهواره کوچولو یک هفته تمام تمام رسانه ها رو ناک اوت کرد.و تمام دنیا فهمید غیرت ایرانی جماعت شوخی نداره.انشالله ظرف امسال ماهواره های جاسوسی هم به فضا میفرستیم تا افرادی مثل شما ریچار بار متخصصان ما نکنند.البته بعد از اون هم میگید ماهواره بر سیمرغ ساخت چین و کمک روسیه بود و ماهواره هامون هم اسباب بازی هستن.

و در اخر با یک حرف شما موافقم اندکی صبر سحر نزدیک است.امید دارم به روزی که ایران قدرتمند ترین کشور دنیا باشه.اگر حرف بدی زدم منو ببخشید چون یه جاهایی واقعا بی انصافی کردید که باید پاسخ میگرفتید.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 283 بار

پست توسط kamranrus »

جناب Typhoon
مگر تو همین رژه ی امسال سیستم Buk رو نشون ندادند !؟ من عکسشو از همین جا دانلود کردم و دیدم ، شما هم برید تو تاپیک رژه ی 31 شهریور عکسشو دوستان گذاشتند . بنده یادم نمیاد روسیه از ایران میگ خریده باشه ! منبعی دارید بدید بینیم.
عزیز من پیشرفته بودن یا نبودن کشوری به آمار بی بند باری زنان ربطی نداره ! این آمارها تو همه ی کشورها هست از جمله تو خود ایران که تازه این کارا ممنوع هم هست ، این دلیل عدم پیشرفتگی میشه !؟
برادر جان من که گفتم ، آلمان غربی برخلاف آلمان شرقی تونست با استفاده از وامهای بانکهای آمریکا صنایعش رو ترمیم کنه و توسعه بده اما از نظر اقتصادی وابسته ی آمریکا شد . کاری که آمریکا و شوروی تو آلمان کردند هردوش استعمار بود اما با روشهای متفاوت.
دوست عزیز تجهیزاتی که شوروی در طول جنگهای اعراب به کشورهای اردن ، سوریه و مصر داده بود اصلا با کمکهای آمریکا قابل مقایسه نیست ،با تجهیزاتی که اعراب ار شوروی خریده بودند میتونستند 3 روزه کل اسراییل رو شخم بزنند ، 2 موردشو مثال میزنم ، بنظر شما بمب افکنهای استراتژیک Tu-16 که مصر از شوروی خریده بود چیز کمی بود !؟ همین چین که ارتش سوم دنیاست هنوز داره به ناوگان بمب افکنهای Tu-16ش مینازه. اونوقت آمریکا در مقابل چی داده بود؟ اصلا یکی از دلایلی که اسراییل مجبور شد تو جنگ 6 روزه متوصل به حمله ی پیشدستانه بشه همین بمب افکنها بودند چون اسراییلیها میدونستند اگر بمب افکنهای مصر بلند شن تو یه سورتی نصف اسراییل رو شخم میزنند.مورد دوم هم که جنگنده ی میگ-25 بود که بخاطر سرعت فوق العاده ش (2.8+ ماخ) به اعتراف خود اسراییل ، نیروی هوایی این کشور هیچ هواپیمایی نداشت که بتونه میگ-25 های سوری رو رهگیری کنه.
جناب Ranger
قضیه بایکونور تو قزاقستان جداست ، تمام تجهیزات ساخت موشک ، مراکز کنترل فضایی و ... تو خاک اصلی روسیه هستند علاوه بر این خود قزاقها هم علم استفاده اش رو نداشتند چون بالاخره تکنولوژی فضایی یکی از پیچیده ترین تکنولوژی هاست ، اما راه اندازی و استفاده از کارخانه های صنایع سنگین مثل هواپیما سازی در اوکراین یا ماشین آلات سنگین در بلاروس کار زیاد تخصصی نیست و میبینیم که خود اکراینی ها و بلاروسی ها بطور مستقل دارن ازش استفاده میکنند.
ببخشید روسیه و چین الان دارن چه نفعی از کره شمالی میبرن که اسمش استعمار شده !؟ نفت داره یا محصول صادراتی ؟! روسیه رو که میدونم فقط از نظر نظامی کمکش میکنه ، چین هم بخاطر روابط نزدیکش همه جوره کره ی شمالی رو کمک میکنه اگه چین نبود که تاحالا صدبار کره ی شمالی ورشکست میشد.
بنده پیشرفتهای اقتصادی ژاپن و آلمان رو انکار نمیکنم اما شما انگار به کل استقلال سیاسی و نظامی رو فراموش کرده اید ، سیاست خارجی ژاپن یا آلمان همون چیزیه که الان آمریکایی هم میخوان، قدرت مخالفت کردن با حرف آمریکا رو هم ندارند چون هنوز تحت اشغالند ، چرا ژاپن مجبور میشه برخلاف خواستش بخاطر فشار آمریکا روابطش رو با ایران قطع کنه یا با روسیه و چین سرشاخ بشه !؟ همین بحثی که چند روز پیش سر جزایر کوریل با روسیه شده بود بخوبی تحت فشار بودن ژاپن رو نشون میده ، اولش وزارت خارجه ی ژاپن در اعتراض به سفر مدودف به این جزایر ازش خواست سفرش رو قطع کنه و توی یه بیانیه کلی تهدید کرد که روابطمون را با روسیه قطع میکنیم و ... بعد امروز معاون وزیر خارجه میاد میگه ما همواره خواهان روابط خوب و گسترده با روسیه هستیم ، خوب معنی این چیه !؟
پایگاهی که شما گفتید پایگاه ماناس تو قرقیزستانه که اونم داستان جالبی داره ، از شکایتهای ساکنان محلی از آلودگی صوتی تا گزارش تجاوز سربازان آمریکایی به محلی ها و حتی تیراندازی بهشون...معنی روابط متقابل رو هم فهمیدیم ! پس چرا مقامات کشور اکوادور دلیل کودتای چند روز پیشی که توسط پلیس کشور و با حمایت آمریکا اتفاق افتاد رو عدم تمدید قرارداد پایگاه آمریکا در این کشور دونستند !؟ این روابط متقابله !؟ هیچکس حاضر نمیشه همینطوری با بخطر انداختن حاکمیت ملیش پایگاه به کشور دیگه ای بده مگر این که حکومتش واقعا غربگرا باشه که اگر بود که آمریکا مشکلی نداره، اگرهم نبود با یه کودتای کوچولو دولت رو عوض میکنن تا پایگاهشون هم تضمین بشه !!
بنده تعجب میکنم ، بنظر شما S-300 که پیشرفته ترین سیستم ضدهوایی دنیاست تجهیزات روز نیست !!؟!؟!
تور ام یک که یکی از پیشرفته ترین سیستم های ضدهوایی کوتاه برد دنیا با قابلیت حتی هدف گیری موشکهای کروز و موشکهای ضد راداره ، تجهیزات پیشرفته به حساب نمیاد !؟ موشک شکوال رو هم اگر از توانایی هاش خبر داشتید این حرف رو نمیزدید،راستی زیردریایی دیزل الکتریکی کیلو رو که یکی از مخفی ترین زیردریایی های دنیاست رو یادم رفت بگم ، حتما اونم از رده خارجه آره !؟
میگ-29 یه جنگنده ی نسل چهارمه که همین الانشم تو خیلی از کشورهای پیشرفته ی دنیا از جمله خود روسیه تو خدمته ، از لحاظ توانایی هم در کل از اول ، هدف شوروی طراحی هواپیمایی برای مقابله با اف-15 بود که تقریبا هم بهش رسید ، گرچه ظرفیت سوخت پایین و برد عملیاتی کمش یکم تواناییش رو تحت تاثیر قرارداده اما هنوز هم در نقش حمایت هوایی نزدیک یکی از بهترین هواپیماهاست که عملکرد موفقیت آمیزشو در جنگ 2008 دیدیم ، ایران هم بعد از روسیه و الجزایر سومین ناوگان این هواپیما رو داره یا جنگنده ی سوخو 24 هم یکی جنگنده های پیشرفته روسی است مجهز به سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته و همچنین بالهای متغیر که این نوع تکنولوژی رو کشورهای خیلی کمی در اختیار دارند.
در مورد قراردادهای نظامی چین و هند هم خوب بیشتر مسائل سیاسی مطرح هست ، چین متحد نزدیک نظامی روسیه در اتحاد شانگهای است و هند هم از نظر اقتصادی داره بسرعت پیشرفت میکنه که هرکس ازش بیشتر سهم ببره برنده است ، روسیه هم تا میتونه داره قرارداد باهاش امضا میکنه ، در مورد ایران هم با وجود فضای توام با شک و ظنی که در روابط ما و روسها هست ، تکنولوژی هایی دریافت کردیم که حتی چین و هند هم ندارند مثل همین موشک هوت که تو دنیا فقط ایران و روسیه این تکنولوژی رو دارند.
درباره ی نیروگاه اتمی بوشهر حرفی که بنده گفتم حرف رییس سازمان انرژی اتمی بوده ، البته این احتمال هم هست که بعلت بمبارانهای نیروگاه بوشهر در طول جنگ عراق و ایران بسیاری از قطعات آلمانی از بین رفته باشند و همون 12500 تا مونده باشند ، روسها میدونستند وضعیت نیروگاه چیه اما تاحالا به این نوع نیروگاه برنخورده بودند چون تکنولوژیش به کل فرق داشت ، حتی در بعضی جاها مجبور میشدند قطعات آلمانی رو عوض کنند ، مثل جایگاهی که هسته ی راکتور توش قرار میگیره . در پروژه ی شفق اگر یادت باشه روسها خودشون هم همچین تکنولوژی (رادارگریزی) رو هنوز به دست نیاورده بودند و طرح Su-47شون هم که اونموقغ داشتند روش کار میکردند شکست خورد . بخاطر همین از پروژه ی شفق کنار کشیدند.
جناب Sand fighter
لطفا خودتون رو کنترل کنید ، با توهین کردن که بحث نمیکنند ، بنده نگفتم روابطمون با بعضی کشورها که البته از نظر شما دنیا هستند خوب نشه ، اما روابط متقابل نه اینکه حالا واسه اینکه بیاین یه پایگاه بزنید تو سیاست ماهم دخالت بکنید تا روابط خوب بشه ! واقعا دوستان انگار اصلا تاریخ قبل از انقلاب و دخالتهای بیشمار آمریکا در امور مملکتی رو فراموش کرده اند !
کی همچین مزخرفی گفته که جنسهای چینی فقط به ایران و آفریقا میره !؟ پس این بازارهای اروپا و آمریکا که همشون دارن از اجناس چینی با قیمت پایین شکایت میکنند چی هستند !؟ فکر میکنی چین فقط با صادر کردن محصولاتش به ایران و چهار تا کشور درپیت آفریقایی مقام دوم صادرات دنیا رو کسب کرده !؟ نخیر جانم ، یکم دور و برت رو نگاه کن ، فکر میکنی چون جنسهای چینی ارزونن کیفیتشون پایینه !؟! این سیاست دولت چینه که جنسهاشو به قیمت کمتر از قیمت واقعی بده ، همین چند وقت پیش کنگره ی آمریکا طرح تحریم اقتصادی محصولات چین رو در اعتراض به پایین نگه داشتن مصنوعی ارزش یوان (واحد پول چین) نسبت به دلار تصویب کرد ، بنظرت چین چرا ارزش پولشو پایین نگه میداره !؟ چون میخواد هنوز محصولاتش با قیمت پایین تو دنیا بتونن حکومت کنند وگرنه اگر یوآن ارزش واقعیش بود که جنسهای چینی 2.5 برابر الان قیمت داشتند جناب ، آمریکا هم از همین میترسه که بازارشو کالاهای ارزون چینی بگیرند ، واسه همین حاضر شده حتی قوانین سازمان جهانی تجارت (WTO) رو زیر پا بذاره اما محصولات چینی رو تحریم کنه.
برادر جان مردم ایران ضعف ندارند ، ما هم با آمریکا (که البته بعضی دوستان بر حسب عادت میگن دنیا!) دشمنی نداریم ، مشکل دولتهایی مثل آمریکا و اروپا هستند که زور میگن . اونها تا چهار تا امتیاز کت و کلفت سیاسی و اقتصادی و امتیاز یه پایگاه نظامی تو خاکتو نگیرن که بهت آشغال هم صادر نمیکنن چه برسه به F-16 ، فکر میکنی این 770 تا پایگاهی که آمریکا تو کشورهای دنیا داره خود کشورها اومدن دو دستی بهش تقدیم کردند !؟! نخیر خود آمریکا انقدر با قدرت اقتصادیش انقدر بهشون فشار آورد و تحریمشون کرد که راضی شدند ، چرا بیل کلینتون 2 روز پیش میاد میگه دوره ی سلطه ی جهانی آمریکا تموم شده !؟ چون قدرتهای اقتصادی جدید بزودی قدرت نظامی جدید خواهند بود.
اونموقع هم که بقول دوستان آمریکا میامد تو ایران کارخانه ی جنگنده سازی و هلیکوپتر سازی میزد (که ما بار فنیشو اصلا نمفیهمیم) بخاطر این بود که طبق نقشه ی راهبردی آمریکا برای جنگ با شوروی ، ایران بعد از اروپای غربی دومین مسیر اصلی حمله به شوروی میشد ، یعنی ما باید پیشمرگ میشدیم با روسها میجنگیدیم تا باز مثل جنگ جهانی دوم آمریکا بدون هیچ ضرری پیروز جنگ بشه .
خیلی جالبه دوستان مثالهایی میزنند که تو همین مدت داریم نقض شدنش رو میبینیم ! ندیدی که پاکستان هم مثلا اومد با آمریکا روابط متقابل و دوستانه داشته باشد ، کشورشو مسیر تدارکاتی ناتو کرد ، از بس که آمریکا با هواپیما و هلیکوپتر مردمشو کشت که الان داره داد میزه گور بابای روابط با آمریکا ، مسیر تدارکات ناتو رو هم بست !
آخرین ويرايش توسط 1 on kamranrus, ويرايش شده در 0.
سیاست جنگ بدون خونریزی و جنگ سیاست با خونریزی است
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

دوست من منتاژ اف16 رو ول کن بچسب به همین صاعقه ملی که فقط راکت پرت میکنه و بعضی وقتا برای ایجاد خوشحالی اونم پرت نمیکنه این خیلی با ارزش تره.در ضمن موشک های ضد کشتی چینی از امریکایی هاش هم گاهی بهتره.

واقعا هیچکس قبل از انقلاب التماس نمیکرد پس اون 40000 هزار امریکایی که در ایران بودن اومده بودن پیت نیک.اوج افتخارات حکومت قبل از انقلاب رقصیدن خانوم ملکه فرح با جناب کارتر بود که شکوه امپراتوری فارس رو به حد اعلا رسوند در حال که محمد رضا رنگ زن کارتر رو هم ندید.

دوست من ما با کسی دشمنی نکردیم این امریکا بود که سفارت خودش رو بعد از انقلاب لانه جاسوسی کرد و قصد کودتای دیگری داشت.البته لابد شما اون همه اسناد رو نادیده میگیرید و این رو هم ماله کشیدن روی ما توصیف میکنید.یک فیلم از خود هالیوود بود با بازی ویل اسمیت که در اون یک نیروی اطلاعاتی مسن امریکایی میگفت که من بعد از انقلاب در تهران بودم و قرار بود کودتا بکنیم.

میهن پرست عزیز, بهتر نیست در مورد حرفهای مغتشش و از همه درتون بیشتر فکر کنید و بعد در معرض عموم قرار بدید ؟ باور کنید که اگر توی هر بحثی که دیدید پست ندید هیچکس یهتون نمیگه که خدایی ناکرده نادون یا لالید !!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

pedmehr نوشته شده:
دوست من منتاژ اف16 رو ول کن بچسب به همین صاعقه ملی که فقط راکت پرت میکنه و بعضی وقتا برای ایجاد خوشحالی اونم پرت نمیکنه این خیلی با ارزش تره.در ضمن موشک های ضد کشتی چینی از امریکایی هاش هم گاهی بهتره.

میهن پرست عزیز, بهتر نیست در مورد حرفهای مغتشش و از همه درتون بیشتر فکر کنید و بعد در معرض عموم قرار بدید ؟ باور کنید که اگر توی هر بحثی که دیدید پست ندید هیچکس یهتون نمیگه که خدایی ناکرده نادون یا لالید !!

دوست عزیز حرف بدی نزدم.واقعا محمد رضا پهلوی با همسر کارتر نرقصید.و بحث همه رنگ هم در جواب به صحبت های همه رنگ است.در کل هم من در طول روز بیست دقیقه اینترنت دارم و تو این 20 دقیقه تایپیک هایی که توش بتونم اظهار نظر کنم حتما شرکت میکنم.شما هم بسم الله حرفی برای گفتن دارید به گوش جان میپذیرم چون یک رنگی شما یک بار برام ثابت شده و حاضرم هزاران صفحه بحث با شما بکنم تا متقاعد بشید.ولی این جور نقل قول زدن ها و انحراف بحث اصلی خیلی درست نیست.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”