پرايد جديد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, RAHVAR, Mohsen1001, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6699 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

آقا اين پلاك خودرو هم پدر من رو در آورد تا حالا پلاك ماشين نيومده! :? :-? من هم به شدت به ماشين نياز دارم از موقعه خريد تا حالا فقط تونستم باهاش 38 كيلومتر رانندگي كنم نمايندگي ميگه كل سيستم بخش صدور پلاك نيروي انتظامي قطعه و به همين خاطر تحويل پلاك دير شده :? من هم كه هر كاري كردم نتونستم باهاشون تماس بگيرم و ببينم كه آيا راست ميگن يا نه :sad: كسي چيزي نمي دونه؟؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mhrb »

من هم هرچي ماشين جديد مي بينم به خصوص اين پرايد جديدي ها هيچ کدومشون پلاک ندارن ولي دارن تو شهر کار مي کنند و ...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72658 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mohammad 1985 چند روز پيش پلاك ماشين يكي از بستگان بنده اومد (5 روز بعد از تحوبل تقريبا)، فكر نمي‌كنم سيستم مشكل داشته باشه :-(
احتمالا از نظر اداري مشكلي داره و يا نياز به تاييديه خاصي داره (به علت تقيير بعضي قطعات و ... :-( )
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

قند ترش
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سه پست اخر به دليل بي ربط بودن نسبت به موضوع تاپيک حذف شدند.
اينجا تاپيک پرايد هست نه ، کولر ماشينهاي داخلي.
لطفا رعايت کنيد.
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

سلام دوستان
می خواستم نظر خودم رو در مورد پراید معایب و مزایاش بگم ولی توی این تایپیک ها همش حرف از مزایاش گفتین نه معایبش

من دیروز همراه عموم رفتیم پرایدشو تحویل بگیره برای اولین بار توی نمایندگیهای سایپا میرفتم خوب بعد از چند سوال از افرادی که اونجا بودن به این نتایج رسیدم

مزایا = مصرف سوخت پایین و صندوق جادار و جمع و جور بودن بدنه و سرعت و شتاب در دندههای یک و دو البته این مورد رو جوون ها میگفتن ولی افراد پا به سن گذاشته میگفتن که به دلیل نا امن بودن از سرعتهای بالای 80 پرهیز میکنن و یه خودرویی برای شهر

معایب =لاستیکها ولنتها سیستم برف پاکن افت سیستم های داخای رفاهی و جنس داشبورد یه از اونها ماشین افتاده بود تو دست انداز داشبورد از جاش کنده شده بود و سیستم تعلیق ضعیفش و کمکهاش وبدنه نا امن و ترمزهاش و کولری که امری شانسی هست ییشترین مشکل پراید مال پولی کولر بود و عمل کرد بد سیستم برق مخصوصا دینام و بوق
جدیدا مشگل گیربکس اینم شانسی بوده اتاق پر سرو صدا
مشکل بایسستم فرمان اما میگفتن که سیستم فرمان هیدرولیکش بهتره فقط برای شهر

راستی از نمایندگی پرسیدم پراید با سیستم هوشمند چیه گفت تقریبا یه سیستمی شبیه سیستنم هوشمند سمند

یه پرایدی هم تبلیغشو کرده بود فعلا به اسم پراید جدید توی توضیحات نوشته بود با بدنه جدید سیستم موتور وسیستم تقویت شده تعلیق
قند ترش
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

سلام دوستان
امروز یه مورد جدید در تغیرات داخلی صبا پراید صندوقدار مشاهده شد
اونم این بود که اون قسمت جلوی داشبورد که اون قسنت کلید های کوار و ضبط هست رو از رنگ خاکستری به رنگ مشکی در اورده بودن یه تغیراتی هم تو ظاهرش دادن یه هو نگین این کارو شاید خودش انجام داده
نه تازه تحویل گرفته بود
ضبطشون هم جدیدا تولید کارجانه جهانی صاایران هست

راستی جدیدا دیدین تمامی پرایدها سپرهای عقبشون مثل اینکه دارن میفتن شدن فاصله شون زیاد شده تا بدنه
راستی چند وقت دیگه یکی از آشناهای نزدیکمون پراید شو تحویل میگیره اگر تغییراتی داشت میگه
:::P
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

g,
ممنون از اطلاعاتت :)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6699 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

منظورم اين بود که باز هم کولرش از موتور براي کار کردن استفاده مي کنه يا اينکه جداگانه کار مي کنه؟

بله هنوز هم کمپرسور کولرش از موتر نيروي ميگيره ولي چون که نسبت به کولر قبلي ضعيفتر هست به موتر خيلي کمتر فشار مياره مارکش هم پاناسونيک هست و ساخته ژاپنه.
البته در مورد کولرش اگه برقي بشه عالي ميشه.
اما حالا بعد حدود يک هفته رانندگي و طي مسافت 1530 کيلومتر 8) در عرض فقط يک هفته بايد بگم که واقعا ازش راضيم
شتابش بسيار عالي :( کولر که محشره از همدان تا کرج يه سره روشن بود نه ماشين کم آورد نه جوش آورد فقط دو سه دفعه چون توي ماشين واقعا سرد شده بود براي مدت کوتاهي خاموش کردم دماي آب در طول مسير به سختي به وسط ميرسيد! فراموش نکنيد که ما 4 نفر توي ماشين بوديم و مقدار زيادي بار هم داشتيم .
مصرفش که ديگه آخرشه توي شهر صدي 6.7 تا 6.8 :( و توي جادي 5.6 مصرف داره که واقعا فوق العاده هست. :-(
نوع انژکتورش jce1 هست که ساخت ساژم هست ( مدت زيادي بود سايپا از انژکتور زيمنس استفاده مي کرد نمي دونم چرا دوباره ساژم رو استفاده مي کنه :? )
فعلا اين ها رو داشته باشين تا بعد معايبش رو هم که فعلا نمي دونم چي بگم اولش يه کم ترمزش ضعيف بود کم مونده بود همون روز اول که پلاکش اومده بود از پشت بزنم به يه 405 8) البته الان خوب شده لنت ترمز عقبش هم جيغ مي کشيد که بردم سرويس اوليه ( دقيقا سر کيلومتر 1500 ! ) برام عوض کرد درست شده .
عقبش براي 3 نفر کوچيکه اين خودر براي 4 نفر ايده آل هست. از معايب کلي پرايد بايد به بدنه و جلو بندي ضعيف اشاره کرد ولي اين ماشين يکي از کم خرجترين ماشينها موجود در ايران هست.
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

سلام دوستان امروز پشت یکی از این پرایدهای جدید نشستم مدل 85 بود نزدیک 2000 تا کار کرده بود گارانتی اولیه هم برده یود حدود یکی دوساعت ساعت پشتش نشسته بودم حالا مزایای ومعایبی که داشته میگوم

مزایاش شتاب خوبش در دنده های 1 و 2 وسرعت خوبش صدای لاستیکها و باد از لای در ها تو نمی آمد فرمانشم مثل پیکان خودمون بود آخه تو لاستیکهاش بیشتر باد زدم با کف دست در جا میچرخه پیکان رو میگم ها خوشبختانه این پراید کمکاش صدا نمی داد میگفت کمکهای عقب رو عوض کرده کره ای کرده

معایب کلاچ واقعا افتضاح این قدر باید نیم کلاچ و گاز بدی تا از جاش تکون بخوره
جاداری پیکان و پژو سمند واقعا عالی هستش نبود جا برای راننده و سرنشینها در برابر ماشینهای ایران خودرو خدا به دادت برسه که پاهات دراز باشه ما که همش پامون میخورد به ضبط

دیگه کولر گرفتیم آمپر روی وسط بود
دنده هاش خیلی بد نبود خوب هم نبود دفت در تعویض نداشت
فرمونش خیلی تیز بود جلوبندیش اولایی بود که صدا افتاده بود
ترمز هم که انگار خالی میکرد خیلی باید فشار میدادی تا کامل به ایسته

حالا میخواد خوشتون بیاد میخواد بدتون بیاد و فکر کونین چون پیکان دارم این حرف رو میزنم اگه میخواستم بکوبونم ازش تعریف نمی کردم

در کل مزیتاش در برابر پیکان خودمون کا آنتن برقی داره وشیشه های جلوش رو برقی کردم که این موارد مفت گیرم آمده از روی ماشین چپی گیرم آمده و آردی

فقط شتابش سرعت وسوخت ویه کولر هست که بادش در مقابل آردی قدیم نه روآ واقعا یه درجه بالاتر بود

اگه روآ نبود شاید این پراید رو بعد از گزینه ماتیز انتخاب میکردم

:-x :-x
قند ترش
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

سلام بعد از يه مدتي برگشتم
يه تغييري کردن ميدونين فرمونشون رو هيدروليک کردن وغربالک فرمونشون رو حالا فرمون هيدروليکها کنار آرم GLXIنوشته هيدروليک پاور استريت
قند ترش
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

يواش يواش دارن به پسوند خودرو هي اضافه مي كنند بهتره اونهايي كه اسپرت مي كنند اخرش هم يه S اضافه كنند تا جالب تر بشه :grin:
my GF kill me if I speak with U
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”