بررسي جامع استراتژي ارتش و سپاه در نابودي ناوهاي متجاوز دشمن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

بررسي جامع استراتژي ارتش و سپاه در نابودي ناوهاي متجاوز دشمن

پست توسط Mil@d »

به نام خداوند بخشنده مهربان

و سلام و صلوات بر محمد و آل محمد و آرزوی ظهور امام زمان

و آرزوی ایرانی قدرتمند و پیشرفته در راستای فرامین منشور کوروش بزرگ

وشادباش دوباره به همگی برای زدودن غبار غم از دست گیوتین فیل ترینگ

دوستان در ادامه مقالات شبانه من در رابطه با نیروهای مسلح ایران امشب به بحثی جذاب و شیرین می پردازم که خودم به شدت از تحلیل های خارجی ها در رابطه با آن لذت می برم.

در درجه اول اعراب خلیج فارس-دوم-اسرائیلی ها-سوم محافل غربی

این درجه بندی را براساس دشمنی این کشورها با ایران قرار دادم.متاسفانه ما همیشه اسرائیل را دشمن خود می دانیم در صورتی که به علت تبلیغات غلط رسانه ها کینه اعراب از ایرانیان هیچ گاه برطرف نشده است و اگر اندکی به عربی آشنایی داشته باشید و به رسانه هایشان توجه کنید عمق حسادت و نفرت انان از ایرانیان را بیشتر حس خواهید کرد.

واما موضوع اصلی بحث و قابلیت های ضد دریایی ایران.
دوستان همانطور که می دانید میهن ما در شرایط سخت تهدید نظامی و نیز زیر 3 قطعنامه تحریم شورای امنیت سازمان ملل متحد است.
اکثریت قریب به اتفاق کشورهای جهان ارتباطات نظامی خود را با ایران قطع کرده اند ولی با اینحال 1 میلیارد دلار صادرات نظامی داریم.فکرش را بکنید اگر تحریم نبودیم چند میلیارد می فروختیم.
به غیر از روسیه-چین-کره شمالی-بلاروس ما از جای دیگری خرید نظامی نداریم.
به کشورهای چون سوریه-لبنان-اندونزی-سودان-الجزایر-لیبی و...صادرات نظامی داشته یا داریم.

خرید های عمده مان از روسیه-جنگنده-ترابری-موشک هوا به هوا-موشک دریایی-سیستم پدافند-بهینه سازی تانک تی 72-نفربر بی ام پی و بالگرد ام آی 17 و کاموف زیر دریایی و...بوده است.
از چین نیز قایق های تندرو-سیتم های دفاع ضد هوایی-موشک-جنگنده و...خریدیم.
کره شمالی نیز یاری دهنده اصلی ما در ساخت شهاب 3 بود.و بسیاری از قایق ها جنگی و زیردریایی های کوچک ما اصالت کره ای دارند.
از بلاروس نیز موقعی خرید می کنیم که روسیه به ما جنس ندهد.

ولی یکی دوسالی است که غیر از کره همه با ما قطع رابطه نظامی کرده اند و ما کاملا باید روی پای خود بایستیم.
این کار تقریبا انجام شده است و ما هر چیزی که روسها و چینی و کره ای ها به ما دادند کپی سازی کردیم و خودمان به تولید انبوه رساندیم.
موشک کرم ابریشم و سی 802 چین را ایرانی کردیم و رعد و نور را ساختیم.
در ساخت قایق به قایق بی نظیر باور رسیدیم.
تانک ذوالفقار 3 را به تولید انبوه رساندیم و نفربر براق را ساختیم
سیستم های جنگ الکترونیک ایرانی را ساختیم
ناوشکن-ناوچه-زیردریایی و بیش ا ز 10 هزار قلم جنس نظامی الان در مرحله تولید انبوه است.و خدا را شکر در مسائل نظامی به خودکفایی 95% رسیده ایم.فقط مانده است ساخت نیروی محرکه(موتور) تجهیزات و نیز جنگنده نسل پنجم که این دو را نیز خواهیم ساخت
و اما موضوع اصلی بحث:

دوستان خلیج فارس و دریای عمان اکنون جولانگاه 125 فروند ناوهای هواپیمابر-رزمناوها-ناوشکن ها-ناو ها-ناوچه ها و زیر دریایی های کشورهایی چون آمریکا-بریتانیا-فرانسه-ژاپن-استرالیا و...است.
و گهگاهی زبان درازی میکنند و ایران را به حمله تهدید می کنند.
ایران نیز تاکتیکهای وِیژه ای برای مقابه تدارک دیده است که موارد اعلام شده ان در رسانه ها را شرح می دهم.
دوستان ایران هم اکنون بیش از 2000 شناور تندرو مسلح به موشک های مخرب وقدرتمند ضد ناو نور-کوثر-رعد-یاخونت-موسکیت و... در اختیار دارد.
2000 موشک انداز در مقابل 125 شناور:
فرمانده بسیج اخیر اعلام کرده است در صورت بروز حالت جنگ استعداد نیروی دریایی سپاه 3 برابر خواهد شد و هزاران تفنگدار استشهادی بسیج با قایق به خلیج فارس اعزام خواهند شد.
پس در صورت بروز حالت جنگی بیش از 6000 فروند موشک انداز در مقابل 125 شناور!
تقریبا در مقابل هر شناور خارجی 60 موشک انداز قرار می گیرد.استراتژی تمرین شده در رزمایش ها نیز به این قرار است که هنگامی که هر شناور متعرضی به خاک ایران نزدیک بیش از 30 قایق توپدار و مسلح به موشک از حالت استتاری و مخفی در پایگاه های سری خارج شده و ناو متعرض را از چندین جهت مورد حمله بسیار سریع –غافلگیر کنند و کوبنده قرار دهند.
یک ناوامریکایی را در محاصره 30 الی 60 شناور کوچک سریع و ضد گلوله تصور کنید که بی امان موشکهایشان را به سمتش شلیک می کنند.
هر شناور کوچک ایرانی 2 موشک نور حمل می کند که یک فروند از ان ناوچه ساعر اسراییل را له کرد.
یعنی 120 موشک از چپ و راست به سمت ناو فرود می آید.به نظر شما از ناو چه چیزی بر جا می ماند؟

و اما حالت دوم دفاع :
در تمامی جزایر و سواحل خلیج فارس موشکهای ساحل به دریا و یاخونت مستقر شده اند.یک موشک یاخونت برای نابودی یک ناو عظیم کافیست.
یاخونت300 کیلومتر برد دارد و مواد منفجره آن یک ناوشکن را به اتش می کشد.در صورت شلیک یاخونت امکان جان سالم به در بردن ناوشکن بسیار کم است.
در یک صورت ان هم با احتمال پایین اگر با تیر بار ویژه اورانیومی ساخت نیروی دریایی امریکا پس از شناسایی جهت شلیک بتواند موشک را در هوا بزند.
سرعت 2.5 ماخ موشک تقریبا این احتمال را به صفر نزدیک می کند.
موشک های رعد یا کرم ابریشم نیز بسیار هولناکند و کارای انها در 20 سال پیش در جنگ 1366 و اخوندک ثابت شد ولی نمونه بهینه سازی شده ان که در اختیار سپاه است بسیار قدرتمند تر است.
موشک های نور و کوثر نیز که معرف حضور دوستان می باشد.

اگر به ایران حمله ای صورت گیرد مطابق مصاحبه های فرماندهان نظامی ایران جنگ در مرزهای ایران محدود نخواهد بود و احتمال اعزام تفنگدار و نیروی وِیژه به کشور های حمایت کننده از دشمن نیز وجود دارد که در رزمایش پیامبر اعظم تمرینهای ان انجام شد.
موشکباران سنگین ناوگان مستقر در خلیج فارس و شهرهای دول خائن و همکار متجاوز نیز از اصول مهم خواهد بود.
قطر-بحرین-کویت-عراق-امارات مهمترین اهداف احتمالی خواهند بود که یقینا در صورت همکاری با متجاوز تاوان سنگینی خواهند داد و خسارت بسیاری خواهند دید وبار شاهد فرار شیوخ عرب با لباس زنانه خواهیم بود(اشاره به حمله به کویت در 1991)

ارتش نیز که مسولیتش در دریای عمان و شرق هرمز است با زیر دریایی ها ضد رادار خود ناوهای هواپیمابر مستقر در اقیانوس هند را مورد حمله قرار خواهد داد که شرح مفصل ان در جایی نیامده است و من نیز از جزییات ان بی خبرم.
ولی ارتش در جنگ های اینده استراتژی نبرد موشکی و اژدری زیر سطحی را برگزیده است.

به نظر من ورود ناوگان سنگین به نبرد نامتقارن اشتباه است و موشکباران سنگین ناوگان دشمن کم دردسر تر و بسیار بازدهی بالایی دارد.
نشریات تخصصی نظامی مانند جینز دیفنس و سایت دبکا اسرائیل نیز مدتها پیش به خطر نابود کامل ناوگان غربی ها در خلیج فارس در یک حمله موشکی سنگین و غافلگیرکننده هشدار داده بودند.

گرداورنده/میلاد

نقل قول با ذکر منبع بلامانع است.
  بی  
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

ميلاد جان
چند تا سئوال:

1- آيا وجود " بیش از 2000 شناور تندرو مسلح به موشک " رسما اعلام شده ؟

2- دشمن در برابر هجوم تعداد زيادي قايق کوچک چه خواهد کرد؟ حتما براي اين مسئله راه حل موثر پيدا مي کنند و نمي گذارد که مثلا يک شناور 2 ميليارد دلاري توسط چند تا شناور سبک به قول شما له بشه.

3- چرا نقش نيروي هوايي قدرتمند (به طور نسبي ) دشمن در اين سناريو ها ديده نمي شه ؟

من فکر مي کنم ما بايد به سرعت نيروي هوايي خودمون رو تقويت کنيم هم در زمينه پدافند و هم در زمينه پر نده هاي به روز . البته حتما در نيروي هوايي دنبال اين کار ها هستند و لزومي هم نداره که کسي بدونه. ولي اميدوارم اين نگراني ها قابل درک باشه . اين که ما فکر کنيم مثلا با چند گردان اس سيصد همه کار هامون رو راه مي اندازيم يک کم دور از واقع بيني به نظر مي رسه.

پيشنهاد مي کنم در ادامه تاپيک هايي که در بخش نيروي هوايي ايران بود دوستاني که صاحب نظر هستند با توجه به تحولات اطراف ما مثل خريد هاي تسليحاتي مانور هاي مختلف يا آزمايش هاي تسليحاتي کشور هاي اطراف يک جمع بندي جديد داشته باشند . البته يک طوري که مشکلات محدود شدن دسترسي به سايت دوباره پيش نياد. با سپاس.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Miliali,

عدد 2000 را در مصاحبه دريادار صفاري با خبرنگار واحد مرکزي خبر شنيدم.

البته روند توليد قايق به شدت ادامه دارد و با توجه به صحبتهاي حسين طائب فرمانده بسيج گويا هدف 6000 فروند است.

دشمن نيز راههايي را برگزيده است.
يک نوع تيربار سنگين که فقط در ارتش امريکا وجود دارد را بکار خواهد گرفت که ضد قايق است.

سپاه براي خنثي کردن اين تدبير قايق ها را در مرحلع اول نخواهد فرستاد.

ابتدا موشکهاي ساحل به دريا و توپخانه سنگين به وسعت ده ها هزار فروند مانند باراني از اتش بر سر ناوهاي دشمن و پايگاه هايش در قطر و بحرين -امارات-کويت و... و ناوهاي موجود در خليج فارس فرود خواهند امد.

بعد از متلاشي شدن سازمان رزم دشمن-زير دريايي هاي کوچک 2 نفرخ مسلح و نيز قايق هاي موشک انداز حمله نهايي را خواهند کرد.

3.نيروي هوايي نيز در ابتدا نقش حراست از مرزها براي ورود جنگنده اي دشمن و دوم نيز با سوخو 24 هاي ضد دريايي حمله پشتيبان را انجام خواهد داد.

اين تحليل ها در چند تلويزيون عربيو چند نشريه مستقل خوانده ام و با توجه به توان فعلي نظامي ايران کاملا امکانپذير است.
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

ميلاد جان مقاله خوبي بود. دستت درد نکنه. هر چند يه ذره احساسي بود و بيش از حد ناوهاي دشمن رو بوق فرض گرده بوديد.
با اين حال در بسياري از موارد حق با شماست.
تانک ذوالفقار 3 را به تولید انبوه رساندیم

مگه تانک ذوالفقار 3 به تولید انبوه رسید؟ در کدوم لشگر مورد استفاده قرار میگیرند؟ من شنیدم تعدادی در شیراز مستقر هستند.
من یکی دو تا عکس از حمل این تانک بر روی تانک بر ها دیده ام که در حال حرکت به سمت پایگاه ها بودند. پارسال هم خودم در یه شهرستان شاهد حرکت انبوه تانک بر ها و تانک ها(بر روی تانکبر ها) در یک جاده ترانزیتی بودم که البته تانک ذوالفقار 3 و چند مدل از دیگر ذوالفقار ها و همچنین T-72 هم در میان انها بود. ولی با این حال مجله جنگ افزار در اوایل امسال در بخش پرسش و پاسخ خودش گفته بود این تانک هنوز وارد مرحله تولید انبوه نشده و ان شاالله به زودی خط تولید انبوه ان راه اندازی میشود
موشک های مخرب وقدرتمند ضد ناو ...یاخونت-موسکیت

میلاد عزیز حضور این موشک هایی که گفتید تایید نشده است و نمیتوان انها را در تحلیل ها در نظر گرفت. میدونید که در تحلیل باید همیشه بدترین حالت رو حساب کرد.
البته اگه مبنای این صحبت شما حرف سردار جعفری در روز پاسدار است باید بگم ایشون حرفی از یاخونت نیاورد فقط گفت یه سلاح جدید با 300 کیلومتر که تکنولوژی ان انحصاری است و در دست هیچ کشوری نیست. در حالیکه یاخونت یک موشک روسی است و ...
در یک صورت ان هم با احتمال پایین اگر با تیر بار ویژه اورانیومی ساخت نیروی دریایی امریکا پس از شناسایی جهت شلیک بتواند موشک را در هوا بزند.

درست است.فالانکس نمیتواند موشک یاخونت را هدف قرار بدهد. علاوه بر سرعت بالای یاخونت این موشک در نزدیکی هدف مانور هایی را میدهد که کار را برای فالانکس بسیار سخت میکند. در ضمن به علت پرواز یاخونت در چند متری اب سیستم های رادار به راحتی نمیتوانند انرا شناسایی کنند و زمانی که ان را شناسایی کردند(در نزدیکی هدف که موشک ارتفاع خود را افزایش میدهد) دیگر زمانی برای واکنش وجود نداره.

به نظر من ورود ناوگان سنگین به نبرد نامتقارن اشتباه است و موشکباران سنگین ناوگان دشمن کم دردسر تر و بسیار بازدهی بالایی دارد

بله حرف شما درست است. با شیوه های کلاسیک نمیتوان با ناوگان قدرتمند امریکا مواجه شد. ولی فکر میکنم هدف مقامات از تولید ناوچه(ناوشکن؟/ ناو محافظ؟)
هایی مثل موج و جماران تقویت قوا در مواجهه با کشور های عربی است. هر چند این کشورها نیروی دریایی قوی ندارند ولی با این حال این اقدام بسیار خردمندانه است و داشتن دریا در خلیج فارس یعنی همه چیز.

یکی از مهمترین استراتژی هایی که به خوبی در این مقاله به اون پرداخته نشده است حمله به وسیله یگانهای زیر سطحی است. طبق گقته ی مقامات این نوع از حمله یکی از اصلی ترین استراتژی های ایران در جنگ دریایی خواهد بود
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

navid missle,

در بعضي جملات احساسي بود ولي در پست دوم به نحوه مقابله ناو با تيربار مخصوص ضد قايق اشاره کردم و همچنين تاکتيک سپاه براي مقابه با اين سلاح

2.تا نباشد چيزکي مردم نگويند چيزها:تهديدات سبب شد بودجه نظامي افزايش زيادي پيدا کنه و طرح ذوالفقار نجات پيدا کرد و تا حدود 100 تانک در سال ساخته مي شود.

در تيپ اميرالمونين ايلام-در لشکر 7 اهواز-در شيرازو...البته بيشتر تانک به سپاه رفته اند.

سايتهاي غربي رو که بررسي کردم همگي از مهندسي معکوس ياخونت صحبت کرده بودند که دست کمي از طراحي نداره.
يادت نره ياخونت يکي از پيچيده ترين طرح هاي موشکي شوروي بوده است.
300 کيلومتر برد با سرعت 2.5 ماخ :-O

3.ياخونت را علي توصيف کردي
4.درسته ناوگان سنگين براي دشمنان همترازه نه غير همتراز
5.حمله زير سطحي نيز اطلاعاتي ازش منتشر نشده بود و من نيز به خاطر پيش نيمدن مشکل براي سايت استراتژي مورد نظر خودمو ننوشتم.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

دوستان در مورد استراتژي ايران در صورت حمله ي اتمي هم يه توضيحي بديد ! تنها چيزي كه من به شخصه نگرانشم !
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

متالب عنوان شده به تاپيک ربتی نداره :?
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

پست توسط ebrahim13552000 »

سلام
من نميدونم كه اين دوستمون اين اطلاعات رو از كجا اوردن ؟ايا ايشون به اطلاعات طبقه بندي شده دسترسي دارند يا ما با يك تحليلگر نظامي بزرگ روبرو هستيم.به هر حال مطالب گفته شده خيلياش ايراد داره .از جمله اونها در مورد قايقهاي تندرو هيچ ميدونيد چرا تعداد اين قايقها رو 2000 تا اعلام كردند؟
چون در يك نبرد واقعي اگر يك نبرد ناو توسط تعدادي قايق مورد حمله قرار بگيره تنها احتمال داره كه 10% اونها بتونن به هدفشون برسن البته تحت شرايط خاص
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

كيارش,
دريابان علي شمخاني در مصاحبه اي که به خوبي يادم هست و فکر کنم با روزنامه جام جم بود به ساخت پدافند هسته اي توسط ايران اشاره کرده بود.
اينکه پدافند هسته اي چيست و چه طور عمل مي کند در تخصص من نيست و از چند و چون آن بي خبرم

TOPGUN,

هر بحثي به مقدمه نياز دارد واين از اصول مقاله نويسيهاي من است .
نيمه دوم مقاله مربوط به عنوان تاپيک و موشکباران ناوهاي دشمن است.

ebrahim13552000,
من به شدت تمامي اخبار نظامي ايران را از هر سايت ممکن فارسي زبان-انگليسي زبان-عرب زبان دنبال مي کنم و نکات ريز تحليل هاي نظامي و نيز مصاحبه هاي فرمانده هان نظامي را به دقت بررسي مي کنم و چکيده انها را که غير طبقه بندي است در سنترال کلابز مي نويسم.
در مورد حمله قايق ها نيز عرض کردم فرستادن زود هنگام قايق هاي موشک انداز به جنگ ناوهاي بزرگ کاري ابلهانه است.
اين کار بايد بعد از موشکباران و گلوله باران چند هزار فروندي مواضع دشمن و بعد از مضمحل شدن سازمان رزم دشمن
براي وارد کردن ضربه نهايي صورت گيرد.
دوست عزيز قايق هاي تندرو موشک انداز ايران در جهان بي نظير هستند.
به تاپيک من در رابطه با قايق هاي سپاه در بخش ادوات دريايي مراجعه کن.تنها بخش کوچکي از توان دريايي سپاه را نوشتم.
  بی  
New Member

Re:

پست توسط hpyk »

Mil@d نوشته شده:كيارش,
دريابان علي شمخاني در مصاحبه اي که به خوبي يادم هست و فکر کنم با روزنامه جام جم بود به ساخت پدافند هسته اي توسط ايران اشاره کرده بود.
اينکه پدافند هسته اي چيست و چه طور عمل مي کند در تخصص من نيست و از چند و چون آن بي خبرم

TOPGUN,

هر بحثي به مقدمه نياز دارد واين از اصول مقاله نويسيهاي من است .
نيمه دوم مقاله مربوط به عنوان تاپيک و موشکباران ناوهاي دشمن است.

ebrahim13552000,
من به شدت تمامي اخبار نظامي ايران را از هر سايت ممکن فارسي زبان-انگليسي زبان-عرب زبان دنبال مي کنم و نکات ريز تحليل هاي نظامي و نيز مصاحبه هاي فرمانده هان نظامي را به دقت بررسي مي کنم و چکيده انها را که غير طبقه بندي است در سنترال کلابز مي نويسم.
در مورد حمله قايق ها نيز عرض کردم فرستادن زود هنگام قايق هاي موشک انداز به جنگ ناوهاي بزرگ کاري ابلهانه است.
اين کار بايد بعد از موشکباران و گلوله باران چند هزار فروندي مواضع دشمن و بعد از مضمحل شدن سازمان رزم دشمن
براي وارد کردن ضربه نهايي صورت گيرد.
دوست عزيز قايق هاي تندرو موشک انداز ايران در جهان بي نظير هستند.
به تاپيک من در رابطه با قايق هاي سپاه در بخش ادوات دريايي مراجعه کن.تنها بخش کوچکي از توان دريايي سپاه را نوشتم.

حرفهایتان خیلی رویایی بود که امبدوارم روزی به حقیقت بپیوندد. درست است که ایران پس از عملیات آخوند که آن هم با تعقل ایران وعدم اعزام بقیه ناوهای نیروی دریایی باعث حفظ آن ها از نابودی گردید دکترین نظامی خود را بر اساس قایق های توپدارو...(که جنابعالی توضیح دادید)تنظیم کردلیکن چندین نکته را ظاهرا فراموش فرمودید:
تجهیزات بکار گرفته در غرب از طریق پیمانکاران خصوصی ساخته وطی پروسسه ای سخت گیرانه انتخاب وبه تولید انبوه می رسندودر شرایطی واقعی آزمون می شوند.
آیااین پروسه در ساخت تجهیزات وطنی بکار گرفته می شود یا در شرایطی غیررقابتی به زیرمجموعه های خودنیروهای مسلح واگذاروباصرف بودجه های هنگفت تولید وبراحتی تائیدمی شوندکه بهتراست از شرایط تست آنهاصحبتی بعمل نیاوریم به نفع مملکت است.
درمقابل این دکترین مبتنی برحملات ملخی قایق ها ومین ریزی وسیع که سالهاست بر آمریکایی ها مشخص است آنها دست روی دست گذاشته اند؟
آیا تنها براساس مواردفوق بدون پشتیبانی هوایی وپوشش هوایی موثر وبدون داشتن ناوشکن در دریا ولجستیک قوی می توان اینچنین ادعاهایی داشت؟
در آمریکا یک خلبان که میلیون هادلار خرج آموزشش می شود پس از اتمام 5ساله قراردادش می تواند ادامه دهد یا تمدیدنکند واز ارتش خارج شود. آیا در نیروی دریایی یا ارتش نیز اینگونه است یا30 سال باید بمونی؟
داشتن ارتشی مدرن با صرف منابع مالی متناسب خواسته هر ایرانی وطن پرستی است ولی با تکیه بریک سری موضوعاتی که مبهم ومبتنی برتبلیغات لباس غرور بر تن کردن دور از عقلانیت خواهد بود. البته اگر صحبتهای شما جنبه تبلیغاتی دارد که بسیار هم خوب است امیدوارم طرفهای مقابل باورکنند.
ضمنا قایق های تندرو با موتورهای out door بنزینی با حمل حداقل 800 لیتر بنزین واقعا بسیار خطرناک هستند.(منتهی برای کی؟)
ضمنا دوستان متخصص اگر مقاله ای در رابطه با امواج مایکروویو یا شلیک توپ های مایکروویو که قادر به از کار انداختن موتورها هستنددارند لطفا لینک آن را بگذارند
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: بررسي جامع استراتژي ارتش و سپاه در نابودي ناوهاي متجاوز

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام ؛

دوستان در مورد استراتژي ايران در صورت حمله ي اتمي هم يه توضيحي بديد ! تنها چيزي كه من به شخصه نگرانشم !

گرفتن شمار زیادی اسیر در کمترین زمان ممکن . البته از دیدگاه من !

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”