شهادت تعدادی از مرزبانان سراوان در درگیری با اشرار مسلح

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 938 بار

Re: شهادت تعدادی از مرزبانان سراوان در درگیری با اشرار مسلح

پست توسط vahid_kh »

کاش به جای این همه تبلیغات یه کم کار عملی انجام میشد.!!!
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

یکی جواب این اشکها را بدهد!!!!تصویرتصویر

تصویر
Old soldiers never die.They just fade away
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

تنش زدایی ...

موج جدید تحریم ها هم بزارید کنار تبلیغات 300 ...... متاسفانه پیش بینی که آرزو داشتم اشتباه در بیاد، اشتباه در نیامد.

واقعا اینقدر ساده لوح .

حداقل قبلا انگشتی به چشم دشمن کرده بودیم و تحت فشار بودیم، الان به خاطر لبخندی که زدیم رفتیم تو فشار.

ضمنا دوستان وظیفه و کادرش میکنید، انگار نیروهای کادری مثلا اجنوی هستند و مسئله نیست شهادت ایشان ! واقعا جای تاسف داره.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

M.Abooali نوشته شده:ضمنا دوستان وظیفه و کادرش میکنید، انگار نیروهای کادری مثلا اجنوی هستند و مسئله نیست شهادت ایشان ! واقعا جای تاسف داره.

سلام خدمت اقا میلاد .. حال شما ؟

مسئله اینکه کادریها که تکلیفیشون مشخصه ، با انتخاب خودشون این راه رو انتخاب کردن .. (خدا رحمتشون کنه ) ولی وظیفه ... به خاطره هزار یک مسئله مجبور شده به اونجا بره ..این واقعا مایه تاسفه ،نباید چنین اتفاقی بی افته، و نظام سربازی اجباری هرچه زودتر باید حذف بشه (البته با فرهنگی سازی انشالله)
باتشکر.تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

sinaset, شما خدمت رفتین؟

سوگندنامه یک سرباز را باید بدانید احتمالا ... بنابراین تکلیف سربازان هم روشن است.

همانقدر مایع تاسف است شهادت اون سربازها که شهادت یک نیروی پایور موجب تاسف است. نه بیشتر !

این اون آب گل آلود نیست که ازش بخواین ماهی نقد بر خدمت سربازی را بگیرید ... این مسئله هم جای تاسف دارد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

M.Abooali نوشته شده:sinaset, شما خدمت رفتین؟
سوگندنامه یک سرباز را باید بدانید احتمالا ... بنابراین تکلیف سربازان هم روشن است.
همانقدر مایع تاسف است شهادت اون سربازها که شهادت یک نیروی پایور موجب تاسف است. نه بیشتر !
این اون آب گل آلود نیست که ازش بخواین ماهی نقد بر خدمت سربازی را بگیرید ... این مسئله هم جای تاسف دارد.

سلامی دوباره

بند قصد جسارت نسبت به شهادت هیچ عزیزی رو نداشته و ندارم . اما اینطور کسی رو در تنگاناه انتخاب گذاشتن ، ظلمه(سرباز وظیفه). ضمن اینکه شهادت این عزیزان واقعا دردناکه .. و خدا همشون رو رحمت کنه ...

اقا میلاد،دوست خوب من ، در رابطه با خط 4 پستون لطفا کمی تامل فرمایید . تصویر

باتشکر از شما کاربر خوب انجمن سنترال.تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

نمردیمو فهمیدیم از نگاه بعضی مسئول حمله به سربازان ایرانی دولت ایران است !!!!! عجب !

اون دوستی که ادعای نستراداموسی داره این و باید خوب بدونه که اکثر این فشار ها ای که امروز بر ما وارد است به خاطر ندونم کاری های و صحبت های نادرست بعضی ازآقایون است مثل کاغذ پاره خواندن تحریم ها و دفاع از حقوقی که به هیچ عنوان به ما مربوط نیست و نبوده است که حالا فشار ها بر ما زیادتر شده .
یعنی شما افتخار می کنی که به جای صحبت با دیگران دست تو چشمشون می کنی ؟ البته این هم از نگاه من یه مدل خود بزرگ بینی است چون عملا دولت قبلی بینیش هم نمی تونست بکشه بالا در جامعه جهانی چه برسه به انگشت کردن تو چشم دیگران !!!

نوع برخورد بعضی از آقایون نسبت به رئیس جمهور مثل صحبت های جمهوری خواه ها در آمریکا است که می گویند چون ما خیلی خراب کردیم و اقتصادو نابود کردیم و این خراب کاری به قدری بوده که اوباما نتوسته جمعش کنه پس این وضع بد به گردن اوباماست و دمکرات ها و ما بی تقصیریم .

با به صحرای کربلا رفتن و چسبوندن لبخند به یک حمله ای که در دولت قبلی نیز مشابه آن اتفاق می افتاد نمی شه آینده نگری کرد و همینطور نمی شه کسی و خراب کرد ! با پیچوندن حرف کسی به جایی نمی رسه !
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

فقط در بخشهای نظرات سایتها و شبکه های اجتماعی همه یک سوال می پرسند: بی سرنشین های ایران کجا هستند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

M.Abooali, سلام دوست عزیز
من به شخصه سربازی نرفتم و بالاخره به زودی می رم و می دونم هم که کجا می افتم ، نیروی انتظامی جهرم ، بعدش سیستان ولی فرق کادر و سرباز در اینه که اون نیروی کادری که داره حقوق و مستمری از دولت می گیره ، آموزش برای این کارها را دیده .
لابد می گید چون من سربازم و بزودی می خوام سربازی برم این حرفها رو می زنم ولی بذار بگویم که یکی از دلایلش این هست .
در شرایط جدید هر کی دفترچه پست می کنه با مدرک لیسانس ، می افته نیروی انتظامی جهرم بعدش اگر بچه شیراز باشه می افته سیستان تا اینجاش که مشکلی نیست و برای همه یکیه !
آها برسیم به اینجا که هر کس که پارتی داشته باشه می افته شیراز ، بهترین جا ها ، مثل ستاد فرماندهی و ... ولی برای یک شخص عادی همون شرایط بالاست که گفتم . اگر شما بخواهید بیفتید شیراز یا باید متاهل باشید یا شرایط خاص که بازهم اونجا هم پارتی بازی می کنند . چون اگر پارتی نداشته باشید می اندازنت کلانتری اگر شانس بیاری ، کلانتری خوبی بیفتی و الا یکی مثل ابوذر و 26 رحمت و ... فاتحت خوندست .
فقط اسمشه تو شهر خودت هستی ولی از مرخصی خبری نیست . رنگ خانوادت رو نمی بینی . بعد اونجایی که خیلی زورت می گیره اینه که ببینی یک سرباز با استوار دویی و مجردی افتاده ستاد فرماندهی مثل اقاها میره ستاد ساعت 2 ظهر هم می ره خونه و بعد از ظهرها سر چهار راه ملاصدرا فشن کرده و ...ولی تو ...
قبل از این که این اتفاق بیفته چندی قبل متاسفانه 2 تا از دوستان دیگرمان رو در سیستان از دست دادیم . اونا هم مثل همین شهدای عزیزمان با وانت در بارندگی چندی پیش سیستان در جاده چپ می کنند و متاسفانه تمام چهار سرنشین وانت در دم به لقاالله می پیوندند .
بحث زیاده خلاصه و البته حق کشی !

این سربازهای بی چاره با این آموزش های کم و بی نظمی هایی که در نیروی انتظامی کشور وجود داره چرا باید برند گشت ؟
به قول دوستان این تجهیزات پیشرفته کجاست ؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

sand_fighter,

اینجا بحث دولت نیست، که اگر بخوایم خارج بشیم از اصل موضوع و طرح بحث در مورد دولت،

نه پیشگویی در کار است و نه غیب گویی، اگر حوادث آنطور که حدس زده میشود پیش میرود یعنی بیانگر شناخت درست تر از مسائل است و این ریشه اش در آگاه تر بودن دارد. آگاه بودن چیزی نیست که پز دادن داشته باشد، اتفاقا تنها چیزی که به همراه داره تاسف خوردن دارد. امروز رئیس جمهور سخنرانی داشت، از چی حرف زد؟

بهار توقیف میشود و به زودی شاهد کله پا شدن برخی مطبوعات خواهیم بود که اگر اعتراضی شد خواهند گفت، ما که اول بهار که از خودمان بود را توقیف کردیم ... طرف حواسش نبوده اشتباهی مقاله داده برا چاپ !

صد آفرین به نویسنده که در آن واحد 2 مقاله متضاد می نویسد و لعنت بر بخت بدش که اون یکی چاپ شد نه این یکی تصویر

لنگه کفش و جماعت 100 نفری (من بیشتر از اینها میتونم آدم جمع کنم) ... کامت فیسبوک و نداشتن کرایه اتوبس و رفلکت نجومی اون در بالاترین سطح رسانه ای ... داستان دلار و نگرانی از کاهش قیمتش ...

آخه عزیز من با این کارنامه پر غلط و قلم گرفتگیش لازم نیست کسی وقت بزاره برا خراب کردنش که ... تصویر

من از برخی رویکردهای دولت حمایت میکنم و اتفاقا در جمع بندی نسبت به خود آقای روحانی خوش بین هستم این را همان زمان که انتخاب شد هم خیلی شفاف بیان کردم. پس تصور نکنید من دنبال تخریب ایشان یا دولتش هستم. این موارد هم که گفتم بیشتر شوهایی بود که کارگردانش هم روشن است چه کسانی بوده و با چه هدفی.

بحث منحرف شد کمی که معذرت میخوام، اما لازم بود تصور غلط دوستان را اصلاح کنم، اینجا بحث دولت و ... نیست. رویکرد برخی به گونه ای ناپسند بوده نسبت به پرسنل کادر که انگار ایشان ایرانی نبوده و کلا هستند و بروند کشته بشوند چرا وظیفه !

در مورد بحث اصل خدمت نظام وظیفه هم هر چند اینجا جاش نیست، فقط تاکید می کنم بهتر است دوستان از آب گل آلود ماهی نگیرند. کم نداشتیم افرادی با این دیدگاه که در زمان جنگ هم میگفتند مگر ارتش نداره کشور !

کلا زیر مسئولیت شانه خالی کن شدیم ما ایرانی ها، تو بحث کار هم شاهد همین دیدگاه بودیم. جسارت به دوستان نشود، اما من با اطمیانن کامل میگم بیشترین سهم گریز افراد از رفتن به خدمت همین بخش مسئولیت پذیریش هست، هر چند داستان های عمر آدم تلف میشود و ... (من که مریخ نبودم همین ایران زندگی میکنم) پوشش هایی هست براش. طرف 4 سال در خانه خوابیده اما اون 2 سال خدمت را تلف شدن عمرش میداند، گویی از پروژه های بزرگش باز می ماند! خدا را شکر آمار بیکاری هم آنقدر بالا هست که بهانه از دست رفتن فرصت های شغلی هم کلا بلاک شده هست این وسط ... قصه خدمت سر دراز دارد.

آن چه اینجا اصل گلایه من بوده و هست، این مسائل نبود که همان نکته ای بود که دوستان هم بهش اشاره کردند، شهادت پرسنل کادر، و وظیفه یک میزان تاسف داشته و دارد.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 501 بار
سپاس‌های دریافتی: 124 بار

پست توسط arsham33 »

سلام
هر چند برخی از این صحبت ها به نوعی انحراف از موضوع است اما:

1- ضمن عرض تسلیت، علو درجات را برای شهدای این حادثه و صبر وشکیبایی را برای بازماندگان، و شفای کامل را برای مجروحان این حادثه آرزو می کنم. همچنین امیدوارم هیچ عزیری توسط اشرار به اسارت گرفته نشده باشد.
2- هدایت و اگر نه، نابودی کامل را برای اشرار و تروریست های مسلح آرزو می کنم.

3- دوستی بزرگوار در چند جا فرمودند از آب گل آلود ماهی نگیرید. بعید می دانم کسی به دنبال چنین چیزی باشد. اما ما چه شهید داده باشیم و چه جان عزیزانمان محفوظ باشد بازهم سربازی اجباری، رفتاری خلاف حقوق بشر و تعرض به حقوق فردی است حتی اگر دشمن پشت دیوار خانه من باشد. (لطفا پاسخ کلیشه ای ندهید گوشم پر است و نمی شنوم). حاکمیت باید بین الویت ها تصمیم بگیرد و بودجه را تقسیم کند. (امنیت، بهداشت، آموزش و ... ). به نظر شما آیا صحیح است حاکمیت سرمایه گذاری صحیحی انجام ندهد و به دنبال معلم اجباری، رفتگر اجباری، نجار اجباری و ... باشد؟ این صحبت نمونه ای اغراق آمیز از سربازی اجباری است. و بدتر از همه آن است که شما برای یک رفتار ضد حقوق بشر تقدس زایی نیز بکنید. در ضمن اگر به ماهیگیری است، صدا و سیما همواره از همه ما واردتر است. و در موضوعات دیگر نیز کاپ قهرمانی ماهیگیری به صورت مشترک متعلق به دولت فعلی و قبلی است.

4- جایی به قسم نامه سرباز اشاره شد. اتفاقا من چون با متن آن مشکل داشتم نمی خواستم آنرا امضا کنم ولی از آنجا که حداقل حقوق اجتماعی (و نه امتیاز اجتماعی) من در گرو این قسم نامه بود، گریزی وجود نداشت. و امضایی که از روی اجبار باشد ... .
از جمله حداقل حقوق اجتماعی می توان به حق استخدام برابر، حق معامله اقتصادی، حق خروج از کشور و ... اشاره کرد.

5- و اما در موضوع پارتی بازی دیگر نمی توانم چیزی بگویم، جایی که من سربازی را گذراندم شاید بتوان گفت بهترین جا در ایران بود. من و شاید کمتر از 30 نفر بر اساس تخصص در آنجا بودیم، اما جالب است برخی دوستان که در آنجا بودند هیچ جایگاه تخصصی نداشتند ولی تا دلتان بخواهد پشتوانه غیر علمی داشتند.

6- عنوان شد"طرف 4 سال در خانه خوابیده اما اون 2 سال خدمت را تلف شدن عمرش میداند، گویی از پروژه های بزرگش باز می ماند". اول اینکه کسی اگر خواسته 4 سال بخوابد حق دارد و به خودش مربوط است و اگر دلش خواست دو سال دیگر هم بخوابد باز هم به خودش ربط دارد و جامعه تنها می تواند زمانی که از قانون تخطی کرد، مالیات بر درآمدش را نداد و ...، او را مجازات کند. سبک زندگی هر کس به خودش مربوط است. دوم آنکه سن 20 تا 30 سالگی دوره پرش، رشد و ارتقای علمی است نه زمان طبل بزرگ زیر پای چپ. و اتفاقا همان دوره زمان پروژه های بزرگی است که باید انجام شود. سوم همان مطلبی که دو سال قبل در همین انجمن نوشتم: مشکل همین فرمایش شماست که به دنبال استحاله یک رفتار ضد حقوق بشر است
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

M.Abooali, دوست عزیز اگر منظور فرار از سربازی و 4 سال و 2 سال باشه همین الان اعلام می کنم که من فقط سه شغل خوب رو که حقوقی در حد 1 الی یک و نیم دوس ال پیش را داشت از دست دادم ، فقط به خاطر عدم داشتن کارت پایان خدمت .
اگر موضوع بی کاری و تن کار نداشتن هم باشه بنده تو این مدت به تنها کاری که دست نزدم شغل دولتی بوده والا رنگ زنی ، تاکسی سرویس ، مسافرکسی ، پروژه دانشجویی ، سیم کشی ساختمان و ... بوده هر چند که از نظر بنده این شغل ها فقط بیگاری بیش نیست چون شما پاره وقت کار می کنید و هیچ وقت نمی تونید در این کارها تمام و کمال در خدمت استاد خود باشید و بعد از مدتی ...
اقا میلاد من مشکلی با سربازی ندارم ، هر چند که حق خود می دانم که معاف شوم ولی به خاطر این شب خوابیدن و صبح بلند شدن های مجلس و تصمیم چپکی گرفتن های اونها من باید سربازی برم . علتش رو می تونید در شرایط معافیت همین انجمن جستجو کنید . ولی اگر اینها مرد هستند از من در رشته خودم استفاده کنند و نه جایی که به تخصص من هیچ ارتباطی ندارد ! اگر من رو در رشته غیر تخصصی به کار می برند پس تخصص من را به کسی ندهند که نور چشمی هست ! من در مقابل این جور ظلم ها هیچ وقت نمی توانم کوتاه بیایم ، همانند همین ماجرای فیسبوک و آقای ظریف . ببخشید ولی از اینجا به بعدش در بحث شرکت نمی کنم چون تازه اشتراکم از محرومیت در اومده و به مدیریت قول دادم .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”