كتاب زبان اسپانيايي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با زبان اسپانيائي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: mohayer, شوراي نظارت

New Member

Re: كتاب زبان اسپانيايي

پست توسط tarane77 »

salam... mikhastam bedonam ketab khob baraye yadgiri zaban spanish chie? albate farsi yad dade bashe masalan loghati ro ke dare talafozeshonam dashte bashe.... age javabamo zodtar bedid mamnoon misham....
New Member

پست توسط s@har »

سلام ببخشیدآقای mohayerشما۴تاکتاب معرفی کردین من راجع بهشون سوال داشتم یکی اینکه اگه من فقط ازیکیشون (مثلا آخری که گفتین بهتره)استفاده کنم نیازی به سه تای دیگه نیست؟سوال بعدیم اینه که من این کتاباروازکجاتهیه کنم؟چندتاسوال دیگه هم دارم که مربوط به کتاب نیست اماخوب میپرسم دیگه!کدوم لهجه ی زبان اسپانیایی بهتره؟آمریکای لاتین یااسپانیایی؟
ممنون میشم اگه نظرتونو راجع به نرم افزاررزتااستون بگین.
New Member

پست توسط Hamed.Spanish »

برای تهیه کتاب و سی دی اسپانیایی میتونین یه سری به این سایت بزنین:

مرکز کتاب اسپانیایی......................تنها ناشر تخصصی کتاب و محصولات آموزش اسپانیایی در ایران

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط Lord.saeed »

ببشید نظرتون در مورد Spanish Step-By-Step چیه؟(Easy و Advanced)

ایناهم مبتنی به انگلیسی هستن.تصویر
New Member

پست توسط Lord.saeed »

ببخشید این پست نیومده بود
سلاممم
من چن ماهیه تو خونه با علاقه شدید اسپاینیای میخونم
میخواستم نظرتونو درمورد کتاب E-Z Spanish از Barron´s بدونم که اموشش مبتنی بر انگلیسی هست و مناسب Self-teaching
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط Don Alejandro »

با سلام،
من مدتی است که با کتاب سوئنیا درس میخونم و اصلا به نظرم نمی آد که موضوعات دستوریش پراکنده و یا فشرده باشه. به نظرم آقای غفاری با متد خوبی این کتاب را مطالعه نکرده اند. زیرا اساتید ما تمام این نکات را بسیار عالی توضیح می دهند.تصویر
New Member

پست توسط masoud1394 »

Ramtin Ghaffari نوشته شده:سلام . من همزمان در دو موسسه زبان اسپانیایی می خوانم ( البته به زودی یکی راحذف خواهم کرد ) . از کتاب هایی که شما معرفی کرده اید ، غیر از مورد سوم ، همه را دارم و حتا کتاب های دیگری هم دارم که در اینجا ذکر نشده است . من بطور سیستماتیک سه تا از این کتاب ها را مطالعه کرده ام و الان هم مشغول خواندن یکی از آنها هستم . به عنوان یک دانش آموز ، بر خلاف نظر شما فکر می کنم که کتاب sueña به هیچ وجه کتاب خوبی نمی باشد و تا حالا نظر همه ی معلمین من هم همین بوده است . و اتفاقا کتاب español en directo بر خلاف ظاهر ساده ( وحتا تا حدی نازیبا ! ) و قدیمی اش یکی از بهترین کتاب های موجود در ایران است . البته مشکلاتی هم دارد ولی به نسبت ، از بقیه بهتر است . اتفاقا سی دی مربوط به آن هم موجود است و من آنرا دارم ؛ اگر خواستید می توانم یک کپی از آنرا به شما نیز بدهم . با تشکر از مطالب خوبتان . رامتین غفاری

سلام دوست عزیز. پست شما مربوط به سال هشتاد و هشت هست و نمیدونم الان در این سایت حضور و فعالیت دارید یا نه ولی اگر این پیام رو میبنید میخواستم خواهش کنم سی دی کتاب español en directo رو اگه دارید و میتونید برای من ایمیل کنید. در ضمن اگر فایل پی دی اف اون رو هم دارید ممنون میشم که ایمیل کنید.
از دیگر دوستانی که این پیام رو میبینن خواهش میکنم که اگر فایل پی دی اف و فایلهای صوتی این کتاب رو دارند در صورت امکان به من اطلاع بدن. ممنون و سپاسگزارم.
ارسال پست

بازگشت به “زبان اسپانيايي”