pasha85 نوشته شده:KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام و درود
pasha85 عزیز
حضرتعالی دلیل علمی دارید که پرتاب غلط بوده؟ یا این که خدای نکرده معتقدید همیشه باید تقصیرها را گردن این و آن انداخت؟
الان من هم اگر بخواهم می توانم با یک سری توجیه ها و فلسفه بافی ها، تقصیر را گردن دولت بیندازم! پس دوستان خواهشاً الکی بهره برداری سیاسی نکنید.
این خیلی زشت است که در پیروزی ها و شادی ها مدعی باشیم و خود را در جلوی صف جا بکنیم ولی در سختی ها و ناکامی ها، خود را مظلوم و از همه جا بی خبر جلوه دهیم.
با سلام به ذوست عزیز
iهمین که سقوط کرده نشون از نقص فنی هست
حتی ماهواره قبلی هم که دوربین داشت هم عکسی نتونست مخابره کنه چون از فضا عکس میگرفت
من اصلا طرفدار دولت نیستم![]()
اینو مطمن باشید فقط میگم عجله بسیار در پروژه ها باعث خطا میشه
و این که در روز نامه ها و همین سایت طرح شده که خیانت فصایی ذر کاره
خوب پرتابی که خودش شکست باشه یه جور خیانت در بیت الماله
هر چند هنوز راه زیاذی تا پرتاب های عالی ما در پیش داریم
امیدوارم از این پرتاب تجربه های خوبی به دست امده باشه
خیانتی در کار نیست. اونا اگر مطمئن بودن پرتاب شکست میخوره یا حتی احتمالش وجود داشت این کار رو انجام نمیدادن. "پرتاب" ماهواره فجر کاملا موفقیت آمیز بود و ماهواره در مدار تعیین شده قرار گرفت. برای اصلاح مدار و تبدیل مدار بیضوی به دایروی باید "مانور مداری" انجام میشد که احتمالا در این مرحله اشکالی پیش اومده و باعث سقوط ماهواره شده. این یک شکست کامل نبوده.
داده های تله متری این رویداد برای تصحیح خطاهای احتمالی کمک بزرگی به ما میکنه و جلوی نابودی ماهواره های مخابراتی چند صد میلیون دلاری رو در آینده میگیره.
فراموش نکنیم یه راه مهم برای رسیدن به نتیجه ی دلخواه و کسب تجربه ی عملیاتی آزمون و خطاست. قبلا هم گفتم هیچ قدرت فضایی تو دنیا نیست که شکست نخورده باشه.