فرهنگ اصطلاحات فارسی به اسپانیایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با زبان اسپانيائي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: mohayer, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

فرهنگ اصطلاحات فارسی به اسپانیایی

پست توسط nooshinsobhi »

با عرض سلام، می خواهم به اطلاع علاقمندان زبان و ادبیات اسپانیایی برسانم که من چند روز پیش به طور اتفاقی به یک سایت اسپانیایی در اینترنت برخوردم که فرهنگ های بزرگ فارسی به اسپانیایی و بالعکس در آن قرار دارد. من آدرس آن سایت را در این جا می نویسم که برای پیدا کردن پاسخ پرسش های خود به آن جا مراجعه کنید از قرار معلوم سایت یک مترجم رسمی اسپانیایی در مادرید است: [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

Re: فرهنگ اصطلاحات فارسی به اسپانیایی

پست توسط Ramtin Ghaffari »

سلام نوشین خانم ! بخاطر این سایتی که معرفی کردی ، ازت بی نهایت سپاسگذارم . بویژه اینکه چیزهای جالبی توش پیدا کردم که کلی خوشحالم کرد ؛ مثلا مطلبی به اسپانیایی درباره ی خسرو گلسرخی و ترجمه ی شاهکار صمد بهرنگی ، " ماهی سیاه کوچولو " . این دو متن برای چون منی که همه ی دوران کودکی ام رو با چنین کتاب ها و فرهنگی سر کرده بودم و همیشه بجای لالایی بالای سرم ، چنین کتاب هایی رو می خوندن ، بسیار نوستالژیک و شیرین بود . بازم ، مرسی ! :smile:
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط illiya »

nooshinsobhi نوشته شده:با عرض سلام، می خواهم به اطلاع علاقمندان زبان و ادبیات اسپانیایی برسانم که من چند روز پیش به طور اتفاقی به یک سایت اسپانیایی در اینترنت برخوردم که فرهنگ های بزرگ فارسی به اسپانیایی و بالعکس در آن قرار دارد. من آدرس آن سایت را در این جا می نویسم که برای پیدا کردن پاسخ پرسش های خود به آن جا مراجعه کنید از قرار معلوم سایت یک مترجم رسمی اسپانیایی در مادرید است: [External Link Removed for Guests]

سلام

این سایت که فیلت.. است
New Member

پست توسط nahali »

دو ساعت عضوشدیم فیلتر هستتصویر
ارسال پست

بازگشت به “زبان اسپانيايي”