شلیک پدافند هوایی پایگاه نهم شکاری بندر عباس
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: شلیک پدافند هوایی پایگاه نهم شکاری بندر عباس
آقا خبر کشته و زخمی شدن از کجا منتشر شده . یکی به ما سر نخ را بدهد ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 1138 بار
- سپاسهای دریافتی: 1124 بار
والا این خیر که مثل بمب تو بندر عباس پیچید چون پایگاه تقریبا تو شهره خیلی از مردم که ساکن محله ای توحید نبوت و حتی گلشهر و نخل ناخدا صداشو شنیدند و به خاطر اینکه شب هم بود گلوله ها رو تو آسمون دیدند . نمونه اش هم خودم که با چشم خودم دیدم الان از تعداد دقیق کشته ها خبر ندارم ولی 2 رو زبعد حادثه از یکی از همسایه هامون که تو بیمارستان شهید محمدی دکتره شنیدم که 2 نفر درجا کشته شدند و 6 نفر هم زخمی شدند
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
دوست عزیر شهید محمدی کجا نیرو هوایی کجا تو باوار امام حسین که بیمارستان هست اگر کسی زخمی شده بود بیمارستان نزدیک میبوردن بیمارشتان دیگی هم هست تو مسیر خو 

- سپاسهای ارسالی: 1138 بار
- سپاسهای دریافتی: 1124 بار
بیمارستان شهید محمدی با اینکه اسمش بد در رفته و به عنوان کشتارگاه ازش یاد میشه اما امکانات خیلی خوبی داره و احتمالا با وضع بد اونها نمیشده جای دیگه ببرنشون
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
salam_2407 نوشته شده: پنجشنبه شب مهمون خونه داییم بودم و شب همون جا موندم . خونه داییم کنار پایگاه نهم شکاری بندر عباس است .
دقیقا ساعت 3.15 دقیقه شب بود با صدای مهیبی از خواب بیدار شدیم اومدیم بیرون داییم که سابقه جبهه داشت گفت صدای ضد هوایی است گلوله ها آسمون رو روشن کرده بودند. من خیلی جا خوردم فکر کردم که حتما آمریکا یا اسراییل حمله کردند صدای واقعا وحشتناکی بود گلوله ها رو تو آسمون میدیم که یه دیوار درست کرده بودند زن داییم با 110 تماس گرفت و گفت صدای تیر اندازی شنیدیم اپراتور 110 گفت مثل اینکه تو پایگاه هوایی اشتباها پدافند شلیک کرده.
من یکی از زخمی ها بودم
-
- محل اقامت: تربت حیدریه
- سپاسهای ارسالی: 106 بار
- سپاسهای دریافتی: 572 بار
- تماس:
سلام و درود.
منم پام ترکش خورده.تو خواب هم آسایش نداریم.اما خوبه.هاست رایگان بهمون میدن

آقا شایعه نیست یک موقع؟اینکه کشته و زخمی داده باشیم؟اگر واقعیت داشته باشه,افسر شیفت و اون طرف و همرو به باد میدن.کشتن که عمدا و سهوی باشه اونم با شلیک این همه گلوله,کم جرمی نداره و کم دردسری برای خیلیا ایجاد نمیکنه.
اینکه کشته شده باشن و اینکه واقعیت داشته باشه,مطمین باشید توی همه خبرگزاری های خارجی میگن و اینکه خیلی جاها پخش میشه.
اما اینکه انجام شده باشه رو نمیدونم و دوستان دیگه گفتن انجام شده.احتمالا اهداف پرنده ای رو دیدن و اینکه این موقع این کار انجام شده باشه,زیاد هستش.چون این موقع,برای دشمن ها زمان طلایی هستش.چون شب هستش و .....
کسی دلیل رسمی اینو میدونه.آیا واقعا اشتباهی بوده یا اینکه هدفی رو دیدن و زدن پرپر کردنشون؟
منم پام ترکش خورده.تو خواب هم آسایش نداریم.اما خوبه.هاست رایگان بهمون میدن

آقا شایعه نیست یک موقع؟اینکه کشته و زخمی داده باشیم؟اگر واقعیت داشته باشه,افسر شیفت و اون طرف و همرو به باد میدن.کشتن که عمدا و سهوی باشه اونم با شلیک این همه گلوله,کم جرمی نداره و کم دردسری برای خیلیا ایجاد نمیکنه.
اینکه کشته شده باشن و اینکه واقعیت داشته باشه,مطمین باشید توی همه خبرگزاری های خارجی میگن و اینکه خیلی جاها پخش میشه.
اما اینکه انجام شده باشه رو نمیدونم و دوستان دیگه گفتن انجام شده.احتمالا اهداف پرنده ای رو دیدن و اینکه این موقع این کار انجام شده باشه,زیاد هستش.چون این موقع,برای دشمن ها زمان طلایی هستش.چون شب هستش و .....
کسی دلیل رسمی اینو میدونه.آیا واقعا اشتباهی بوده یا اینکه هدفی رو دیدن و زدن پرپر کردنشون؟
[External Link Removed for Guests]
) [External Link Removed for Guests]
تلگرام : [url]@AmirAm67[/url] - ایمیل :mailto: ? subject= & body=
) [External Link Removed for Guests]
تلگرام : [url]@AmirAm67[/url] - ایمیل :